Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד פה לא ממש רציתי לכתוב העניין הזה ...

אבל רייסרים לוקחים את הסיכון על עצמם ...

כל אחד מהם יודע את הסיכון .. וזה תלוי בו אם לקחת אותו או לא ....

אף אחד לא מכריח אותך להיותר רייסר... או להיכנס לרייס כזה או אחר ...

אני לא ממש מבין על מה הויכווח ... אין על מה לדבר...

כל אחד לוקח סיכונים בחיים...

יש כאלה שלוקחים סיכונים בעסקים כדי להרוויח יותר ..

יש שתי תוצאות אפשריות .. או שהוא באמת ירוויח יותר ויהיה מליונר .. או שהסיכון נופל לו על הראש והוא פושט רגל !

אם אתה מבריח סמים .. יש לך שתי אופציות ... או שאתה לא נתפס ויש ל ךהמון כסך וסמים ...

או שאתה נתפס ומבלה את שאר החיים בכלא ....

כך גם רייסרים ...

שתי אפשרויות ....

או שהם נהנים מהרייס ומנצחים או לא (זו בכלל לא השאלה *)

או שהם הולכים יותר מידיי רחוק או שמשפהו פתאומי צץ ועושים תאונה !

סיכון ידוע ... וכל רייסר מודע לסיכון זה ...

מי שמוכן לסיכון אז סבבה . מי שלא אז אין סיכויי שהוא רייסר.....

זה הכל ....!

**** אם אני לא ממש בקטע אז תסבירו לי בכלל על מה הוויכוח הזה !!!*******

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תסתכל טוב אתה תראה שמה שמאפיין את כל השירשורים האלה הוא דבר אחד, זה שלירן כותב בו, זה לא משנה אם זה יהיה שירשור על המשטרה או רייסים או אפילו 106 ראלי, אתה תמיד תמצא את עצמך מחפש לרדת על לירן, אותי אישית זה מגעיל

זכותך להיגעל.

אותי זה מגעיל שלירן מסלף כל דבר והעליהום שהוא יוצר בפורום כאילו הוא הצדיק.

אותי זה מגעיל שלירן אומר לי משהו אחד ומספר משהו אחר מאחורי הגב.

עוד יותר מגעיל הוא, שפחות קשור לפורום, זה שלירן מפיץ שקרים ושמועות לא נכונות בעליל על אנשים שקרובים אליי ויקרים לי.

עוד הרבה דברים מגעילים אותי, אבל זה לא ממש משנה כרגע.

זכותך גם להגעל, אך יש דרכים טובות יותר לפתור בעיות ולא דווקא על דפי הפורום בפורום כללי או אופ טופיק.

ההגנה בחירוף נפש הזו של לירן על כל רייס או תאונה שמתרחשת במפגשים היא תופעה שצריך למגר מהפורום, לפחות עד שיגיע מידע מהימן מהמעורבים בפרשה (אגב, בנוגע למקרה הספציפי הזה - שלא תטעה שי, לירן לא היה שם בזמן שהתרחשה התאונה, הוא הגיע א-ח-ר-י ).

האמת שהמקרה עצמו אינו מעניין אותי ואני בטח לא יכול לשפוט אף אחד לפני שאני יודע את העובדות, מה שאני כן יודע זה שאתה מנצל כל שירשור שלירן כותב בו כבימה למלחמה שלך בלירן, זה לא במקום

כרגע טובת הפורום מכתיבה דברים אחרים

מצחיק, דווקא השיחות האחרונות שלנו פנים מול פנים (בנאפיס, או אצלי בבית) לא חשבתי שכל כך מעניינת אותך טובת הפורום, ממתי השינוי הזה?

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אותי זה מגעיל שלירן מסלף כל דבר והעליהום שהוא יוצר בפורום כאילו הוא הצדיק.

אותי זה מגעיל שלירן אומר לי משהו אחד ומספר משהו אחר מאחורי הגב.

עוד יותר מגעיל הוא, שפחות קשור לפורום, זה שלירן מפיץ שקרים ושמועות לא נכונות בעליל על אנשים שקרובים אליי ויקרים לי.

ואתה חוזר על זה שוב ושוב תוך פיזור רמזים עלומים.

לא, אני לא רוצה לדעת את הפרטים. זה ממש לא מעניין אותי - כי מה שהיה או לא היה זה עניין פרטי לחלוטין ביניכם.

ניסית לפתור את זה ביניכם לפני שהתחלת לשפוך את כל זעמך הפרטי על דפי הפורום בכל שרשור שהשם לירן עולה בו?

מה זה קשור לנושא השרשור הזה? מה עובר עליכם?

למה ארס והשמצות כאלו לא נמחקות, כמו שהיו נמחקות לכל משתמש אחר?

שגיאות כתיב המנהלים טורחים לערוך, אבל השמצות כאלו לא?

כרגע טובת הפורום מכתיבה דברים אחרים. ההגנה בחירוף נפש הזו של לירן על כל רייס או תאונה שמתרחשת במפגשים היא תופעה שצריך למגר מהפורום, לפחות עד שיגיע מידע מהימן מהמעורבים בפרשה (אגב, בנוגע למקרה הספציפי הזה - שלא תטעה שי, לירן לא היה שם בזמן שהתרחשה התאונה, הוא הגיע א-ח-ר-י ).

כרגע טובת הפורום היא להתייחס לעניין לגופו ולא לרדת לרמות אישיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...