Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות התוכנית, עלתה במוחי השאלה הזו.

הרי, התוכנית צולמה (יש ראיות), הנהיגה נמדדה בזמן, ואפילו קראו לה תחרות !!!

גם את הג'ימקנות של חברי הפורום, מבצעים במגרש סגור (או מנחת, שזה עוד יותר מבודד), עם קונוסים, תחת מדידת זמן.

אז מה ההבדל ???????

דני G.

פורסם

רגע למה הג'אמייקאנות לא חוקיות ?!

אני לא מבין על איזה חוק הם או אנחנו עוברים ...

בכל מקרה אין שוני בינינו רק להם יש יותר כוח מול הדרדסים.

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אין שום סיבה שיהיה הבדל, מה גם שהג'ימקאנות שלנו אפילו יותר בטוחות מהג'ימקאנה שלהם (צ'ינוביץ' איבד שליטה ופגע באחד מעמודי הסיום שמודדים זמנים, הצלם קפץ לאלי מול הפרצוף)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זו לא חוקית וזו לא חוקית וההדרכות שונות (אלטרנטיבי/מסלולים) לא חוקיות ואפילו המבחנים של 'אוטו' במנחתים השונים לא חוקיים.

מבחינת המשטרה הכל נופל תחת נהיגה לא זהירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההבדל הוא כזה וזה מה שהופך אותם לחוקי...

ג'ימקנות/הדרכות/ארועים מוטוריים שנעשים במגרש הדרכה מסודר וסגור כמו ביקום או כמו במגרש של "אלטרנטיבי" מכוסות מבחינה ביטוחית ויש גוף מוכר שלוקח אחריות על הארוע. ב-10G זה היה המגרש של חמו ביקום והדרכה מקצועית מוכרת של יובל מלמד.

בג'ימיקנה של הפורום זה היה המגרש של "אלטרנטיבי" והשגחה של המדריכים (אני לא בטוח שזה היה תפקידם אבל לפי מה שהבנתי הם היו שם).

בג'ימיקנות שעשינו בעבר ב"קפריסין" אין סגירה מוסדרת ומוכרת ע"י החוק לגבי השטח הזה כמגרש הדרכה, אין מדריכי נהיגה מוסמכים (למרות שבד"כ כן היו זה לא MUST וזה על בסיס יד המקרה).

בקשר ל"קפריסין" ישנה בעיה נוספת, מדובר בשטח בבעלות המדינה שלנו פשוט אסורלהכנס לשם. ואל תעלו לי את הטיסנים כדוגמא כי הם היו שם באישור המדינה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ההבדל הוא כזה וזה מה שהופך אותם לחוקי...

ג'ימקנות/הדרכות/ארועים מוטוריים שנעשים במגרש הדרכה מסודר וסגור כמו ביקום או כמו במגרש של "אלטרנטיבי" מכוסות מבחינה ביטוחית ויש גוף מוכר שלוקח אחריות על הארוע. ב-10G זה היה המגרש של חמו ביקום והדרכה מקצועית מוכרת של יובל מלמד.

בג'ימיקנה של הפורום זה היה המגרש של "אלטרנטיבי" והשגחה של המדריכים (אני לא בטוח שזה היה תפקידם אבל לפי מה שהבנתי הם היו שם).

בג'ימיקנות שעשינו בעבר ב"קפריסין" אין סגירה מוסדרת ומוכרת ע"י החוק לגבי השטח הזה כמגרש הדרכה, אין מדריכי נהיגה מוסמכים (למרות שבד"כ כן היו זה לא MUST וזה על בסיס יד המקרה).

בקשר ל"קפריסין" ישנה בעיה נוספת, מדובר בשטח בבעלות המדינה שלנו פשוט אסורלהכנס לשם. ואל תעלו לי את הטיסנים כדוגמא כי הם היו שם באישור המדינה.

אני לא חושב שיש מעמד חוקי 'למדריך נהיגה'.

העובדה שיש כיסוי ביטוחי לא מעניינת את המשטרה, זה בינך ובין הביטוח.

גם מי הבעלים של בקרקע לא מעניין את משטרת התנועה.

מבחינתם זו נהיגה לא זהירה וזו נהיגה לא זהירה.

פורסם

אולי 10G קיבלו היתר מהמשטרה שמאשרת להם את ביצוע הג'מייקנה.

אני יודע שהמשטרה אטומה לכל הנוגע לספורט מוטורי, אבל בכל זאת מדובר בתוכנית טלויזיה ולא ניראה לי שהם לקחו ריזיקה לא חוקית-או שאני טועה ,במדינה הזו הכל יכול להיות.

האם מישהו מהפורום פנה אי פעם למשטרה כדי לנסות לקבל אישור לג'מייקנה של הפורום?ואם כן מעניין מה היתה תגובת המשטרה?

פורסם
אולי 10G קיבלו היתר מהמשטרה שמאשרת להם את ביצוע הג'מייקנה.

אני יודע שהמשטרה אטומה לכל הנוגע לספורט מוטורי, אבל בכל זאת מדובר בתוכנית טלויזיה ולא ניראה לי שהם לקחו ריזיקה לא חוקית-או שאני טועה ,במדינה הזו הכל יכול להיות.

האם מישהו מהפורום פנה אי פעם למשטרה כדי לנסות לקבל אישור לג'מייקנה של הפורום?ואם כן מעניין מה היתה תגובת המשטרה?

חבל שאין איקון של קיטבג :wink:

פורסם

נניח שאני מאד עשיר,

ויש לי אחוזה ענקית מוקפת חומה.

האם אני יכול לסלול שם מסלול,

ולנהוג כאוות נפשי, ללא הפרעה?

והאם מותר לי לערוך תחרויות?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אגב באחת הפעמים ב"קפריסין" היתה ניידת מעבר לכביש שיכלה לתצפת ולהזעיק נידות אחרות במידת הצורך אבל הם היו שם מסיבות בטחוניות והפעילות שלנו עניינה אותם כקליפת השום.

ובתקרית האימפרזות הנידות שהגיעו לא התאמצו לעצור רכבים שהשתתפו או אפילו לקחת מספרי רישוי (או לצלם) הם פשוט באו לטפל בסכסוך שנוצר.

יכל להיות שבאוירת העליהום שיש עלינו כיום דברים היו נראים אחרת אבל בעבר למשטרה היה נוח להעלים עיין כל עוד אף אחד לא התלונן (כמו המגבניקים המפגרים במגידו) או שאין התפרעות אמיתית בכביש ציבורי.

פורסם
זו לא חוקית וזו לא חוקית וההדרכות שונות (אלטרנטיבי/מסלולים) לא חוקיות ואפילו המבחנים של 'אוטו' במנחתים השונים לא חוקיים.

עופר, אתה טועה -

ההדרכה במגרש ההדרכה הסגור והמסודר הינה חוקית.

מה גם שביטוח החובה תופס, וזה בד"כ מה שמעניין את המשטרה...

אני דיברתי על מפגשי ג'ימקנה שאינם "מסודרים" ...

נ.ב. - אם העובדה שיובל מלמד היה עד שם בצד והסתכל הופכת את התחרות לחוקית, כבר מזמן היו מרוצים מסודרים וחוקיים בארץ ...

דני G.

פורסם

עופר, אתה טועה -

ההדרכה במגרש ההדרכה הסגור והמסודר הינה חוקית.

מה גם שביטוח החובה תופס, וזה בד"כ מה שמעניין את המשטרה...

אני דיברתי על מפגשי ג'ימקנה שאינם "מסודרים" ...

נ.ב. - אם העובדה שיובל מלמד היה עד שם בצד והסתכל הופכת את התחרות לחוקית, כבר מזמן היו מרוצים מסודרים וחוקיים בארץ ...

דני G.

אני 'עומד מתוקן'...

פורסם

מאחר ומשרד התחבורע מעודד את כל הנושא של השתלמויות נהיגה על משטחי החלקה , ואף מחייב אותן לנהגי רכב כבד - אני מאמין שהנושא מעוגן בחוק.

בדיוק כמו שאסור לנסוע בלי רשיון, אבל בשיעור נהיגה מותר, והנושא מעוגן בחוק.

העניין הביטוחי מאוד רלוונטי, פשוט מפני שלחברת הביטוח יש חושרלולה עורכי דין, ואני מאמין שהיא לא הייתה מאשרת כיסוי ביטוחי לעיסוק לא חוקי.

פורסם

On arutz ha'sport 5 I saw a Ralley race HERE IN ISRAEL!!

Arrest them all - its illegal to race any kind of motor vehicle in this country ,not motorcycles ,not cars, not 4x4 ,not buggys, tomcars or lawnmowers.

Then arrest the reporters & camera men & editors of that channel for encouraging that kind of illegal behavior!

I also saw an article in Auto magazine about how they arranged races on kvish 6

I demand to arrest everybody at that magazine and close

it down!!! Its illegal!!!!

The tv show 10G on channel 10 has a race against the clock - for a two hundred thousand shekel prize, that is gambling!!!ARREST THEM ALL IMMEDIATELY!!!!

Also.....

Any car driving over 90 on the Ayallon should be confiscated and

destroyed & the driver get 10,000 shekel fines. The cars today just arent designed to go that fast safely. especially on highways that

only have four lanes in each direction

:wink:

Eretz Ha'combinot

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...