Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר טופיק טוב מזה.

כן רבותיי מוריי הנהיגה הבאים פשוט מעלים "רוצחים פוטנציאליים" לכביש.

שמעו את הסיפור הבא חדש חדש מהחיים באמת ללא המצאות ללא בולשיט.

כן,אז הכל מתחיל לפני כחודשיים שלוש חברים שלי החליטו ללכת להיות נהגי משאיות בצה"ל.

הכל טוב ויפה ו-3 החברים המוצלחים שלי גם כמובן התקבלו.

להזכיר לכם רובם לפני גיוס והם בעלי רישיון עד 4 טון.

הלכו החברים שלי לתיאוריה ובדיקות וכל התהליך עברו בהצלחה (לא כולם ביחד)אחד אחרי השני בפערים של חודש,

הכל טוב ויפה עד עכשיו מפה מתחיל ההסבר לטופיק "הרעשני" הזה.

חברים שלי שכמובן עושים את הרישיון ל-15 טון קיבלו את אותו הבית ספר לנהיגה כי הצבא משלם לכן הצבא יחליט.

אני לא הולך להזכיר פה את שם הבית ספר לנהיגה אבל,הכל התחיל

בזה שחבר שלי עשה שיעור ראשון במשאית המורה ראה שאכן הבחור יודע לנהוג,לימד אותו קצת חניות בשיעור השני אחר כך מתח שבועיים

ועשה לו עוד שיעור (ללא שיעורים נוספים באמצע) שיעור מספר שלוש.

אחרי זה הודיע לו המורה שהוא מגיש אותו לטסט,החבר ההמום לא ידע מה להגיד תודה או לא אתם יודעים איך זה

מרוב התלהבות הסכים חבר שלי (בערך כמו כל בחור ממוצע ) וניגש לטסט והופ עבר.

עכשיו תגידו לי WTF ?

אוקי אז הוא הצליח העניין המצחיק הוא שהטסט היא לא הבעיה אלא

ביכלל הבחור לא רכש ניסיון לא יודע להתמודד שהמשאית הזאת כמובן תיהיה עמוסה בכמה טונות של ציוד,או ביכלל הוא אפילו לא טעם קצת מהמשאית הזאת..

אני לא רוצה לכתוב פה מגילה אבל השניים האחרים הסיפור דומה - אחד עשה 4 שיעורים

והשלישי עשה 3.

שניהם גם הצליחו תקראו להם לא יודע מה..אבל משהו פה מסריח מאוד.

עכשיו חשבתי קצת והגעתי לדבר הבא:

הבית ספר לנהיגה יש לו איזה הסכם עם הצבא שהצבא משלם,הבית ספר אומר מצידו למה לעזאזל שאני אבזבז זמן על תלמיד

מהצבא שאני יקבל את הכסף נגיד בסוף החודש,אני יכול ללמד עכשיו 5-6 תלמידים ולקבל כסף מזומן.

אז נחפף עם השאר.

אני לא יודע מה להגיד לכם אני אישית חושב שזה הטופיק והכי מתאים כתשובה לסיפור. לאן הגענו ?

תפרקו את זעמכם חופשי.

:mad::mad::mad:

פורסם

אני חושב שכדאי לשנות את הכותרת - דדדדדדדחחחחחחחחחחוווווווווףףףףףףףףף !!!!!!!

אתה הרי לא באמת חושב, שכל מורי הנהיגה, בכל הארץ - רוצחים, נכון ??

דני G.

פורסם

מה קשור נסיון עם ציוד?

חברים שלי עושים רשיון על משאית ישר ולכן לוקח להם יותר זמן , 30 שעורים מינומום נידמה לי..

חבר שלך כבר יש לו נסיון עם מכוניות, הוא יודע את החוקים, הוא יודע איך לתפעל את המשאית אז מה הבעיה.

בשיעורי נהיגה לא נותנים להם משאית עמוסה ציוד ואז הם צריכים להתמודד איתה.

את הנסיון שלו הוא כבר ירכוש בצבא.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

ומה לגבי אתמול, עמדתי ברמזור בר"ג ברחוב כצנלסון (תחילת גבעתיים)

בעודי עומד ברמזור אני רואה לימוד נהיגה מתקרב , ופונה שמאלה בכתום, המורה היה בטלפון וכתוצאה מכך התלמיד נסע טיפה מהר יותר ולא סיבב את ההגה מה שגרם לו לסיים במדרכה... והמורה... יכל למנוע את זה בלחיצה קלה על דוושת הברקס (הוא ממש נכנס בה בצורה קלה ביותר , שום דבר שברקס לא היה עוצר, הוא לא ניסה לבלום בכלל)

ומה אם יהיה גרוע יותר ?!!? צריך לשלול להם את הרישיון לכל אלה שמדברים בפלאפון !!

פורסם

צריך לבדוק את הנושא -

יכול להיות שהצבא משלם לבית הספר לנהיגה בקבלנות - לא עבור כל שיעור, אלא עבור כל תלמיד שעובר טסט, ואז יש לבית הספר תמריץ רציני מאד להעביר טסט כמה שיותר מהר.

אני מציע שהחברים יפנו לגורמים האחראים בצה"ל, וישאלו אותם האם זה הגיוני / חוקי / כשר, והאם הצבא מוכנן להפקיד (להפקיר?) משאית בידי ילדים עם נסיון של שעה וחצי נהיגת משאית ריקה בלבד.

מנגד, יכול להיות שמדובר בהליך תקין, ושהצבא ישלים את הנסיון של הנהגים עם קורס משלים / מתקדם / למשאיות ספציפיות וכו'.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ידוע שקיימת שחיתות בחלק ממורי הנהיגה,

והם לוקים בחסר גם בזה שהם מדברים בפלאפון וכו',

ולכן הנהגים פה בקושי יודעים להפעיל את האוטו ודי.

לפי דעתי כן כדאי שחבריך יבררו את העניין עם צה"ל,

ויבדקו אם התשלום הוא פר שיעור, או עבור כל הרישיון.

יכול להיות אבל, שברגע שבן אדם יודע לנהוג,

והוא למד להחנות משאית, הוא יהיה כשיר - למה לא?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני מציע שהחברים יפנו לגורמים האחראים בצה"ל, וישאלו אותם האם זה הגיוני / חוקי / כשר, והאם הצבא מוכנן להפקיד (להפקיר?) משאית בידי ילדים עם נסיון של שעה וחצי נהיגת משאית ריקה בלבד.

מנגד, יכול להיות שמדובר בהליך תקין, ושהצבא ישלים את הנסיון של הנהגים עם קורס משלים / מתקדם / למשאיות ספציפיות וכו'.

תראה,אני לא חושב שהם יסכימו ללכת לצה"ל ותהחיל לעשות בלאגן ולאבד או לא את הרישיון שניתן להם.

הם כמובן ירכשו ניסיון בצבא אבל זה באמת הפקרה..באמת באמת.

פורסם

לא צריך לקפוץ כל כך מהר אנשים ולהגיד שרק בארץ משוגעים.

בניו יורק(לא יודע מה המצב עכשיו אבל לפני כ 20-30 שנה)

כל מה שהייתה צריך זה רישיון רגיל ובעלות על המשאית כדי לנהוג בה-לא משנה המשקל.

אז אולי זה כן קצת הגיוני.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אני לא בטוח ששמעתם על זה,

אבל לפני כמה ימים הייתה כתבה באחד העיתונים, על מורי נהיגה באר שבע שמלמדים על אופנוע.

והמורים הללו בתמורה ל-500 ש"ח יעבירו אותך טסט תוך יומיים.

עכשיו תעשו את החשבון : לפי משרד הרישוי אדם המעוניין להוציא רישיון על אופנוע(עד 500cc ומעל) חייב ב- 15 שיעורים מינימום.

איפה לעזאזל אפשר להכניס את זה כאשר בנוסף הם לומדים בקבוצות שכל אחד נוהג בערך 20 דקות במקום 45 דקות זמן שיעור רגיל.

אז עכשיו אנחנו גם יודעים וגם יכולים להבין מה הולך לנו בכבישים ולמה אנשים נהרגים בגלל טעויות אנוש שלצערנו היו נמנעות אם היה מי שילמד אותם באמת.

הייתה שם מישהי שאמרה להיא למדה פחות מ- 3 שעורים רצוף וכבר המורה המליץ לה לגשת לטסט,כמובן שהיא ניגשה אם היא עברה זה כבר סיפור אחר.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
אני לא בטוח ששמעתם על זה,

אבל לפני כמה ימים הייתה כתבה באחד העיתונים, על מורי נהיגה באר שבע שמלמדים על אופנוע.

והמורים הללו בתמורה ל-500 ש"ח יעבירו אותך טסט תוך יומיים.

עכשיו תעשו את החשבון : לפי משרד הרישוי אדם המעוניין להוציא רישיון על אופנוע(עד 500cc ומעל) חייב ב- 15 שיעורים מינימום.

איפה לעזאזל אפשר להכניס את זה כאשר בנוסף הם לומדים בקבוצות שכל אחד נוהג בערך 20 דקות במקום 45 דקות זמן שיעור רגיל.

אז עכשיו אנחנו גם יודעים וגם יכולים להבין מה הולך לנו בכבישים ולמה אנשים נהרגים בגלל טעויות אנוש שלצערנו היו נמנעות אם היה מי שילמד אותם באמת.

הייתה שם מישהי שאמרה להיא למדה פחות מ- 3 שעורים רצוף וכבר המורה המליץ לה לגשת לטסט,כמובן שהיא ניגשה אם היא עברה זה כבר סיפור אחר.

צפוני :roll:

השמועה על הקומבינות הזאת הגיעה אפילו עד ירושלים ומאד נפוצה כאן.

חבר שלי עשה בדרך זו רשיון...

מדינה של חאפרים :evil:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אין יותר טופיק טוב מזה.

כן רבותיי מוריי הנהיגה הבאים פשוט מעלים "רוצחים פוטנציאליים" לכביש.

שמעו את הסיפור הבא חדש חדש מהחיים באמת ללא המצאות ללא בולשיט.

כן,אז הכל מתחיל לפני כחודשיים שלוש חברים שלי החליטו ללכת להיות נהגי משאיות בצה"ל.

הכל טוב ויפה ו-3 החברים המוצלחים שלי גם כמובן התקבלו.

להזכיר לכם רובם לפני גיוס והם בעלי רישיון עד 4 טון.

הלכו החברים שלי לתיאוריה ובדיקות וכל התהליך עברו בהצלחה (לא כולם ביחד)אחד אחרי השני בפערים של חודש,

הכל טוב ויפה עד עכשיו מפה מתחיל ההסבר לטופיק "הרעשני" הזה.

חברים שלי שכמובן עושים את הרישיון ל-15 טון קיבלו את אותו הבית ספר לנהיגה כי הצבא משלם לכן הצבא יחליט.

אני לא הולך להזכיר פה את שם הבית ספר לנהיגה אבל,הכל התחיל

בזה שחבר שלי עשה שיעור ראשון במשאית המורה ראה שאכן הבחור יודע לנהוג,לימד אותו קצת חניות בשיעור השני אחר כך מתח שבועיים

ועשה לו עוד שיעור (ללא שיעורים נוספים באמצע) שיעור מספר שלוש.

אחרי זה הודיע לו המורה שהוא מגיש אותו לטסט,החבר ההמום לא ידע מה להגיד תודה או לא אתם יודעים איך זה

מרוב התלהבות הסכים חבר שלי (בערך כמו כל בחור ממוצע ) וניגש לטסט והופ עבר.

עכשיו תגידו לי WTF ?

אוקי אז הוא הצליח העניין המצחיק הוא שהטסט היא לא הבעיה אלא

ביכלל הבחור לא רכש ניסיון לא יודע להתמודד שהמשאית הזאת כמובן תיהיה עמוסה בכמה טונות של ציוד,או ביכלל הוא אפילו לא טעם קצת מהמשאית הזאת..

אני לא רוצה לכתוב פה מגילה אבל השניים האחרים הסיפור דומה - אחד עשה 4 שיעורים

והשלישי עשה 3.

שניהם גם הצליחו תקראו להם לא יודע מה..אבל משהו פה מסריח מאוד.

עכשיו חשבתי קצת והגעתי לדבר הבא:

הבית ספר לנהיגה יש לו איזה הסכם עם הצבא שהצבא משלם,הבית ספר אומר מצידו למה לעזאזל שאני אבזבז זמן על תלמיד

מהצבא שאני יקבל את הכסף נגיד בסוף החודש,אני יכול ללמד עכשיו 5-6 תלמידים ולקבל כסף מזומן.

אז נחפף עם השאר.

אני לא יודע מה להגיד לכם אני אישית חושב שזה הטופיק והכי מתאים כתשובה לסיפור. לאן הגענו ?

תפרקו את זעמכם חופשי.

:mad::mad::mad:

תראה במיקרה גם אני לומד על משאית לצה'ל...

לפי מה שהבנתי הם עשו משהו כמו 3-4 שיעורים....

אז רק שתדע שהוא לא יכול להגיש אותם ליפני שעשה להם 34 שיעורים או אם יש להם רשיון אז זה 20 שיעורים (גם אני צריך 20 שיעורים) כל שיעור התלמיד חייב לחתום על זה שעשה

שיעור וידוע שהמורים אומרים לתלמידים לחתום על שיעורים שהם לא עשו....

גם המורה שלי רצה שאני יעשה דבר כזה, אמרתי לו שבחיים לא!!!

אז אולי החברים שלך חתמו על זה שעשו שיעורים.....או שהוא זייף את החתימה שלהם...

לגבי התשלום: צהל משלם למורה רק על טסט אחד ועל 20 או 34 שיעורים תלוי אם יש לתלמיד רשיון או לא....

אז זה עוד סיבה למה הם רוצים להעביר בטסט ראשון כי אם לא עוברים טסט ראשון אז כל השיעורים והטסטים על חשבון המורה....

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

בואנה זה אחד נדברים היותר טיפשיים ששמעתי פה...

קודם כל מה אתה עצבני על המורה נהיגה?!

אם החברים שלך לא ידעו לנהוג או הרגישו לא בטוחים אז שלא יסכימו לגשת לטסט אף אחד פה לא מחזיק להם אקדח לראש.

ודבר שני אם כבר להיות עצבניים על כל "השערוריה" הזאת אז על הטסטר שהעביר אותם, אבל גם עליו לא צריך לכעוס כי בתור אחד שהתנסה בזה קשות אני יודע שטסטרים לא מעבירים בקלות ובטח שבטח לא מעבירים מי שלא יודע לנהוג.

מסקנה: כנראה שלמשאית לא עושים שיעורים רבים כמו לאוטו (כך גם לטרקטור עושים משהו כמו 4-5 שעורים לפני הגשה לטסט), החברים שלך כנראה יודעים לנהוג טוב ולכן עברו (הם לא היו עוברים אם לא היו יודעים לנהוג) ורוב הסיכויים שהם יהיו נהגים טובים ולא יקרה כלום והכל לטובה... אני לא מבין בכלל על מה אתה מתלונן פה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...