Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

White Night

מעניין אם מה שאמרת תקף גם לגבי מתנחלים ושוטרים\חיילים. :roll:

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא אתה לא יודע עד כמה אתה טועה , אז אתה טועה בגדול.

כן שוטר ירביץ לך סתם בלי סיבה . למה? כי אתה היית במקום הלא נכון מבחינתו

וכך גם היה אתמול , אנשים שהלכו במפגש , קיבלו דחיפות , מרפקים אגרופים ומה

לא , אם אתה בתור אזרח מוכן לסבול את התנהגות הזו שיבושם לך , אני לא מוכן .

אני גם לא חושב שברגע ששוטר מרביץ לך , הדבר הכי חכם הוא להגיב - כי הוא לא

זה לא הדבר הכי חכם , אבל אני הייתי מגיב , אני לא אתן לאף אחד לגעת בי , עדיין

אני יכול להגן על עצמי ואני לא שק חבטות של אף אחד , אני הייתי מחזיר.

וגם החזרתי בעבר.

אני לא מדבר רק על משטרת התנועה , אנשים מקבלים מכות סתם ככה אצלי בשכונה.

למה?! , כי זו שכונה שנחשבת שכונה קשה , אז כל מי שיושב למטה בערב

הוא בחזקת סוחר סמים / גנב ..

אני טועה? אולי.

סיטואציה של מגרש כדורגל היא שונה שם גם שוטרים חוטפים דברים, אני אכן מודע לאלימות במגרשי כדורגל אבל המצב שם שונה.

לירן אם תחזיר מכות לשוטר תמצא את עצמך מאוד מהר (שוב) בצרות. לא צרות קטנות, צרות גדולות. אתה לא תיתן לאף אחד לגעת בך? כל הכבוד! גם אני לא אתן לאף אחד לגעת בי אבל יש רגעים שבהם עדיף לעבוד טיפה יותר עם הראש. אני הייתי נוכח בפשיטה משטרתית ברידינג (בזמן שעוד הייתי הולך לשם) שהיתה דומה בהקפה למה שקרה בזהב מבחינת כמות השוטרים, גם שם בנקודות מסויימות היה בלאגאן. משום מה לי לא היה בלאגאן. זה עניין של התנהלות. השוטרים באו לעשות רוח? יופי להם. אל תיתן להם סיבה להתעצבן. כן צודק לא צודק - תריב איתם אח"כ בתלונה למקום המתאים. נכון שהם עושים מדי פעם דברים מעצבנים , אבל חלק מהקהל שמגיע למקומות האלו (במיוחד רידינג) הוא בעייתי, כמה חכם צריכים להיות בשביל ללכת מכות כאשר יש 1000 שוטרים מסתובבים? (מכות בין האנשים עצמם, לא שוטרים).

גם אני נשאר מדי פעם :shock: מתגובות השוטרים. הדוגמא האחרונה שקראתי היתה מאוטו שהצלם שאל את השוטר בניידת למה הוא חוסם נתיב בשביל למדוד מהירות הוא ענה לו "אם לא הייתי על מדים זה היה נגמר אחרת" או משהו בסגנון.... זה היה :? לקרוא את זה. מה שצריך לעשות במצב הזה הוא לבקש את הפרטים. לא להחזיר לו בגישה של "מה היית עושה לי? בוא נראה אותך" וכו' וכו'. זו היא דוגמא לפעולה ל-א נכונה.

אגב אני האיש האחרון שאוהב שוטרים. במיוחד שוטרי תנועה. אבל צריך להיזהר מלעשות הכללות על כ-ל השוטרים. אני לרוב מפחד להעיר לשוטרים כאשר אני עם רכב בגלל שתמיד יחפשו מתחת לאדמה משהו לתת לך דו"ח עליו, אבל כאשר אני בלי רכב ואני נתקל בדברים מוזרים אני מעיר. לפעמים גם יוצאים מצבים משעשעים.

גיא.

גיא , בקשר לתגובה שלי על השוטרים ועל זה שהייתי מחזיר אתה צודק לחלוטין לרגע

לא אמרתי אחרת . אני לא הייתי מגיב לדחיפה קטנה אבל מה שהיה אתמול לדוגמא

עם האגרוף אני הייתי מגיב אפילו שאני יוודע את ההשלכות , ואם לא היה מצב אז השוטר

הספציפי שעשה את זה היה מקבל את שלו , מתישהו

אני יודע שאני טועה בגדול , אבל זה אני שלא תבין אותי לא נכון מבחינתי אין חשיבות

למילים אני לא אחד מהערסים שמקללים ואז הולכים להרביץ ממש ממש לא.

ברגע שמגיע לעניין פיזי אני מגן על עצמי נקודה.

אני יותר התכוונתי בקשר לזה שאתה אמרת ששוטר לא יכול להרביץ לך בלי סיבה

אז זהו שהוא יכול . אתה לא מהווה בשבילו מכשול , הוא יחליט - הוא ירביץ

הוא יצא זכאי בכל מקרה , אני לא רוצה לפתוח דיון על פוליטיקה אבל כולנו זוכרים

משפט "ראווה"לאחרונה .

פורסם
White Night

מעניין אם מה שאמרת תקף גם לגבי מתנחלים ושוטרים\חיילים. :roll:

תקרא את המקרה שהיה לי בירושלים ... כן זה תקף ... לגבי מתנחלים אני לא בטוח ...

לגבי חיילים ומגב אני בטוח שזה תקף ...

אבל אם אתה לא תוקף חייל או שוטר במדים .. אחרי שהוא תקף אותך ולא יכולת להוכיח את זה ...

אז זהו יש לך תיק בן זו*ה על תקיפה שוטר או חייל ...! שידפוק לך את החיים!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

את האתר הראשון לא הבני את הקשר ...

זה לדוחות משטרה על תנועה .. ולא כאלה מעשים ...

האתר השני מראה שכן אפשר לעשות שינוי ....

זה עושה טוב בלב .. ונותן לך דחף כדי לממש את זה :idea:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
סביר להניח שנתפסתם בממל"ז (אמצעי האכיפה הנפוץ), השוטר שיעצור אתכם יספר לכם שנתפסתם על מהירות מופרזת של XXX קמש"ים שזה YY קמש"ים מעל המהירות המותרת בקטע זה.

ידוע לי על מקרים בהם שוטרים העובדים בזוגות (ככל הנראה המתחילים שבינהם) המשיכו למדוד מהירות למכוניות אחרות לפני שהמהירות על הממל"ז הוצגה בפני הנהג שנעצר.

תבזבזו לשוטר שאיתכם קצת זמן (לא יכול להיות, אתה בטוח?), ואולי השני ימחק את המהירות מהמכשיר על ידי מדידה של רכב אחר- ואז תבקשו לראות את המדידה. מכיוון שאין רישום אוטומטי של מהירויות שנמדדו- תוכלו לצאת בלי דו"ח.

רעיון טוב למימוש

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם

איזה באסה זה הפשיטה הזאת לי זה קרה פעמיים שהורידו לי את האוטו ואני חייב להגיד שזה

חרא של הרגשה,באסה למי שהורידו את האוטו זה ממש כואב לי מה שקורה פה אף אחד פשוט לא יכול לעשות כלום לצערי. שום פיתרון הגיוני לא עולה לי בראש כנראה שחייב לחיות עם זה כאן בארץ. ובגלל זה אני כבר לא בא למיפגשים אני רוצה אבל להגיד לכם את האמת אחרי פעמיים שעשו עליי ליינץ המשטרה ניצחה אותי.

פורסם
חוץ מזה הקרב אבוד מראש..

אין טעם..

אנחנו קבוצה קטנה של אנשים..

כמה 4000 מתוך 6000000-7000000

?

מזה זה אפילו לא בוטנים..

אדם ( אם זה בכלל השם שלך )

אני לא מבין את ההיגיון שיש לך !!!

סליחה זה לא אישי ...

אבל תגיד לי ...

אם קורה לך אישית עוול אתה לא הולך לבית המשפט או מנבסה לפתור את הבעיה באיזושהי דרך מקובלת !!!

כנראה עם המשטרה אין דרך אחרת ....

אז אם אתה יכול לתבוע את המשטרה על מעצר לא חוקי על לא יודע מה ....!

אז חברה של אנשים גם יכולה !!!

וההשפעה והכוח שחבורת אנשים תובעת בבית משפט עולה על תביעה מאיש אחד....!!!

אם 2000 איש תובע את המשטרה על מעשיה ... אז זה יעורר חשד ...

בן אדם אחד רואה הבתנהגות המשטרה משהו לקוי ...על זה לא היה דיון רציני !! דעתו של הבן אדם ...

אבל אם יש הרבה אנשים שחושבים ותובעים את המשטרה בגלל עניין זה ... אז זה יעורר תגובות ...

ותגובות מספיקות כדי שהמטרה תחשוב פעמיים על מעשייה !!!

למישהו יש צילומים למה שקרה...

אז תשלחו את זה לטלויזיה ! לאיזשהו מקום ....

אם זה יוצג בטלויזיה גם זה יעורר תגובות ... ואז אולי גם עורדי דין יבואו מרצון עצמי לשאול אם אתם צריכים עזרה ....

זה לא מקרה אבוד.....

אם אין לכם את הרוח ואת הרצון לעשות ...

אז זה עניין אחר...

בגדול .. אפשר לעשות הרבה דברים .. ולשנות !!!

רק צריכים אנשים תומכים ורצון .. רצון זה הכי חשוב !!!

אין לי כח אפילו להגיב..

במייל עוד כמה ימים אף אחד לא יזכור שפתחו ת'רד כזה..

פורסם

*****אם אחד המנהלים חושב שהודעה זו לא מתאימה לפה שימחוק אותה***

עזבו אץ הסיוויק, עזבו את הצילומים שמישהו ינסה לצלם בפעם הבאה...

אני חושב שיש פה אנשים שהם מתנדבים במשטרה ואם לא אז זאת לא בעיה גדולה להתנדב לשם...

עכשיו תשאלו למה, "למה?"

והנה התשובה: רציתם לצלם מישהו תקחו את המדים, באחד המפגשים תלבישו על חבר ושחבר נוסף יצלם אותו מהאחורה שלא יראו את הפנים כאשר הוא מכניס אגרוף, דוחף או כל דבר אחר, וככה תשלחו את זה למשטרה!!!

כי כמעט ואין דרכים לעשות את זה אחרת, הם עושים לכם, לנו, לאוהבי המוטוריקה עוול!! תעשו להם!!! הם משקרים וזוכים במשפט שבו אתם צודקים אז עכשיו תביאו "ראיות"

ושתבינו הבעיה זה לצלם , כי או שלא נותנים לך או שלוקחים לך את המצלמה וזורקים את הפילם( מנסיון, של חבר, התביעה הוגשה כבר)

עכשיו אני אומר שוב , תחשבו על הרעיון מה ניראה פחות אמיתי מזה?!?!

שוב, אם אחד המנהלים מרגיש שהודעה זו מסיטה, פוגעת, לא מביעה שום רעיון, זו לא תגובה, או כל דבר אחר שימחוק אותה!!!

ביי, אנדרי :evil: עצבני

פורסם

יש חוק שאוסר לצלם ? מה עם חופש הביטוי ?

אני חושב שיש דרך דיי נחמדה להראות להם שאנחנו לא מוותרים.

לבוא יותר, ולהרחיב את התופעה (חוקית כמובן) כמו ווירוס שמתפשט.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אוקיי.... אז שבוע הבא אני מתכנן לנסוע... רק להוציא את כל הכלי נשק שיש לי ברכב שלא ינסו איזה טריק ולבוא.. הרכב סטרנדרתי לחלוטין - כולה 205, אבל רק שינסו איזה משהו, שינסו, ושינסו לא להציג תעודה, אני מוכן להגיע עד לתחנת המשטרה, כבול באזיקים, ולהפוך שם את כל העולם...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...