Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר אחד אני לא מבין.

לפני הת'רד הנ"ל (אני לא מצביע על כלום) כולם ידעו לצלם מכוניות ולהציג אותן באתרים למינהם.

אני רוצה לציין שאני לא אומר שלירן וחבריו הם לא אמינים, אני פשוט לא מבין היכן הצלמים שהיו מצלמים את המכוניות ? לאן הם נעלמו ?

קטע מוזר.

שמוליק

נכון וגם סביר להניח שבמפגש הזה יש המון תמונות, לי אישית יש במחשב

תמונות מהמפגש , תמונות שצולמו בהם רכבים , ויש לי 4 תמונות של כל העניין שהיה

3 מהם של הניידות שעמדו וחסמו ואחת של האלימות המשטרתית מה שהעלתי כאן.

האנשים שבדרך כלל מעלים את התמונות לפורום זה לא היו במפגש ההוא אני משער

ובכלל לא במפגשי שישי ( בלי שום קשר מתי לאחרונה ראית תמונות מהמפגש ביום חמישי? אני לא זוכר.. )

אז יש לנו כמה תמונות שצולמו שם , ובלאו הכי האטרקציה של הרכבים לא גדולה

רק חבורת אנשים שנפגשת לדבר בלילה .. ועוד אנשים טפשיים שנוסעים מהר בכביש

המקביל...

כמו שראית את התמונה של ההונדה ההיא בתחילת התר"ד , אתה מבין שצולמו תמונות

שם.... אתה יודע קל יותר לצלם תמונות של המכוניות עומדות מאשר להנציח שוטר

בבלאגן עם מצלמה בשניה אחת .. וכמובן שאומרים לך מי שלא יזוז מהמקום ייעצר

ומאיימים עליך במעצר וכמובן באלימות.

אני מנסה לדמיין לי סצינה ובה שוטרים מתקהלים סביב חבר פורום או סתם עובר אורח שנקרא למקום.

השוטרים מאיימים ועוברים לאלימות פיזית.

עכשיו, אתה רוצה לומר לי שאין שום סיכוי שלפחות 2-3 צלמים יצלמו את המקרה ?

לא נראה מה שגם לא סביר.

שוב, אני לא בא נגדך. פשוט מוזר.

שמוליק :?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגובה לדינוזאור : אני לא הייתי טלית שכולה תכל אבל אני הקשבתי להוראות השוטר זה פשוט לא התאים לו שאני גם יודע מה הזכויות שלי ודורש לקבל יחס הולם, אני לא פושע, לא יריתי באף אחד אז למה הוא תופס אותי בכח?

למה לפני שבועיים קצין משטרה בג'יפ צועק ברמקול לכולם לזוז ואני הולך משם לכיוון האוטו, חציתי את הכביש והוא בא מאחורי במהירות כאשר הוא לא מסתכל לאן הוא נוסע והוא נזכר לעצור 10 ס"מ ממני ועוד לצעוק עליי : אני נבהלתי מזה שהוא כמעט דרס אותי והוא עוד אומר לי ברמקול : אתה לא מבין מה מדברים איתך תזוז... וזה זה לא שלא הלכתי, אבל אני לא יכול לזוז במהירות שהוא מצפה ממני מה אני ספידי גונזלס?!

הוא התעצבן יצא מהניידת (חשבתי שהוא ממהר) וקרא לי אליו ושאל אותי אם אני רוצה תיק במשטרה, בתגובה אמרתי לו שהוא חולה בראש והוא כמעט דרס אותי ושאני רוצה את הפרטים שלו והוא התחיל לדחוף אותי אחורה, נצמד אליי עם הראש וכל שניה דחף אותי עם הידיים... רציתי לשבור לו את הראש....

אם אני בתור אזרח הייתי נוסע בלי להסתכל על הכביש ועוצר ככה מול בן אדם ושוטר היה רואה את זה הייתי מקבל שלילה מנהלתית ואיזה דו"ח עסיסי של 10043298943 ש"ח.

אבל לקצין מותר - זה חלק מהתפקיד שלו לסכן חיים של בחור בן 18 וחברה שלו..

אם הוא היה פוגע בי ועולה עליי לא הייתי חי היום אחרי הכל זה פאג'רו וזה שוקל די הרבה....

אז חלאס כולכם לדבר שטויות, אני בן אדם שעומד על הזכויות שלי ואין לי בעיה לקבל מכות ולתת מכות, אני יודע מה מגיע לי ואני רוצה לקבל את כל מה שמגיע לי.

אני פשוט חושב שכל מי שכותב נגד זה הוא סתם נחנח שאם שוטר יתן לו סטירה הוא ישתוק..

אני לא עומד בשקט נגד משטר קומניסטי במדינה דמקורטית.

לא אתן לחפים מפשע להיהרג בזרועות המשטרה

לא אשפיל מבט למראה ניידת תנועה

ואלך עם גב זקוף וראש מורם לאבו כביר....

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...