Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שעוד לא קרא, שיתחיל בלקרוא את הידיעה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2773221,00.html

לכאורה, מע"צ ראויה לשבחים על הרצון להשתפר אבל במחשבה שניה - צריך לשלוח את האחראים לכלא ולפטר את כל השאר.

מה זה????? אתם עוד לא יודעים איפה יש נקודות כשל בטיחותי בכבישים????? מי צריך לדעת אם לא מע"צ? למה חיכיתם כל השנים?

אני לתומי חשבתי שיודעים במע"צ היטב היכן הכבישים מסוכנים, אך בשל אילוצי תקציב וביורוקרטיה לא מתקנים אותם. היום אני יודע שהם פשוט לא יודעים! לא להאמין!

זו דוגמא מצויינת לרשלנות פושעת וראוי שמי שאחראי לה יתן את הדין. דם הרוגי תאונות הדרכים על ידיו.

נמרוד

פורסם

לגבות עוד תקציבים ולהמשיך לגרבץ.

ככה הם יוכלו להגיד שלקח להם שנתיים למפות איפה יש כבישים מסוכנים, ואחרי שנתיים אולי יוכלו להתחיל לעבוד.

יש לי הצעת יעול, אולי ימפו את הכבישים שאין בהם בעיות בטיחותיות חמורות, אני בטוח שזה יקח להם גג שעתיים.

פורסם

אפרופו כבישים מסוכנים , בכמה ימים האחרונים מעל כביש 44 ( הגשר של כביש 40

מול נשר תעשיות לכיוון צפון ) בולט ברזל מהכביש דומה לאלו של הגשר...

הברזל בולט כמה סנטימטרים טובים מעל הכביש ומאד מאד מאד מסוכן

בקושי ראיתי אותו..

תזהרו...

פורסם

פשוט בזיון. מע"צ הם מהגורמים היותר רשלניים וביזיוניים ברשות המבצעת. ולא שחסרים אחרים.

סבא שלי תמיד מספר לי איך בארגנטינה לפני שישים שנה היו מתקנים קילומטרים שלמים של כביש תוך חצי לילה. עם פרוז'קטורים, עשרות כלים כבדים ומאות עובדים.

ומה אצלנו? בשביל לסדר כל חתיכת כביש של מאה מטר סוגרים כביש ראשי למשך שבוע בלילות, ובסוף הפקק אתה רואה חצי טרקטור עומד ולא עובד, ולידו ארבעה גניחטים עומדים ומעשנים עם השוטר שמלווה אותם.

ואיכות העבודה שלהם? בזימבבווה יש כבישים איכותיים יותר. בורות בכבישים חדשים יחסית, מדרגה בין הכביש לשוליים, וכמובן - קיר המוות המסורתי שבסוף כמעט כל קטע כביש מגורד.

והתכנון? שיפועים לא נכונים בסיבובים, ספגטי של סימוני נתיבים בכל מקום שצבעו בו אי פעם, וצביעה של פס הפרדה לבן הגובלת ברצח. כמה פעמים ראיתי קו הפרדה לבן במקומות עם ראות מעולה, וקו מקווקוו במקומות שהם מרשם לתאונה חזיתית.

על פחות מזה כבר קמו ועדות חקירה.

• תוכן חדש...