Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי אתמול בערב ליד כביש די בודד שפתחו לא מזמן

המטרה שלי הייתה בסך הכל לשים מעטפה בחברה (עשיתי טובה לאבא)

אבל כשראיתי 205 GTI ו106 ראלי וכשדיברתי עם השומר שנתתי לו את המעטפה שמעתי

איזה אגזוז פתוח הבנתי שכנראה יש בכביש הנ"ל איזה מפגשון (אני ידעתי שבעבר היו כמה אירועים בכביש)

נסעתי לכיוון הכביש ופתאום אני רואה זרם מים מהמדרכה בגובה של בניין של 3 קומות -+ וכל הנתיב הימני מוצף

כמה מטרים אחרי הייתה על המדרכה גולף שעמדה עם הפנים כנגד כיוון התנועה ואחריה עוד גולף

עם שתי גלגלים על המדרכה

האטתי (רציתי לראות אם צריכים עזרה) ראיתי כמות די מכובדת של מכוניות ספורטיביות והבנתי

שאני לא יכול לעזור ומסיבות מסוימות נסעתי לדרכי

מה שקרה לפי מה שראית שהגולף שעמדה על המדרכה נגד כיוון התנועה כנראה איבדה שליטה

ועלתה על איזה צינור מים או משהו כזה אני מקווה שלנהג הגולף שלום

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי כן מתפלאים למה המשטרה באה לפזר אתכם...

יופי ותודה לך על ההודעה המטופשת הזו...

מה מטופש בה בדיוק? שהיא נכונה? חבורה של אנשים התפרעו, עלו על המדרכה ושברו ברז כיבוי. אכן, גיבורי ישראל.

פורסם

מה מטופש בה בדיוק? שהיא נכונה? חבורה של אנשים התפרעו, עלו על המדרכה ושברו ברז כיבוי. אכן, גיבורי ישראל.

מצחיק אותי לשמוע את ההודעות הללו , אתה יודע למה?

אתה היית שם?

אתה ראית את המקרה?

אתה בחנת את המקרה לפרטי פרטים והגעת למסקנה הזו?

אז אל תסיק מסקנות סתם , לא אתה ולא שאר האנשים.

פורסם

אתה היית שם?

אתה ראית את המקרה?

נכון, מרוצים לא חוקיים ותאונות, צירוף מקרים אני בטוח.

פורסם

אתה היית שם?

אתה ראית את המקרה?

לירן צודק.

אם לא הייתם שם אל תנסו להסיק מסקנות סתם.

הרי הגיוני שהם עשו רייס, הבחור עם הגולף ניצח והחליט לחגוג את הנצחון על המדרכה תוך הורדת גשם לאחר קיץ שחון שעברנו. לא?

לירן, אין הרבה מה לחשוב, הבחור עלה על המדרכה ונתקל בברז כיבוי\צינור מים.

הסיבות לכך לא ממש חשובות (איבוד שליטה על הרכב בקו ישר :roll: , החלקה בגלל מים על הכביש, בריחה ממפגע ש"צץ" לו על הכביש (חתול פוחז...).

מה שחשבו כאן הוא שלא עושים רייסים על כביש ציבורי םתוח לתנועה. זו בדיוק הסיבה שאני, שהגעתי מידי פעם למפגשים האלה, לא מתכוון להגיע יותר לאחר שראיתי שהכביש נפתח לציבור הרחב...

אין לי כוח גם לפתוח מחדש את הדיון על רייסים ו\או נהיגה באשתאול\רמתגולן וכו'... אלא רק להבהיר שאם הוא עלה על המדרכה זה לא קרה בגלל שקפץ לו חמרמיר לכביש....

:-)

פורסם

זה בסדר, הרי החבר'ה "המקובלים" יכולים לזרוק רעיונות ודעות בלי בכלל להיות שם (כן זה מופנה אלייך רועי).

אין גם שום בעייה מבחינת אותם אנשים (שוב פעם, רועי), בדיון אחר, להעיר לצעיר אחר בפורום ש"לא יחווה דיעה אם הוא לא מכיר את כל הפרטים".

איפא ואיפא, יפה לכם ככה, באמת, זה הולך טוב עם צבע העיניים.

בניגוד ללירן שכן היה שם.

אתם (מנטרה חוזרת - "רועי") לא הייתם שם ואין לכם שמץ של מושג (ולא ניסית להבין בכלל מה קרה).

דווקא מבן אדם שלא שולט באוטו שלו, הייתי מצפה ליותר.

כי גם אני שמעתי על ילד מופרע שמשתולל עם פיז'ו ספורט על הכביש באמצע הלילה (הרי בשביל מה הוא קנה אוטו ספורט, רק בשביל רייסים).

הילד הזה עשה תאונה (בטח באמצע רייס עם הונדה ספורט קופה), ועד היום הוא מתרץ את זה ב"קפצה לי חיה לכביש".... כן, בטח...

מה קרה? פתאום כשאתה נמצא בצד השני העולם נראה אחרת.

למה אתה מבקש מהילדים הצעירים בפורום לחשוב, לקרוא ולהפנים לפני שהם מסיקים מסקנות, מהאיתך? או אולי בגלל שהיתה לך פיז'ו ספורט, אתה כתב רכב ואפילו, ישמור השם, משפץ רכב, יש לך פתור מכל אלה (לקרוא, להפנים וכו')???

מישהו כתב שגולף עשתה תאונה, אדון מנהל בכיר קופץ ומחליט שהיה שם רייס והתאונה קרתה בגלל זה (ד"א כמות התאונות ברייסים, לעומת כמות התאונות באשתאול, אפעס, לא כ"כ דומה).

אחלה תרבות מוטורית.

מה שונה בין זה ובין המלצה של ילד בן 14 על פונטיאק בונביל "כי זה אוטו אמריקאי פצצה, עם מנוע ענק, ובגלל זה הוא חזק מאוד"?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מכיוון שהתגובה שלך נוסחה בכזו אמפתיה והשקעה, אני רק אגיד שאם הסיוויק לא היתה מצליחה לעקוף את הפיז'ו ספורט שלי בסוף אז בטח הג'מוס שנכנס לי לנתיב לא היה מפריע והייתי מספיק להמנע מהתאונה. צודק, איפה שצריך לדייק צריך לדייק.

פורסם

מה קרה? מהצד השני, כאשר מסיקים מסקנות מוטעות לגבייך, זה פתאום פוגע ולא נעים?

אבל זה מה שעשית לפני... שניה אני מחשב... שעה ושתי דקות.

למען הסר ספק, הנה -

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
מה קרה? מהצד השני, כאשר מסיקים מסקנות מוטעות לגבייך, זה פתאום פוגע ולא נעים?

אבל זה מה שעשית לפני... שניה אני מחשב... שעה ושתי דקות.

למען הסר ספק, הנה -

איפה ראית שנפגעתי? :shock:

אתה מוזמן לחשוב מה שאתה רוצה על מה שמתחשק לך. מי יודע, אולי יום אחד גם תהיה צודק :lol:

אגב - לא שינית את עמדי בקמצוץ, אבל ניסיון חביב.

פורסם

אוקיי...

אני מדבר מהצד בלבד

אבל בואו ואני יגיד לכם איך זה נראה.

כשהיה כתוב בעיתון על הרייסים בראשון כולנו צחקנו על הטמטום שלהם...(ובכינו בו זמנית על חוסר התרבות המוטורית פה).

אבל הנה, זה בדיוק מה שהם אומרים.

אני ממש לא יודע מה קרה פה, או מה שקרה לצוקרמן עם הפיג'ו ספורט כביכול.

מה שאני כן יודע, זה שהיה מפגש של מכוניות ספורטיביות, והייתה שם תאונה. מישהו יכול להגיד לי איך זה לא יפעל עכשיו לטובת המשטרה?

זה דבר שהמשטרה יכולה לקחת ממנו דוגמא להרבה זמן, ותמיד שאנשים יסבירו לה שהמפגשים האלה לא עושים כלום, אז היא תתן את הדוגמא הזאת. לא....?

לירן, מה שרשמו לך זה ממש לא הודעה מטופשת. גם אני, שקראתי מהצד את הת'רד הזה, חשבתי על זה. זה לא שאני נגד רייסים, או אשתאול או לא יודע מה, אבל זה, נשמע לי לפחות, נכון.

Back to the original - NC again.

פורסם

דווקא מבן אדם שלא שולט באוטו שלו, הייתי מצפה ליותר.

רועי, התגובה שלך לא לעניין (ואתה יודע טוב מאוד כמה לירן "אמין" בסיפורים שלו, אז גם אתה צריך להבין את הצד השני :) ).

בשביל לאזן את ה"חוסר שליטה" של רועי ברכב, אני אזכיר לך את זה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...