Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך יכול להיות שאתמול סגרתי אם מאזדה לאנטיס 2001 LX 1.6 ללא שום שיפורים 210קמ"ש על כביש ישר ???

עכשיו האוטו היה ככה בהילוך 4 על 5.9, 6 סל"ד איך זה יכול להיות כתוב שהאוטו עושה 180 בלחץ ???

אם מישהו יכול להסביר את זה אני ישמח :)

תודה לכולם

יש לי שיר טוב בשבילך: א-ש-ל-י-ו-ת :lol:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך יכול להיות שאתמול סגרתי אם מאזדה לאנטיס 2001 LX 1.6 ללא שום שיפורים 210קמ"ש על כביש ישר ???

זה על כביש ישר......

ולא בירידה...!!

קרא טוב את השאלה .... :?

זה שהכביש ישר לא אומר שאין שם ירידה! :roll:

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
תראה אם האוטו לא היה מדויק בסקאלה היתי יודע את זה ושם לב לזה בנסיעה רגוע יותר אבל זה לאהיה נראה כך בואו נגיד שבהנחה שזה לא מזייף אז איך זה קרה מבחינה מכנית

ואני די סגור על זה שנסענו על 210 ......

איך בדיוק היית שם לב לסטייה בסקאלה? מדובר על סטייה של אחוזים היא מן הסתם גדלה יחד עם המהירות (מספר הקמ"ש של הסטייה). ויש לך סטייה בסקאלה אתה יכול להיות בטוח לגבי זה.

בוא נגיד שהמד שלך היה מדוייק.

בוא נגיד שמדובר בלאנטיס 1.6, עם כביש ישר ו 3 אנשים ברכב.

סטנדרטית.

יש יותר סיכויים שהחתול שלי יעשה power slide אה-לה טיף נידל כאשר הוא נוהג בM5 שלו מאשר שזה יקרה.

פורסם

פשוט וקל , השתמש ב GPS , ותבדוק כמה הסטיה של מד הקמ"ש , העניין הוא פשוט מאוד... אין אפשרות בחיים שהגעת ל 210 ... אולי 190 אם האוטו במצב דנדש וגם אז קשה לי מאוד להאמין נדיר מאוד...

פורסם

לפי נתונים של רכבי שנבדק במכון בדיקה.

מד מהירות מזייף ב 6.7% במהירות של 80 קמ"ש.

מכיוון שהרכב הוא כמעט אותו רכב, רק ששלי מנוע 1800 סמ"ק, הרכב שלי היום הגיע בכביש 6 (נהגתי בקטע ישר) למקסימום 185 קמ"ש (עם מזגן, אגב).

אז אני לא נותן את הסיכוי הכי קלוש שבאמת עברת את ה-200.

חוץ מזה, נתוני היצרן הם הרבה הרבה פחות ממה שציינת - ואלה נתונים בתנאים סטריליים.

אז חזור למציאות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
איך בדיוק היית שם לב לסטייה בסקאלה? מדובר על סטייה של אחוזים היא מן הסתם גדלה יחד עם המהירות (מספר הקמ"ש של הסטייה). ויש לך סטייה בסקאלה אתה יכול להיות בטוח לגבי זה.

האם אתה בטוח שהסטיה באחוזים?

לפי דעתי כאשר המהירות עולה המד ניהיה מדוייק יותר.

הרי הוא סופר מס' סיבובים של משהו(למשל הגיר, הגלגל - אין לי מושג של מה) תוך פרק זמן מסויים ולפי זה מחשב את המהירות.

וכמה שהמיהרות תיהיה גבוה יותר - כך הוא ידייק יותר.

ככה זה לפחות במד מהירות שהתקנתי באופניים.

מקסים.

פורסם

אני לא יודע איך זה עובד בחלק הזה של הסקלה, אבל ברוב במכוניות המד מתחיל מ-20

וזה בגלל שעד שם המד ממש לא מדויק.

אני די בטוח שגם כשאתה נוסע מאד מהר קורה מצב דומה לזה שבתחילת הסקלה

והמד מתחיל לזייף.

אם כתוב שהאוטו יכול 180, אז למה שישקרו לך?

ואולי אתה יכול להסביר את ההבדל שיש בהרגשה של 180 ושל 200...

אולי פעם, כשיתחילו לי מחשבות סופניות(...), אולי אני אגלה בעצמי.

פורסם

במד מהירות של הפונטו 60 של אמא שלי גם רשום 200 (או משהו בסגנון) אז?

בוקר טוב - משקרים לך. רוב הרכבים לא יגיעו בכביש ישר לסוף הסקאלה שלהם. אלא שכן יגיעו לא יסעו את המהירות שהסקאלה תראה.

למה שישקרו לך... :shock:

פורסם

הרי הוא סופר מס' סיבובים של משהו(למשל הגיר, הגלגל - אין לי מושג של מה) תוך פרק זמן מסויים ולפי זה מחשב את המהירות.

לא נראה לי שתסע מעל 70 קמ"ש באופניים שלך (הגעתי ל55 פעם זה מפחיד האופניים מרגישות כאילו הם הולכות להתפרק, אופני הרים דרך אגב)

ANYWAY תחשוב לא משנה ע"פ מה מודדים ברכב אם זה צמיג או גיר הם קטנים יותר מגלגל אופניים. ולכן הגילגול קצר יותר ויהיה סתיה גדולה יותר מאשר באופניים שבמילא לא יסעו כל כך מהר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

עכשיו האוטו היה ככה בהילוך 4 על 5.9, 6 סל"ד איך זה יכול להיות כתוב שהאוטו עושה 180 בלחץ ???

אם מישהו יכול להסביר את זה אני ישמח :)

תודה לכולם

מאיזה צוק אתה מתכוון ש"נסעתה" בו?!?!

אין מצב!!!

נינג'ה לבנה!

פורסם

תראה הסקאלה במכוניות רגילות לא ממש מדויקת כשהמחוג נימצא בצדדים....

כשהמחוג נימצא על האמצא אז הוא במצב הכי מדויק....

אבל גם לאבא שלי הייתה פעם לאנטיס 1.6 רגילה ונסענו בכביש של עובדה שזה כביש ישר

ולא ירידה או משהו כזה, אז נסענו שם על 185 והיה עוד הרבה פשוט אבא שלי פחד שאחד הגלגלים היתפוצץ כי הגלגלים שהיו לנו הם היו מתאימים ל-175 קמ"ש....

בדיוק ליפני הנסיעה הזו הוא החליף גלגלים לגלגלים עם היתנגדות נמוחה ואז המהירות עלתה

בקו ישר אבל בסיבובים האוטו לא היה משהו...

אז מה שאני בא להגיד לך הוא שאולי יש לך שם צמיגים עם היתנגדות נמוחה ו+ זיוף הסקאלה

אז בערך נסעת 190 שזה יפה כי הנתונים של האוטו הם 172.....

והמלצה אל תעשה את זה עוד...

כי אני כמעט בטוח שהצמיגים שלך הם מתאימים ל-180 גג!!!

אז תיזהר זה לא נעים שב-190 היתפוצץ לך צמיג.... :wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

במד מהירות של הפונטו 60 של אמא שלי גם רשום 200 (או משהו בסגנון) אז?

בוקר טוב - משקרים לך. רוב הרכבים לא יגיעו בכביש ישר לסוף הסקאלה שלהם. אלא שכן יגיעו לא יסעו את המהירות שהסקאלה תראה.

למה שישקרו לך... :shock:

התכוונתי לזה שהוא עבר את מה שהיה רשום, לא התקוונתי ל"ישקרו" במובן הזה.

אני חושב שזה די ברור שיכתבו הרבה דברים בשביל למכור.

עם כל הכבוד, אתה מדבר עם יועץ בהום-סנטר! :wink:

פורסם

לא נראה לי שתסע מעל 70 קמ"ש באופניים שלך (הגעתי ל55 פעם זה מפחיד האופניים מרגישות כאילו הם הולכות להתפרק, אופני הרים דרך אגב)

ANYWAY תחשוב לא משנה ע"פ מה מודדים ברכב אם זה צמיג או גיר הם קטנים יותר מגלגל אופניים. ולכן הגילגול קצר יותר ויהיה סתיה גדולה יותר מאשר באופניים שבמילא לא יסעו כל כך מהר.

אני הגעתי ל 63.7 :lol:

ולדעתי זה שהגלגל קטן יותר מגדיל את הדיוק ולא להפך.

כי הגלגל עושה יותר סיבובים תוך אותו פרק זמן כאשר הגוף נע באותה המהירות.

ד"א, סתם מעניין, מישהו יודע דרך איפה מודד הספידומטר את המהירות?

מקסים.

פורסם

כבר נסעתי כמה פעמים על 200 ו... ובכולם זה היה נראה בדיוק אותו דבר כמו אתמול

ואני כבר חשבתי שהיום יגמר בלי משהו שיצחיק אותי.

:roflmao::roflmao::roflmao:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...