Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם מאוד אוהב איטלקיות.

ולSRONIS. זה הכל תלוי בניסיון.

אם יש לך ניסיון רע עם יפניות אז אתה תעדיף יפניות, אם יש לך ניסיון טוב, אז אתה תעדיף אותם.

מה הקשר לניסיון?? אתה בעצם אומר שיש לך דעות קדומות. אני לא מתייחס למכונית בתור חפץ שהפרמטר היחידי שלו הוא אמינות. אם אני ארצה לקנות מכונית חדשה או משומשת, אני אחפש את זאת שתתן לי הכי הרבה. שתהיה קווקזית מצידי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא אגיד את דעתי, שכן אין ברשותי את הכלים להתרשמות כוללת מן הרכב.

רק אגיד ש...

רכבים גרמניים הן אנטיתזה לרכבים יפאניים, עם כל הכבוד.

אין לך כלים לשום סוג של התרשמות, עם כל הכבוד.

(איזו סוג של אנטיתזה הן ה-350Z, RX8, LS430 וכדומה?)

מכוניות לא שופטים לפי מוצא, כי לכל אבל *כל* חברה יש את הפאשלות שלה (אני מאמין שהסדרה 5 החדשה, כמו ה-7 הן פאשלות) ואת נקודות החוזק שלה (כמו המכוניות שהזכרתי קודם למשל). שופטים כל מכונית לגופה לפי האיכות שלה, לא המוצא ולא התדמית שהדעה הקדומה קובעת.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

קשה לענות כי יש המון סוגים שונים שנוצרו לצרכים שונים, באופן כללי לי אישית יש חיבה ליצרנים הגרמניים, תחושה של הרכבה גרמנית עושה לי משהו. בדרך כלל גם המרכב חזק יותר, כל זה עושה לי תחושה טובה יותר באופן כללי מאשר רכב יפני (ממוצע).

מעבר לזה קשה להסביר

:king:

פורסם
לא אגיד את דעתי, שכן אין ברשותי את הכלים להתרשמות כוללת מן הרכב.

רק אגיד ש...

רכבים גרמניים הן אנטיתזה לרכבים יפאניים, עם כל הכבוד.

אין לך כלים לשום סוג של התרשמות, עם כל הכבוד.

(איזו סוג של אנטיתזה הן ה-350Z, RX8, LS430 וכדומה?)

מכוניות לא שופטים לפי מוצא, כי לכל אבל *כל* חברה יש את הפאשלות שלה (אני מאמין שהסדרה 5 החדשה, כמו ה-7 הן פאשלות) ואת נקודות החוזק שלה (כמו המכוניות שהזכרתי קודם למשל). שופטים כל מכונית לגופה לפי האיכות שלה, לא המוצא ולא התדמית שהדעה הקדומה קובעת.

תשמע, אני לא התכוונתי להכליל.. אבל בכלליות זה נכון.

אבל אם תסתכל על סובארו לגאסי ומאזדה 6, אל מול סדרה 3 ו-A4 תבחין בהבדל מבלי לנהוג בכלל כמובן (גם במחיר, שזוהי נק' התורפה של הרכבים הגרמניים בארץ לדעתי).

אבל יש יפאניות, ויש יפאניות.. מאזדה הונדה וטויוטה מוכיחות איכות בדגמים החדשים, וזה טוב לתדמית היפאנית..

172

פורסם

קודם כל ציטוט:

אבל אם תסתכל על סובארו לגאסי ומאזדה 6, אל מול סדרה 3 ו-A4 תבחין בהבדל מבלי לנהוג בכלל כמובן (גם במחיר, שזוהי נק' התורפה של הרכבים הגרמניים בארץ לדעתי).

אבל יש יפאניות, ויש יפאניות.. מאזדה הונדה וטויוטה מוכיחות איכות בדגמים החדשים, וזה וב לתדמית היפאנית..

ההשוואה בכלל לא נכונה.

אם אתה רוצה להשוות, תשווה את ה6 לפאסאט.

אני נסעתי לפני כמה ימים בפאסאט שקיבלנו ברכב חלופי למזדה 6.

האמת, הפאסאט 5 דרגות מאחור בכוח, אחיזה, עיצוב, תוספות ודברים אחרים, היא גם עולה כמו המזדה 6 2.3 ליטר (לפאסאט 2 ליטר החלשה) וסך הכל היא הגיעה למקופ הלפני אחרון במבחן המשפחתיות הגדולות ובצדק.

סידרה 3 ו A4 הם כבר קטגוריה למעלה של מכוניות מנהלים ואותם אתה יכול להשוות למכוניות המתאימות של היפניות.

אני חושב שעדיין היפניות עדיפות באמינות ובקשר לריגושים, שני הצדדים יכולים להביא את הריגושים בדגמאות שכבר הבאתם, הדוגמא שלי - יאריס T שהיא בעלת הנאה כמו ארופאית ואמינות יפנית.

הדוגמה הבאה שלי (עוד 3 שנים) אולי תהיה המיאטה - כנ"ל הנאה בגוף יפני ומחיר נמוך.

סך הכל השלם נמדד לפי חלקיו וקודם כל אני מחפש רכב שיעשה לי את זה במחיר מתאים, אם יש שני רכבים כאלו ששוים בביצועים ואחד יפני אני אעדיף את היפני, בכל הפרש אני אקח את הרכב הטוב יותר

פורסם
העדפתי האישית היא למכונית הטובה ביותר והמתאימה ביותר לדרישות שלי.

רוני

... ולתקציב שלי.

קניתי ב-1995 את ניסן סאני, כי חיפשתי אוטו "עם קבלות". בין האופציות היו:

- אופל אסטרה

- גולף 1.4 (1.6 לא היה אז ו-1.8 חרג מהתקציב) - נפסל בסוף בגלל ביציעום לא מספקים.

- מיטסובישי

השאר או שחרגו משמעותית מהתקציב או הציעו פחות מניסן או שמבחינה אישית לא אהבתי.

ניסן ניצחה, כי הכרתי את האוטו בעבר (לאירופה הוא הגיע לפני מאשר לארץ), הלכתי על בטוח. מה אגיד לכם, לא היה רגע ב-5.5 שנים שהחזקתי בו שהאוטו הכזב אותי. לעומת זאת, שכן שלי קנה את אסטרה וקילל אותה בכל פעם שנפגשנו (אני לא כ"כ מתרגש מזה כי הוא בכלל נודניק ואוהב לקטר).

במאי שנת 2000 יצא לי לנהוג שבוע בגרמניה בגולף 1.6 חדשה נוצצת (1000 ק"מ) משכירות. אין מה לדבר, אחלה אוטו: ביצועים, התנהגות, מאובזר עד הגג. חזרתי לארץ כולי מתלהב, ספרתי חסכונותיי ו... לקחתי לאנטיס מעבודה :cry:

לסיכום, זה טוב לרחף בחלומות על מכוניות שהיית מת לנהוג בהן וכמו בפרסומת המתוקשרת להצביע עליהן ולהגיד "שלי!"... אבל, בסופו של דבר צריך לנחות על המציאות היום יומיית שלעתים קרובות מורכבת לא רק מרצונותיינו אלא גם מיכולותיינו. ואם לאבא שלי אין אפשרות להעניק לי במתנה ליום הולדת איזו מרצדס קופה חדשה ונוצצת (אולי יש לו, אבל אני לא רוצה שיעניק לי, רוצה בעצמי להגיע לזה), אז בינתיים אסתפק ביפנית משפחתית מצוייה שמתאימה לתקציבי וממלאה במסירות את רוב דרישותיי מרכב. את החלומות הרטובים שלי על פורשה אמשיך לחלום ואמשיך לחסוך אגורה לאגורה כדי לממשו בסוף (מקווה רק שלא בסוף חיי :) ).

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
אני גם מאוד אוהב איטלקיות.

ולSRONIS. זה הכל תלוי בניסיון.

אם יש לך ניסיון רע עם יפניות אז אתה תעדיף יפניות, אם יש לך ניסיון טוב, אז אתה תעדיף אותם.

מה הקשר לניסיון?? אתה בעצם אומר שיש לך דעות קדומות. אני לא מתייחס למכונית בתור חפץ שהפרמטר היחידי שלו הוא אמינות. אם אני ארצה לקנות מכונית חדשה או משומשת, אני אחפש את זאת שתתן לי הכי הרבה. שתהיה קווקזית מצידי.

רוני

לא דיברתי על אמינות!!

רק שתדע שאין לי ממש אבל ממש בעיה עם רכב שהוא לא אמין.

אני כמה שישמע מוזר חשוב לי איכות.

אני לא רוצה שהפלסטיק באמצע ירעיש לי, ואני לא רוצה מזגן כממו שיש בהונדה סיוויק.

ואני לא רוצה את הרעש של המנועים היפניים אפילו שיהיו מהירים.

צריך איכות נוחות ושוב פעם איכות!

זה ממש לא כיף לנהוג על הונדה שעושה 7 שניות ל-100 (דוגמא) ולהרגיש כאילו אתה מגרד את הכביש עם הישבן.

צריך איכות וכיף ומנוע בריא, וזה רק גרמניים או איטלקים(למרות שיש להם בעיה קצת עם איכות) יודעים לעשות.

פורסם
קודם כל ציטוט:

אבל יש יפאניות, ויש יפאניות.. מאזדה הונדה וטויוטה מוכיחות איכות בדגמים החדשים, וזה וב לתדמית היפאנית..

ההשוואה בכלל לא נכונה.

אם אתה רוצה להשוות, תשווה את ה6 לפאסאט.

אני נסעתי לפני כמה ימים בפאסאט שקיבלנו ברכב חלופי למזדה 6.

האמת, הפאסאט 5 דרגות מאחור בכוח, אחיזה, עיצוב, תוספות ודברים אחרים, היא גם עולה כמו המזדה 6 2.3 ליטר (לפאסאט 2 ליטר החלשה) וסך הכל היא הגיעה למקופ הלפני אחרון במבחן המשפחתיות הגדולות ובצדק.

סידרה 3 ו A4 הם כבר קטגוריה למעלה של מכוניות מנהלים ואותם אתה יכול להשוות למכוניות המתאימות של היפניות.

אני חושב שעדיין היפניות עדיפות באמינות ובקשר לריגושים, שני הצדדים יכולים להביא את הריגושים בדגמאות שכבר הבאתם, הדוגמא שלי - יאריס T שהיא בעלת הנאה כמו ארופאית ואמינות יפנית.

הדוגמה הבאה שלי (עוד 3 שנים) אולי תהיה המיאטה - כנ"ל הנאה בגוף יפני ומחיר נמוך.

סך הכל השלם נמדד לפי חלקיו וקודם כל אני מחפש רכב שיעשה לי את זה במחיר מתאים, אם יש שני רכבים כאלו ששוים בביצועים ואחד יפני אני אעדיף את היפני, בכל הפרש אני אקח את הרכב הטוב יותר

הפאסאט היא רכב ישן אשר יוחלף בקרוב אי אפשר להשוות אותו למאזדה 6 אשר יצאה יחסית לא מזמן..... חכה לפאסאט הבאה ונראה.... אני בטוח שהיא תיתן פייט חזק ביותר.

haters will hate

פורסם

הפאסאט היא רכב ישן אשר יוחלף בקרוב אי אפשר להשוות אותו למאזדה 6 אשר יצאה יחסית לא מזמן..... חכה לפאסאט הבאה ונראה.... אני בטוח שהיא תיתן פייט חזק ביותר.

מאזדה 6 נמצאת בשוק כבר שנתיים, אשר כבר שנתיים או שלוש שאנו רואים את הפאסאט עם מתיחת פנים ופחות או יותר אותה מכניקה כבר 5 או אפילו 6 שנים. נניח שבשנה הקרובה יוחלף הדגם לחדיש ומתקדם. האם זה אומר שדגם המשפחתי של "עגלה להמונים" (תרגום מילולי של Volks-Wagen) מפגר לפחות 3 שנים אחרי מאזדה-פורד? :wink:

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

אמרו את זה לפני :

מכוניות לא שופטים לפי מוצא .(!)

אוטו גרמני כמו מרצדס S500 כן יכול לבוא בהשווה לLEXUS.

אבל אין דבר כזה אוטו לפי מוצא - אלא לפי חברה, והמיתוסים כמו ל"גרמניות יש פח חזק" חשבתי שלפחות את זה עברנו (לא אתה צוקרמן :wink:).

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אהמ, אוקיי :roll:

יפנית בשבילך :?

בתכלס אפשר להשוות בין חברות, סוגי מכוניות זהים, והכל כמובן ביחס לכסף.

תן לי skyline, S2000, STi, RX8, miata, evo...

אני ינשק לך את הרגליים.

תן לי פורשה, אני ישפריץ לך בעין.

מה אתה מעדיף? :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

זה תלוי איזה מכוניות כמו שאמרו פה כאומרים פה גרמניה ישר עולה לי לראש איזה במווM או מרצדס SLK ולעומת זאת יפנית עולה לי מזדה וטויוטה. זה תלוי איזה מכונית, וחוץ מזה המוצא לא משפיע העיקר שהמכונית תהיה טובה מצידי אפילו קוראנית.

פורסם

אהמ, אוקיי :roll:

יפנית בשבילך :?

בתכלס אפשר להשוות בין חברות, סוגי מכוניות זהים, והכל כמובן ביחס לכסף.

תן לי skyline, S2000, STi, RX8, miata, evo...

אני ינשק לך את הרגליים.

תן לי פורשה, אני ישפריץ לך בעין.

מה אתה מעדיף? :wink:

אתה צודק ב-100 אחוז!

אבל כמו שקראתי לפני 3 דקות לפי מה שרשם שלומי החבר בפורום, הוא צדק ב-100 אחוז.

יש לזכור שאנחנו חיים בישראל וסקייליין וEVO וכל זה לא בדיוק "בהישג יד" (לרובנו לפחות).

יש לזכור שמדובר במכוניות שנמצאות הרבה בארץ כמו, A3 C-CLASS שעוד איכשהו נמצאות..

בקיצור, אני מעדיף גרמניות מעדיף זה לא אומר שאני שונא, פשוט יש בעיה עם הגרמניות והוא המחיר! שהוא בהחלט מוגזם.

• תוכן חדש...