Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

8:00 AM

סאמק!!!! איזה צילצול מעצבן יש לנוקיה בשעון מעורר, וזה עוד נשמע גרוע יותר בשבת בבוקר.

טוב נו צריך לקום, למען ספורט מוטורי משובח אני מוכן לקום בשבת בבוקר, מזל שלא תריך לנסוע רחוק.

8:30 AM

יוגב (the gerbil) מתקשר ומאיץ בי, תומראלי שולח SMS (קמצן) ומעדכן על שינוי ברגע האחרון של הלוקיישן.

8:50 AM

רצחתי 4 יתושים+ שלושה זבובים בישורת של אחוזה רעננה בואך צומת רכ"ס.

8:55 AM

מגיע לאתר.

מה אני אגיד לכם....היא שווה להתגלגל מהמיטה. פאקינג ספורט מוטורי עממי. 30 דקות לזינוק.

היום בבוקר היתה התחרות הראשונה בליגת הסופרמוטו הישראלית.

קצת על סופרמוטו- מדובר למעשה בזן עממי של מירוצי אופנועים שהחל להתפתח בתחילת שנות ה-90 בצרפת.

במירוצים אלו עושים שימוש באופנועי שטח שעברו הסבה לרכיבת כביש ע"י החלפת החישוקים לקטנים יותר עם צמיגים מותאמים לכביש, הקשחת המיתלים ועוד שינויים רבים שיתאימו למסלולי אספלט טכניים.

המסלולים עצמם קצרים יותר ממסלולי מירוץ תקניים ולכן כל הקהל יכול לראות את רוב המסלול ממקום מושבו.

המהדרין ישלבו גם קטעי עפר במסלול רק כדי להוסיף עניין ואבק לסיפור.

בשנה האחרונה התפתחו להם מפגשים מאולתרים בחניונים גדולים ורחוקים מעיני הציבור וחשוב מכל....כחולי המדים.

בהתחלה היו 5 רוכבים בקושי, כולם למדו מכולם והרמה היתה בסיסית אך מלהיבה.

עם הזמן התפשטה השמועה על הטירוף החדש בעולם האופנועים, לאט לאט נרכשו והוכנו כלים במיוחד לצורך המירוצים האלו, נרכשו ג'נטים ומכלולים אחרים באלפי שקלים.

לאחר חצי תרדמת חורף קצרה ולא מחייבת, החלו המפגשים בימי שישי לצבור תאוצה, פתאום בכל מירוץ היו 15 רוכבים ביחד על המסלול, לעיתים היה צורך בשני מקצים.

וכך, עלה הצורך באירוע מרכזי וגדול שיכלול את מיטב הסופרמוטרדים (כינוי לרוכב סופרמוטו) שיש בארץ הקודש.

אז היום זה קרה...שני מקצי מוקדמים, גמר ב' וגמר א'. היה מעולה ומקצועי בשני אספקטים עיקריים.

אירגון- רמת אירגון גבוהה מאוד המבוססת כמובן על התנדבות. כל הצופים אורגנו כך שלא יפגעו גם אם רוכב יחליק לכיוון הקהל שעמד קרוב למסלול (חלק מהחוויה).

רמת רכיבה ורצינות- למרות שהיו מספר נפילו לא נרשמו פגיעות משמעותיות בגוף. כל הרוכבים היו לבושים במיטב ציוד המגן שכסף, הרבה כסף, יכול לקנות.

כמו כן רמת הרכיבה והאחווה בין הרוכבים לבין עצמם היתה כייאה לספורט מוטורי עממי.

זהו, היה כיף ויהיה עוד כיף כי הליגה ממשיכה. לצערכם לא ניתן לפרסם את מיקום המירוצים הבאים משום שהעסק עדיין לא אמור לבוא במבחן מול הרשות המבצעת.

ביום שיעבור חוק הסורט המוטורי בארץ, זה הספורט המוטורי הראשון שתראו באור הזרקאורים.

זהו, מכאן והלאה ניתן לתמונות לדבר.

תהנו.

P1010155.jpg

P1010136.jpg

P1010112.jpg

P1010116.jpg

P1010113.jpg

P1010111.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עוד תמונות...

P1010180.jpg

P1010178.jpg

P1010176.jpg

P1010173.jpg

P1010168.jpg

P1010154.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עוד...

P1010189.jpg

P1010184.jpg

P1010186.jpg

P1010188.jpg

פורסם

היה לחבר שלי K.T.M 640LC4 שנת 2001

אופנוע רוצח! ובנוסף חבר שלי נוסע כמו משוגע אז בכלל זה מפחיד...

משכיבים עם האופנועים האלה כמו אופנועי כביש!

זה משהו באמת יפה!

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

אחי,אני מכיר את החבר'ה האלה והם נוסעים חבל על הזמן ואני גם בטוח שהספורט הזה יהיה הראשון שיתפתח פה.

אגב,למשטרה זה לא מזיז את הביצה המירוצים האלה כל עוד הם עושים את זה במקום שלא מסכן אף אזרח שלא מעורב בזה,אני יודע כי יצא לי לראות איזה 10 מירוצים כאלה,ואולי איזה 5 פעמים הגיע ניידת משטרה למקום,השוטרים צפו במירוץ איזה 2-3 דקות והמשיכו לדרכם בלי להוציא מילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ידידי היקר,אני מכיר את החבר'ה האלה והם נוסעים חבל על הזמן ואני גם בטוח שהספורט הזה יהיה הראשון שיתפתח פה.

אגב,למשטרה זה לא מזיז את הביצה המירוצים האלה כל עוד הם עושים את זה במקום שלא מסכן אף אזרח שלא מעורב בזה,אני יודע כי יצא לי לראות איזה 10 מירוצים כאלה,ואולי איזה 5 פעמים הגיע ניידת משטרה למקום,השוטרים צפו במירוץ איזה 2-3 דקות והמשיכו לדרכם בלי להוציא מילה.

דרך אגב, גם היום הגיעה ניידת.

כמו שאמרת...ישבו, הסתכלו על כמה הקפות, ונטשו.

:mm_yeah: לשוטרים ההגיוניים של היום בבוקר, או שזה ההיגיון של המפקד שלהם?

אה ודויד, זה עתה זכית לכינוי המתבקש......

חאפר!!!!!!!!

פורסם

אני יודע שלא כדאי לפרסם את זה בפורום מפאת הילדים

אבל מישהו אולי יכול לכתוב לי בפרטי איזה שעה ואיפה יש את המרוצים האלו?

נראה לי חביב לנשום קצת ספורטמוטורי בארץ (מוץ מליגות הקטארטינג.)

פורסם

the first rule about "supermoto" is: you don't talk about "supermoto"

מצטער.

פורסם

מצטער.

גאוני אחי - ככה בטוח תעזור לקדם את הספורט המוטורי בארץ...

זה בסדר - אני מאשר - הסופרמוטו זה הספורט האקסלוסיבי! רק אתה יודע עליו - רק אתה יודע מתי ואיפה.

אני צריך להיות חבר שלך כדי להכנס.

טוב.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

פורסם

מצטער.

גאוני ידידי היקר - ככה בטוח תעזור לקדם את הספורט המוטורי בארץ...

זה בסדר - אני מאשר - הסופרמוטו זה הספורט האקסלוסיבי! רק אתה יודע עליו - רק אתה יודע מתי ואיפה.

אני צריך להיות חבר שלך כדי להכנס.

טוב.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

לא ידיד ולא יקר, ובטח שלא גאון.

סופרמוטו, למקרה שלא הבנת, הינו ספורט מחתרתי.

ומפאת עובדה זו מוטב לצמצם את המוערבים והנוכחים בפעילויות האלו למינימום, לפחות בשלב זה של חקיקת החוק לספורט מוטורי.

להזכירך...הרוכבים בתחרויות אלו לא בדיוק רוכבים ע"פ חוקי התעבורה וכאשר הם מתחרים הם לא מכוסים ע"י אף מסגרת ביטוחית.

היעדר התערבותה של המשטרה עד כה הוא תוצאה של הגדרת המפגשים האלו כ"אימון מגרש" במגרש סגור שמותר ע"פ החוק אבל הגדרתו לא ממש דומה למה שקורה במפגשים.

בנוסף מעורב כאן הרבה מזל, הרבה!!!

אז אל תיקח את זה אישית בזה שאני לא נותן פרטים נוספים....אני מאמין שגם אני אישית לא הייתי מודע לארועים האלו לולא קרבה משפחתית שלי לאחת הדמויות הדומיננטיות ביותר בעולם האופנועים בארץ.

פורסם

שאלה:

אופנועי שטח נועדו לשטח,

ואופנועי כביש נועדו לכביש.

מה הרעיון של לקחת אופנוע שטח והלביש לו צמיגי כביש?

הכוונה של השאלה היא מה מיוחד בזה?

איזה יתרונות/חסרונות זה נותן?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
שאלה:

אופנועי שטח נועדו לשטח,

ואופנועי כביש נועדו לכביש.

מה הרעיון של לקחת אופנוע שטח והלביש לו צמיגי כביש?

הכוונה של השאלה היא מה מיוחד בזה?

איזה יתרונות/חסרונות זה נותן?

יתרונות- ווילים,סטופים,רעש,כוסיות.

חסרונות- היה חם....

תומר,לומד לאיטו את ההוויה האופנוענית (בסוף ייצא ממני בן אדם....אני עוד אגיע לבית לווינשטיין!!).

נ.ב:

כספר,אני שונא הודעות SMS.זה לגיל הMTV.אבל פחדתי שאתה ישן.לא בזין שלי להעיר מישהו בגודל שלך...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...