Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים, תתעוררו - אנחנו לא חיים במדינה מערבית מתקדמת כמו שנוח לנו לחשוב.

ואחת הסיבות לכך היא שהשוטרים במדינה הזאת חיים בקונספציה שבה הם מעל החוק.

זה מתחיל מכך שהם לא טורחים לשמור על חוקי התנועה, ואני לא מדבר חו"ח על שוטרים בדרך לאירוע. אני מדבר על שוטרים בדרך לשווארמה של הצהריים.

וממשיך היישר בכך ששוטר לא רואה בעצמו civil servent כמו שהוא מוגדר. הוא רואה את עצמו כמ"כ של הציבור, שתפקידו "לחנך" אותנו לציית לו ולגחמותיו.

זה לא דבר כל כך נדיר ששוטר מסרב להזדהות לפני אזרח, זה לא דבר כל כך נדיר ששוטר מאיים במעצר שווא, זה לא דבר כל כך נדיר ששוטר מאיים באלימות ומבצע אותה.

למעשה זה דבר נפוץ מאוד. אין אדם אחד שלא עבר את זה או שמכיר חבר קרוב שעבר את זה.

לא מדובר בכמה עשבים שוטים במשטרה. מדובר במשטרה שהפכה לערוגת פרא שלמה של כוחנות, אלימות וניצול סמכות לרעה.

מה יש לעשות נגד זה? לא ממש הרבה, במצב הנוכחי של מערכות המשפט והמשטרה בארץ. אנחנו שרויים בחוסר אונים מובנה שאין לנו כל כך איך להלחם בו.

הנה - רק בשבוע שעבר הייתה כתבה גדולה בעיתון (מקומון של ראשל"צ והסביבה) על אזרח שהגיעו שוטרים לביתו לעקל את רכבו, הוא אמר לשוטר משהו בסגנון "אני יודע שזו העבודה שלך, אבל אני עבודה כזאת הייתי מתבייש לעשות", זה הגיע לויכוח, השוטר היכה אותו וזה נגמר בזה שהשוטר שבר לו יד, כיוון אקדח טעון לראשו וקרא בקשר לתגבורת לאירוע של שוטר מותקף.

האזרח (בן מעל 50) חטף מכות רצח משאר השוטרים וכמובן נעצר.

שכנים ומשפחה היו עדים לכל התנהלות העניינים.

עכשיו - מילה שלו נגד מילה של ארבע ניידות מלאות שוטרים.

תיק של תקיפת שוטר והתנגדות למעצר. אתם יודעים מה זה תיק כזה? איזה כתם זה?

לקחו אזרח מן היישוב, בעל משפחה, בעל עבר נקי לחלוטין והדביקו לו תיק שמזוהה עם עבריינים אלימים במיוחד.

וזה הגיע לעיתונות, והמשפחה הבטיחה להתלונן למח"ש ולתבוע את המשטרה. ומה ייצא מזה?

אני אגיד לכם מה ייצא מזה - "חוסר עניין לציבור". הכותרת הרגילה לעניינים שהפרקליטות לא רוצה להתעסק איתם.

עוד דוגמא? מפקד תחנת נס ציונה. רפ"ק שאיני זוכר את שמו - אבל מפורסם כאחד שהרג אופנוען ושוטרת כשזרק על האופנוען דיקט, ובמקרה קודם גרם לחבלות חמורות לאשה שליווה מעקלים לביתה. מה איתו? מח"ש עשו לו משהו? נאדה. כלום. הוא עדיין במשטרה, עדיין עושה מה שבא לו כי הוא יודע שיש לו גב.

מח"ש אמנם הוצאה מהמשטרה ושייכת למשרד המשפטים, אבל חוקרי מח"ש הם שוטרים בעצמם, שכחלק ממסלול השירות שלהם עוברים במח"ש. הם באו מהמשטרה ומכירים את הנפשות הפועלות. בתום שרותם במח"ש הם צריכים לחזור למשטרה ולשרת עם אותם שוטרים שבענייניהם הם חקרו. אתם באמת מצפים לחקירה עניינית?

ולסיום - לירן ניסה לא לגעת בתפוח אדמה החם ביותר כדי לא להגרר לפוליטיקה. אבל על הזין שלי. מה עם ועדת אור? אזרחים נורו למוות בידי צלפי משטרה.

בואו נניח לרגע בצד את העניין הפוליטי ונתמקד בנקודה אחת - שוטרים בשטח השתמשו בנשק חם ללא אישור הדרג המדיני. הפעילו אלימות מופרזת (היו בידם אמצעים לפיזור הפגנות אך הם הפעילו צלפים), ופגעו גם בחפים מפשע. צלפים הרגו בן 17 שישב בצד עם חולצת פעיל שלום. וכל זה על דעת עצמם! הדרג המדיני ואף פיקוד המשטרה לא ידע מזה!

ומה עשו להם? לרוצחים על דעת עצמם האלו? כלום. פה ושם מישהו קיבל הערה קטנה לתיק.

מישהו נכנס לכלא? כלום.

אז אם על רצח אזרחים לא עושים לשוטר כלום - אתם באמת מצפים שייצא משהו מתלונה על שוטר שדחף נער וסירב להזדהות בפניו?

תשכחו מזה. תגידו תודה שהם עוד לא חוטפים אזרחים ויורים בהם בחורשות. אנחנו לא הרבה מדרגות מתחת לזה במדד הדיקטטוריות.

פורסם

ולסיום - לירן ניסה לא לגעת בתפוח אדמה החם ביותר כדי לא להגרר לפוליטיקה. אבל על הזין שלי. מה עם ועדת אור? אזרחים נורו למוות בידי צלפי משטרה.

בואו נניח לרגע בצד את העניין הפוליטי ונתמקד בנקודה אחת - שוטרים בשטח השתמשו בנשק חם ללא אישור הדרג המדיני. הפעילו אלימות מופרזת (היו בידם אמצעים לפיזור הפגנות אך הם הפעילו צלפים), ופגעו גם בחפים מפשע. צלפים הרגו בן 17 שישב בצד עם חולצת פעיל שלום. וכל זה על דעת עצמם! הדרג המדיני ואף פיקוד המשטרה לא ידע מזה!

ומה עשו להם? לרוצחים על דעת עצמם האלו? כלום. פה ושם מישהו קיבל הערה קטנה לתיק.

מישהו נכנס לכלא? כלום.

"לרוצחים על דעת עצמם"???

רואים שלא קראת את דו"ח ועדת אור. אנא התכבד, הורד מהרשת מהאתר של בתי המשפט את הגרסה המלאה של הדו"ח, וקרא אותו בעיון.

בינתיים, עד שאתה מוצא את הקישור, תרשה לי להעמיד דברים על דיוקם מבחינה עובדתית -

מירי הצלפים נהרג רק אדם אחד - וגם הוא מנתז ולא מפגיעה ישירה של הצלף.

בכל מקרה, אותו אדם עמד במרחק גדול מהשוטרים וסיכן אותם בלי שהם יכולים היו לעשות דבר, פרט להפעלת צלפים.

אותו "פעיל שלום בן 17" צעד 3 קילומטרים מהכפר שלו עם כמה מאות אנשים כדי להתעמת עם 5 שוטרים שעמדו במחסום, שכל מטרתו היתה להזהיר אזרחים יהודיים שלא להיכנס לכפר, כי עלולות להיות בעיות.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מסכים איתך לגמרי , כל עוד אנחנו לא מדינת חוק , כל עוד ראש המששלה , בניו , שריו ואוכפי החוק מצפצפים עליו, אני לא רואה טעם לפנות לחוק .

אני מיואש.

פורסם
מסכים איתך לגמרי , כל עוד אנחנו לא מדינת חוק , כל עוד ראש המששלה , בניו , שריו ואוכפי החוק מצפצפים עליו, אני לא רואה טעם לפנות לחוק .

אני מיואש.

לא צריך להתייאש...זה בדיוק מה שהחוק מצפה ממכה.. או מדינת המשטרה.... או איך שתרצה לקרוא לזה ....

אם תתייאש אז הם ניצחו ... אני מקווה שאתה לא מוותר בקלות .!!!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

עד עכשיו ממש לא רציתי להכנס לדיון הזה, כי אין ברירה וחייבים להכנס כאן גם לענייני פוליטיקה ומדינה, וזה לא בדיוק מתאים לפורום מכוניות, אבל קחו לדוגמא את מה שאישפוז אומר כאן, ושימו את הפוליטיקה בצד. היתה כאן וועדה שישבה ובדקה את פעילות המשטרה ותגובתה, הגיעה למסקנות, והמליצה על דרכי פעולה. ומה המשטרה רוצה? חנינה גורפת לשוטרים ! כאילו, מה אנחנו באמת כאלה דפוקים? מסתבר שכן, רוב הציבור חושב שצריך להתעלם ממסקנות הוועדה ולחון את השוטרים.

תכניסו לראש, המשטרה תנהג בכם בדיוק כמו שהיא נהגה באותם פורעים,

היא לא תהסס להפר את הזכויות שלכם, להשתמש בכוח מופרז, לשקר, להעלים ראיות, ועוד הרבה דברים שלא נתפסים במדינה שמציגה את עצמה "אלק" מערבית.

לדעתי רק אם יצלמו, יקליטו, יגישו תביעות על ימין ועל שמאל, יציגו אותם בתקשורת אינסוף פעמים, רק אז יהיה לזה סוף. אבל הבעיה היא שכל אותם אלה שיעשו את זה יסבלו את נחת זרועה הארוכה של המשטרה, ואת זה אין יותר מידי אנשים שמוכנים לעשות...כולל אותנו !

פורסם

אני מסכים עם כל הדברים של עידן ( אישפוז ) אני שוב לא רוצה להגרר לפוליטיקה

אני רוצה את התרד הזה חי ובועט ובבקשה אם הנושא חשוב לכם אל תכנסו לפוליטיקה .

עידן אמר שהשוטרים עושים ככל העולה על רוחם וזה נכון מאד.

אף שוטר היום לא יזדהה על פי בקשה של האזרח .

אני כמו שאתם יודעים החלטתי לקחת את הנושא צעד אחד קדימה

אני אוסף עדויות ושולח מחש"ים על ימין ועל שמאל בלי להתחשב בשום שוטר

או בשום דבר , למעט שוטר בתפקיד .

אני גם מתכוון לפנות לתקשורת ולמערכות העיתונים הגדולים - למרות שאני יודע

שהניסיון חסר סיכוי , כי את התקשורת מעניינת אקשן בלבד , רייסים ורצח ילדים

או תקיפה עד כדי יריות ורצח של שוטרים.

2 דוגמאות קלאסיות לכך היום:

הראשונה חבר מאד טוב שלי שהסברתי לו על הנושא שאני הולך לדפוק את השוטרים

על כל עבירה קטנה שלהם , החליט לפתוח עיניים ובאיזור רמת החייל הוא ראה שני

שוטרי תנועה נוסעים ועוצרים ברמזור לא חגורים והנהג עם פלאפון אזרחי.

חבר שלי ניגש לשוטרים וסימן להם לעצור , הם חשבו כנראה על משהו אחר , עצרו ושאלו

מה הבעיה , הוא ביקש מהם להזדהות , הם שאלו על מה הוא אמר להם על העבירות שלכם

נסיעה ללא חגורת בטיחות ( היום כתוב בעיתון על חוק חדש המחייב שוטרים לחגור

גם מאחור ובטח מלפנים.) ועל דיבור ללא דיבורית בשעה נסיעה.

השוטר אמר לו עוף לי מהעניים , "עוף עוף יאללה לפני שאני מביא אותך לתחנה ,חבר שלי שאל למה השוטר ענה לו שעל התחצפות לשוטר ..

אין , אי אפשר דיקטטורה זה מה שהם משטרה מושחטת , משטרת אימה .

חבר שלי כתב את מספר הניידת , השוטר שראה שחבר שלי כותב את מספר הניידת

התחיל לרדוף אחריו ... חבר שלי ברח.. שתבינו הוא לא עשה כלום לא בסדר , הוא פשוט

התלונן... דיקטטורה כבר אמרנו.

מקרה שני שלי בבית החולים אסף הרופא בצריפין היום , הגעתי לבית החולים ובתוך בית

החולים אני רואה ניידת חונה גם באדום לבן ומפריעה לתנועה ולא רק זה , השוטר שנהג

בניידת מתחיל לצפור בסירנה לחבר שלו שירד , הוא צפר עשרות פעמים , סמוך לחדר מיון

וטיפול נמרץ , סירנה בבית חולים בלי שום סיבה...

גועל נפש , פניתי אליו , ומה אתם חושבים שהוא אמר לי מה אתה רוצה , אמרתי לא תזדהה

הוא אומר לי לא חייב תרשום מספר ניידת..

אני רשמתי ...

לדבר הזה יכול ויהיה סוף ..

משטרת ישראל - גועל נפש .

פורסם

אני מיואש.

לא צריך להתייאש...זה בדיוק מה שהחוק מצפה ממכה.. או מדינת המשטרה.... או איך שתרצה לקרוא לזה ....

חביבי , אני כבר התייאשתי .

העניין הוא שכאן זה לא רק המשטרה, זה גם התקשורת, הפוליטיקאים, הציבור, כולם ...

במצב כזשה, הסיכוי לשנות משהו הוא אפסי.

עם כל הכבוד לעקרונות וכ"ו , אין לי את הכוחות הנפשיים לצאת למסעות צלב , ואתה צודק, הם ניצחו אותי.

פורסם

אני מיואש.

חביבי , אני כבר התייאשתי .

העניין הוא שכאן זה לא רק המשטרה, זה גם התקשורת, הפוליטיקאים, הציבור, כולם ...

במצב כזשה, הסיכוי לשנות משהו הוא אפסי.

עם כל הכבוד לעקרונות וכ"ו , אין לי את הכוחות הנפשיים לצאת למסעות צלב , ואתה צודק, הם ניצחו אותי.

אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שזו טעות ...

אי אפשר לוותר בקלות ... אם אתה מוותר על הזכות שלך ... אתה תוותר עוד ועוד עד שלא נשאר לך כלום ....

אם תתחיל לוותר על מה שמגיע לך אז וותר על הכל מראש !!! אז למה שיתנו לך רשיון נהיגה בכלל !!! :evil::mad:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
עד עכשיו ממש לא רציתי להכנס לדיון הזה, כי אין ברירה וחייבים להכנס כאן גם לענייני פוליטיקה ומדינה, וזה לא בדיוק מתאים לפורום מכוניות, אבל קחו לדוגמא את מה שאישפוז אומר כאן, ושימו את הפוליטיקה בצד. היתה כאן וועדה שישבה ובדקה את פעילות המשטרה ותגובתה, הגיעה למסקנות, והמליצה על דרכי פעולה. ומה המשטרה רוצה? חנינה גורפת לשוטרים ! כאילו, מה אנחנו באמת כאלה דפוקים? מסתבר שכן, רוב הציבור חושב שצריך להתעלם ממסקנות הוועדה ולחון את השוטרים.

תכניסו לראש, המשטרה תנהג בכם בדיוק כמו שהיא נהגה באותם פורעים,

היא לא תהסס להפר את הזכויות שלכם, להשתמש בכוח מופרז, לשקר, להעלים ראיות, ועוד הרבה דברים שלא נתפסים במדינה שמציגה את עצמה "אלק" מערבית.

לדעתי רק אם יצלמו, יקליטו, יגישו תביעות על ימין ועל שמאל, יציגו אותם בתקשורת אינסוף פעמים, רק אז יהיה לזה סוף. אבל הבעיה היא שכל אותם אלה שיעשו את זה יסבלו את נחת זרועה הארוכה של המשטרה, ואת זה אין יותר מידי אנשים שמוכנים לעשות...כולל אותנו !

וזוהו בעצם מנגנון ההגנה של המשטרה : הכוח , יש להם כוח בלתי מוגבל

הם יכולים לרתום את החוק לידייהם בכל עבירה שהם יעשו , בכל עבירה

אין כזה דבר משטרה שעוברת על החוק בעיניהם הם מעל החוק.

הפחד של האנשים הוא לצאת נגד המשטרה , אני מוכן להגיד לך כאן ועכשיו אני לא מפחד

אני אצא נגד המשטרה אני אשלח מחש"ים ואיתי עוד כמה חברה שמוכנית לעשות כן.

פורסם

אולי באמת כדי לחשוב להזמין את מיקי רוזנטל לצלם את המפגש בקניון הזהב?

דווקא הועלה פה רעיון טוב כשיגיע כתב טלוויזיה מצוייד במצלמות כמו שצריך ויצלם את כל האלימות הברוטלית הזו של המשטרה אחת...........ולתמיד :evil:

מה אתם אומרים?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
הקטע זה כשהוא יבוא למפגש השוטרים לא יעשו שום דבר.

מצלמות נסתרות יעשו את העבודה טוב יותר.

את מיקי אנחנו צריכים לתפוס שוטרים בעבירה ולבקש מהם להזדהות

נראה אז אם אם לא יסכימו .. כמובן שהם לא ידעו שמצלמים..

פורסם
הקטע זה כשהוא יבוא למפגש השוטרים לא יעשו שום דבר.

מצלמות נסתרות יעשו את העבודה טוב יותר.

את מיקי אנחנו צריכים לתפוס שוטרים בעבירה ולבקש מהם להזדהות

נראה אז אם אם לא יסכימו .. כמובן שהם לא ידעו שמצלמים..

לירן מרוב כעס על השוטרים המשפט שלך יצא לא מובן :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...