Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מההשקה של המזדה 3...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שדגם ה-4 דלתות הוא פשוט מזדה 6 מוקטנת (תסתכלו בתמונה הראשונה של דגם ה-4 דלתות שרואים בפרופיל,פשוט העתק מוקטן).

מכונית ממש יפה,וכמו שאמרו עם תג מחיר מתאים היא הלהיט הבא,והיא סה"כ תתווסף להצלחה הגדולה של המזדה 6 שבקלילות ואלגנטיות תפסה את המקום הראשון בקטגוריה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי: הרכב נראה רע יותר מאשר בתמונות, גם ה5 וגם ה4 דלתות. ה4 דלתות (הגירסה אשר מן הסתם תהיה הנפוצה מבין השתיים) היא מעין מאזדה 6 מוקטנת בחוסר פרופורציה (בעיקר הפרונט הכבד הזה).

היה שווה לבוא מ3 סיבות:

1) נערות המאזדה המפזזות :wink:

2) לשגע את המוכרנים שאימי מתעקשת על קניית 2.0 ליטר ידנית וחבל שלא מביאים - הם מפסידים לקוחה :mm_tongu:

3) הKUMBA, כנראה יותר כיף ממיאטה ידנית :twisted:

פורסם

אח, המיאטה... :D

אני הייתי קונה את ה-3....

על סמך מה בדיוק?!

על סמך העובדה שראית ומיששת אותה ואפילו ישבת בתוכה??? :?

אוטו צריך לנסוע, בין היתר (...) ואכן מעניין איך היא נוסעת.

כנראה שלא בארץ, אם 300 אנשים הזמינו כבר... :?

לטעמי, מהתמונות נראה כי לוח המחוונים עצמו נראה מעולה והקונסולה

הראשית מעט עמוסה מדי וכי כפתורי מערכת השמע מעט מבלבלים.

אח, המיאטה... :D

חברה זה אוטו אירופאי עם אמינות יפנית....!!!!

:nono:

אל תתחיל דברים שאינך יודע איך הם יסתיימו, בבקשה. :?

תודה לך על הסקירה, Focus RS.

ולסיכום: אח, המיאטה... :D

MCS 2008

פורסם
אוטו מדהים לדעתי... בהתחשב בכך שהוא אוטו משפחתי ולא ספורטיבי, דווקא אהבתי את הפנים (רק חבל שלא ידנית, אבל חצי גם טוב) ובסה"כ לפי מה שאני הבנתי זה אוטו ממש אבל ממש מצויין מבחינת ביצועים ונוחות וכו... מסתבר שהוא הולך לכבוש את ישראל על תתפלאו אם עוד שנה תראו אותה על הכביש יותר מכל אוטו אחר...

מאיפה ההבנה לגבי הנוחות ?

לפי MOTOCAR ה1.6 נועלת 205 55 16 והשני ליטר - 205 50 17 :? . זה אולי נראה טוב אבל 105 HP על ג'אנט 16? :? נוחות על חתך 50? אז מאיפה שוב ההבנה לגבי הנוחות המדהימה כל כך?

גיא.

פורסם

מעניין, דווקא ה-5 דלתות נראית פחות טוב. בלנטיס הקודמת ה-5 הייתה אפילו חביבה למראה, אבל פה משהו מוזר בפרופורציות שלה מאחור ומלפנים... נראית צפרדעית למדי... מהצד היא דווקא שומרת על הפרופורציות הטובות של ה-323F. ה-4 דלתות נראית יותר טוב לדעתי.

בכל מקרה, היא בהחלט נראית כמו קפיצת מדרגה מהלנטיס, עכשיו אולי סוף סוף מגיע לה להצליח (ומעניין מה יהיה עם שוק הלנטיס הנוכחי...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעניין, דווקא ה-5 דלתות נראית פחות טוב. בלנטיס הקודמת ה-5 הייתה אפילו חביבה למראה, אבל פה משהו מוזר בפרופורציות שלה מאחור ומלפנים... נראית צפרדעית למדי... מהצד היא דווקא שומרת על הפרופורציות הטובות של ה-323F. ה-4 דלתות נראית יותר טוב לדעתי.

בכל מקרה, היא בהחלט נראית כמו קפיצת מדרגה מהלנטיס, עכשיו אולי סוף סוף מגיע לה להצליח (ומעניין מה יהיה עם שוק הלנטיס הנוכחי...)

רוני

אני חייב להסכים איתך... תראה את התמונה של ה 4 דלתות איזה אחורה יפה יש לה, אומנם היא יותר מזכירה את ה- 6 ובכך מפחיתה את הייחודיות שלה, בכל מקרה עיצוב יפה - אהבתי :mm_yeah: , אני כבר מחכה לראות אותם כמו מים בכבישים :!:

פורסם

הייתי אתמול בהשקה, ישבתי במכוניות ויש לי רק משהו אחד להגיד א-כ-ז-ב-ה.

לגבי איכות הנהיגה/נסיעה אני לא יכול להגיד כלום אבל תא הנוסעים והנדסת האנוש פשוט רעים!

הקונסולה המרכזית עצומה ולוחצת על הברך בצורה ממש מפריעה לכל מי שגובהו יותר מ1.80

דוושת הגז והברקס ממוקמות הרבה יותר מידי ימינה. הגז כמעט צמוד לקונסולה והברקס כמעט צמוד אליו. ידית ההילוכים בעלת המסילה המשוננת נוחה להחזקה והזזה, והטיפטרוניק בטח יהיה שעשוע נחמד.

מאחור המרווח טוב והמושבים נוחים.

מעט מאוד תאי אכסון ותא כפפות עצום אבל שנפתח בצורה כזאת שאם אתה לא מסוגל לנהוג באוטו בגלל הגובה אז גם את תא הכפפות כנראה שלא תוכל לפתוח, שב מאחורה. גם בצד זה הקונסולה מפריעה. לעומת זאת בין המושבים הקדמיים יש את התא הכפול שיש גם ב6 שהוא נוח להפליא.

הבגאז' בארבע דלתות עצום ובחמש דווקא לא גדול (מישהו מוכן להסביר למה זה?)

איכות ההרכבה נראית טובה אך החומרים מאוד פשוטים ומשרים הרגשה של רכב זול.

גלגל ההגה דק מאוד והמושבים הקדמיים כמעט ולא תומכים אך השליטה על הרדיו מגלגל ההגה נראית נוחה. לוח השעונים מאוד מצועצע ופלסטיקי, היו כאלה שאהבו וכאלה שאהבו פחות (אני לדוגמא).

הדבר שהכי הפריע לי הוא הגלגל הרזרבי. במאזדה 6 הגלגל הרזרבי הוא גלגל סגסוגת כמו שאר הגלגלים, ולעומת זאת ב3 הגלגל הוא גלגל פלדה דק שאסור לעבור איתו את ה80. :shock:

לסיכום - אוטו ליפנים בגובה 1.60 :-)

אני התאכזבתי. מרכב מודרני ציפיתי לתכנון הרבה יותר נוח.

דרך אגב, למרבית הבושה, הביצועים של השלוש 1.6 זהים לשל המיאטה האוטומטית, והביצועים של ה2.0 טובים יותר

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

לא יודע מה ניסגר איתכם....

אולי קשה לכם לפרגן קצת!!!!!

האוטו באיכות טובה מאוד....

רק לסגור את הדלת זה כיף....

ואולי אתם לא זוכרים אבל ה-3 יושבת על השילדה של הפוקוס הבאה שזה כבר אומר שיהיה לאוטו אכיזת כביש טובה אבל אני מחכה לנסיעה....

המנוע חדש 1.6 11 שניות למאה אני חושב שזה הכי טוב מכל המתחרות...

וב- 2.0 9 שניות שזה יפה מאוד....

וגם אוטו אמין (יפני)...

ואני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהאוטו לא טוב לאנשים מ-1.80 ומעלה....

אני בטוח שלא כיוונת את המושב...

יש המון כיוונים של הכיסה ה"מחבק"...במיקצת...

וההגה עולה ויורד וניכנס פנימה ויוצא החוצה!!!!

זה נותן לך המון אפשרויות....

באיזה עוד אוטו יש את זה???

אההה ויש 6 כריות אוויר ג'נט מגנזיום וזה הגרסה הבסיסית!!!

מה אתם עוד רוצים???

וה-4 דלתות ממש אבל ממש לא דומה ל-6

אתם פשוט צריכים ליראות אותה...

והבאג'ז גדול ב-4 דלתות וב-5 דלתות הוא יותר גדול מהפוקוס הנוככית(יש לי כזאת 5 דלתות)

אני אהבתי את האוטו מאוד....

וחכו לגרסאות החמות שיבוא מדובר על מנוע 2.3 עם בין 160 ל 170 כ"ס....

הגרסה הזאת כנראה תיובא לארץ...

ויש את ההההגרסה 2.3 טורבו עם 250 כ"ס!!!!!

אז ניראה אוכם מדברים!!!

ולסיום....

חברה תפרגנו עוד לא ראיתם את האוטו חכו עד שתיראו ואז תגיבו...

בברכה...

focus RS

:wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

לאוההגה עולה ויורד וניכנס פנימה ויוצא החוצה!!!!

בכל מקרה אני מקווה שההודעה היתה בדיחתית כמעה בגלל ה- :wink: בסופה.

לגבי מה שרשמת פה... להמון רכבים יש כוונון מלא של ההגה.

פורסם

לא מסכים איתך....

להמון יש רק מעלה ומטה....

ישבת באוטו??

כי אני כן והיה לי נוח...

ולדעתי החבילה הכוללת היא הכי טובה שתמצא היום בשוק...

תקן אותי אם אני טועה... :wink:

פורסם

לפוקוס שלנו משנת 00 יש כיוון הגה פנימה החוצה. מדהים לא? לגולף שהיתה לנו לפניה בשנת 99 היה גם! מדהים שוב? פאסאט שנת 97 הגה הולך... (תחזיק חזק...) גם פנימה החוצה! מ-ד-ה-י-ם. :wink:

ה3 חבילה מעניינת ללא ספק אבל לא לקחת צעד קדימה את העסק הזה? מישהו אמר שלא נוח לו ברכב זה יכול להיות אתה יודע... אולי הוא גדול יותר ממך וגבוהה יותר ולכן לא היה לו נוח? מה לעשות קורה! לא צריך לעשות מזה בלאגאן.

ה3 צריכה להיות מועמדת ראויה לכל מי שרוצה לבחור משפחתית חדשה היום. החסרון העיקרי שלה הוא מחיר מעט גבוהה. והנוחות. אני בספק עם ה2.0 תצליח להיות נוחה עם ג'אנט 17. יכול להיות שאני טועה אבל רק נסיעת מבחן על בורות ארצנו יברר את הנקודה. חוץ מזה אני בהחלט מסכים שמדובר ברכב שווה בדיקה.

בקיצור תהיה בטוח שאני אתן את ה3 בתור אופציה לכל מי שישאל על משפחתית. אני מקווה לקרוא עליה ואולי גם לקחת נסיעת מבחן כאשר יהיה זמן + אחת לנסיעה.

עוד חסרון הוא ההמוניות הרכב הולך להיות המוני לחלק זה מפריע. (לרוב לא...)

ולסיום -בטיחות. הנה לך יתרון מפוצץ למגאן על ה3. לדעתי גם העיצוב שלה יפה יותר (של המגאן) אבל זה כבר טעם וריח. מעניין כמה ה3 תקבל במבחן ריסוק.

אגב אם אתה הולך לשם על בסיס יומי, שאלה קצרה: מה זמני האספקה + - של ה3? (שאלה רציני לגמרי.)

פורסם

לא מסכים איתך....

להמון יש רק מעלה ומטה....

ישבת באוטו??

כי אני כן והיה לי נוח...

ולדעתי החבילה הכוללת היא הכי טובה שתמצא היום בשוק...

תקן אותי אם אני טועה... :wink:

מסכים ולא מסכים.

אכן יש את הפיצ'ר הזה כמעט בכל מכונית מהשנים האחרונות (אפרופו, מפליא אותי שב156GTA אין ואילו שב147GTA יש. בעצם ב156GTA גם אין מושב מתכוונן חשמלית...) אלא שבארץ רוב המכוניות מגיעות ברמות איבזור יחסית בסיסיות ולכן בארץ לא רואים הרבה מכוניות עם הפיצ'ר הזה. מה שכן זה תענוג , אני אישית ממש אוהב מושבים+הגה מתכווננים חשמלית. זה פשוט ממכר :lol:.

פורסם
לא יודע מה ניסגר איתכם....

אולי קשה לכם לפרגן קצת!!!!!

אין לי בעיה לפרגן ואין לי שום דבר נגד מאזדה.

זאת הייתה התרשמותי מהרכב וזו זכותי בדיוק כמו שאתה התרשמת אחרת.

האוטו באיכות טובה מאוד....

רק לסגור את הדלת זה כיף....

ואולי אתם לא זוכרים אבל ה-3 יושבת על השילדה של הפוקוס הבאה שזה כבר אומר שיהיה לאוטו אכיזת כביש טובה אבל אני מחכה לנסיעה....

המנוע חדש 1.6 11 שניות למאה אני חושב שזה הכי טוב מכל המתחרות...

וב- 2.0 9 שניות שזה יפה מאוד....

נכון

וגם אוטו אמין (יפני)...

את זה רק הזמן יגיד.

ואני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהאוטו לא טוב לאנשים מ-1.80 ומעלה....

אני בטוח שלא כיוונת את המושב...

יש המון כיוונים של הכיסה ה"מחבק"...במיקצת...

וההגה עולה ויורד וניכנס פנימה ויוצא החוצה!!!!

ניסיתי את כל הכיוונים מספר פעמים ובשום דרך לא הצלחתי להגיע לתנוחת נהיגה נכונה ועדיין להימנע מהלחץ על הברך.

כדי למנוע את הלחץ על הברך הייתי צריך לשבת הרבה יותר מידי רחוק.

באיזה עוד אוטו יש את זה? בפוקוס ההרבה פחות "חדשנית" לדוגמא.

אההה ויש 6 כריות אוויר ג'נט מגנזיום וזה הגרסה הבסיסית!!!

מה אתם עוד רוצים???

וה-4 דלתות ממש אבל ממש לא דומה ל-6

אתם פשוט צריכים ליראות אותה...

והבאג'ז גדול ב-4 דלתות וב-5 דלתות הוא יותר גדול מהפוקוס הנוככית(יש לי כזאת 5 דלתות)

אני אהבתי את האוטו מאוד....

הבגאז' בגרסת הארבע דלתות אכן ענק.

אך מילת המפתח כאן היא אני.

רוב הפרמטרים שדיברנו עליהם, הם אינם מדעים מדוייקים ונקבעים בעיקר על פי טעם אישי. לכן סביר להניח שיהיו דעות מנוגדות ואין שום דרך שתוכל להוכיח שאני טועה.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

אגב אם אתה הולך לשם על בסיס יומי, שאלה קצרה: מה זמני האספקה + - של ה3? (שאלה רצינית לגמרי.)

אני ממש לא יודע...

אבל ההורים של חבר שלי עושים שדרוג (לא בושה לרשום בעברית) ממזדה פראמסי ל-3

אז חבר של אבא שלי (שהוא סוכן של מזדה) אמר לו שאם הוא רוצה כדאי שיזמינו כבר ביום ראשון כי אחרת לא יהיה...

• תוכן חדש...