Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף פיצה טובה על גלידה גרועה. אבל גלידה מעולה אני מעדיף על פיצה מעפנה.

תשובה דבילית לשאלה מעופפת.

אתם באמת מצפים שיתפתח פה דיון ששווה משהו?

כל מה שאפשר לעשות עם שרשור כזה הוא לצפות ממנו לחשוף דעות קדומות, קבעון מחשבתי, והתלהבות עיוורת מהמותג של הרכב של אבא...

חארטה בארטה. ואגב - אני אישית לא יודע את מי להעדיף. הגרמנים הביאו עלינו את השואה, אבל היפנים היו אכזריים לא פחות בכיבושים שלהם במלחמת העולם השניה, אם כי לא כלפי יהודים.

בגרמניה יש נוף יפה, אבל גם ביפן (התרשמות ממגזינים בלבד). והשפה הגרמנית והיפנית נשמעות רע באותה מידה. קיימות בחורות גרמניות יפות עם פורנו-שיק לא רע אם כי לא מעט פרות, והיפניות בעקרון די פוקימוניות אבל בחורה יפנית יפה זה דבר מדהים באמת. ואם יש לה ציצי גדול אז בכלל זה משהו מיוחד. האוכל הגרמני שמן מדי, האוכל היפני סבבה לאוהבי דגים אבל לא מי יודע מה משביע.

אז איזה מכוניות להעדיף? יפניות או גרמניות?

שאלות כאלו תשאלו את נהג המונית שנסעתי איתו פעם שאמר שהוא יצביע ליכוד גם אם ערפאת יעמוד בראש הרשימה. בן אדם נורמלי לא ייתן לכם תשובה חד משמעית.

וחבל על הויכוח.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
העדפתי האישית היא למכונית הטובה ביותר והמתאימה ביותר לדרישות שלי.

רוני

... ולתקציב שלי.

קניתי ב-1995 את ניסן סאני, כי חיפשתי אוטו "עם קבלות". בין האופציות היו:

- אופל אסטרה

- גולף 1.4 (1.6 לא היה אז ו-1.8 חרג מהתקציב) - נפסל בסוף בגלל ביציעום לא מספקים.

- מיטסובישי

השאר או שחרגו משמעותית מהתקציב או הציעו פחות מניסן או שמבחינה אישית לא אהבתי.

ניסן ניצחה, כי הכרתי את האוטו בעבר (לאירופה הוא הגיע לפני מאשר לארץ), הלכתי על בטוח. מה אגיד לכם, לא היה רגע ב-5.5 שנים שהחזקתי בו שהאוטו הכזב אותי. לעומת זאת, שכן שלי קנה את אסטרה וקילל אותה בכל פעם שנפגשנו (אני לא כ"כ מתרגש מזה כי הוא בכלל נודניק ואוהב לקטר).

ממישהו שיש לו גולף מהשנה הזאתי בדיוק 1.4 אני מרוצה ממנה אין בעיות (157 אלף ק"מ)

נוסעת חזק הדבר היחיד שאין זה חלונות חשמל ורדיו דיסק שלא קופץ אבל מה קשור?

אבל ברחוב שלי יש 205 FOREVER מאותה שנה ואם מסתכלים פנימה ב205 ופנימה בשלי חושבים שה205 היא מ85 ולא מ95 ( צרפתי זה לא יפני אבל זאת השוואה לא?)

פעם היה לנו נושא לדיון אבל בימינו כולם כבר אותו הדבר כמעט ופחות חושבים על המוצא חברה של הרכב.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

כדי לנסוע "חזק" (סליחה, לא בדיוק הבנתי למה התכוונת...) בעיר הררית צריך טיפה יותר כוח מנוע ומומנט יחסית למשקל המכונית מאשר לנסיעה סבירה בעיר מישורית. הרגשתי (סוביקטיבית!) גולף עם מנוע 1.4 לא מספק אותי מבחינת ביצועים.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
אני גם מאוד אוהב איטלקיות.

ולSRONIS. זה הכל תלוי בניסיון.

אם יש לך ניסיון רע עם יפניות אז אתה תעדיף יפניות, אם יש לך ניסיון טוב, אז אתה תעדיף אותם.

מה הקשר לניסיון?? אתה בעצם אומר שיש לך דעות קדומות. אני לא מתייחס למכונית בתור חפץ שהפרמטר היחידי שלו הוא אמינות. אם אני ארצה לקנות מכונית חדשה או משומשת, אני אחפש את זאת שתתן לי הכי הרבה. שתהיה קווקזית מצידי.

רוני

בטח רכב "עצבני" :lol: ..אני חייב אחד כזה...ספר ספר.. :wink:

פורסם
קודם כל ציטוט:

תשמע, אני לא התכוונתי להכליל.. אבל בכלליות זה נכון.

אבל אם תסתכל על סובארו לגאסי ומאזדה 6, אל מול סדרה 3 ו-A4 תבחין בהבדל מבלי לנהוג בכלל כמובן (גם במחיר, שזוהי נק' התורפה של הרכבים הגרמניים בארץ לדעתי).

אבל יש יפאניות, ויש יפאניות.. מאזדה הונדה וטויוטה מוכיחות איכות בדגמים החדשים, וזה וב לתדמית היפאנית..

ההשוואה בכלל לא נכונה.

אם אתה רוצה להשוות, תשווה את ה6 לפאסאט.

אני נסעתי לפני כמה ימים בפאסאט שקיבלנו ברכב חלופי למזדה 6.

האמת, הפאסאט 5 דרגות מאחור בכוח, אחיזה, עיצוב, תוספות ודברים אחרים, היא גם עולה כמו המזדה 6 2.3 ליטר (לפאסאט 2 ליטר החלשה) וסך הכל היא הגיעה למקופ הלפני אחרון במבחן המשפחתיות הגדולות ובצדק.

סידרה 3 ו A4 הם כבר קטגוריה למעלה של מכוניות מנהלים ואותם אתה יכול להשוות למכוניות המתאימות של היפניות.

אני חושב שעדיין היפניות עדיפות באמינות ובקשר לריגושים, שני הצדדים יכולים להביא את הריגושים בדגמאות שכבר הבאתם, הדוגמא שלי - יאריס T שהיא בעלת הנאה כמו ארופאית ואמינות יפנית.

הדוגמה הבאה שלי (עוד 3 שנים) אולי תהיה המיאטה - כנ"ל הנאה בגוף יפני ומחיר נמוך.

סך הכל השלם נמדד לפי חלקיו וקודם כל אני מחפש רכב שיעשה לי את זה במחיר מתאים, אם יש שני רכבים כאלו ששוים בביצועים ואחד יפני אני אעדיף את היפני, בכל הפרש אני אקח את הרכב הטוב יותר

הפאסאט היא רכב ישן אשר יוחלף בקרוב אי אפשר להשוות אותו למאזדה 6 אשר יצאה יחסית לא מזמן..... חכה לפאסאט הבאה ונראה.... אני בטוח שהיא תיתן פייט חזק ביותר.

כן ולא...

אני מסכים עם החלק הראשון של תשובתך אבל לגבי החלק השני זאת תהיה בעיה שכן VW מתכוונים להעלות את הפאסאט החדשה ליגה כך שהיא תתחרה מול הC וה 3 (וכמובן גם מול הA4) כחלק משדרוג התדמית והרמה של דגמי VW שהתחילה עם הפאטון.

פורסם

כן ולא...

אני מסכים עם החלק הראשון של תשובתך אבל לגבי החלק השני זאת תהיה בעיה שכן VW מתכוונים להעלות את הפאסאט החדשה ליגה כך שהיא תתחרה מול הC וה 3 (וכמובן גם מול הA4) כחלק משדרוג התדמית והרמה של דגמי VW שהתחילה עם הפאטון.

הם יצטרכו להעלות אותה בערך 3 ליגות... הפאסאט כיום עומדת הרחק מהמתחרות, ולא לצד הנכון...

בכמה ימים יצא לי לנהוג על פאסאט 1.8T, על מונדיאו חדשה ועל 406 (להזכירכם, יצאה בשנת 95, זו שנהגתי עליה שנת 2002 אם אני לא טועה)

הפאסאט כל כך הרחק מאחור בכל כך הרבה תחומים, שזה מדהים...

רק החומרים והמראה הפנימי עומדים באותה רמה (והמנוע, אבל זה לא חוכמה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כדי לנסוע "חזק" (סליחה, לא בדיוק הבנתי למה התכוונת...) בעיר הררית צריך טיפה יותר כוח מנוע ומומנט יחסית למשקל המכונית מאשר לנסיעה סבירה בעיר מישורית. הרגשתי (סוביקטיבית!) גולף עם מנוע 1.4 לא מספק אותי מבחינת ביצועים.

לנסוע חזק זאת אומרת האצה מהירה ויכולת נהיגה טובה כמו לכל המכוניות החדשות ולא איזה עגלה ישנה...

את רוב שנותיה המכונית בילתה במעלה אדומים אם נסיעה יומית לירושלים הראה לי שזה מספיק הררי לא?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לא יודע מה הקטע שלכם עפ פאסט אני נסעתי עם חבר בפאסט טורבו דיזל 130 סוסים והרגשתי שאני פשוט טס!

האוטו אומנם קצת איטי ביציאה אבל מטור מסוים שהטורבו ניפתח הוא מאיץ במהירות עצבנית ביותר.

בתור אוטו "מנהלים" אני ידיף אותו בהרבה על ה-6 הוא ניראה הרבה יותר אלגנטי ו"מכובד"

שלא נדבר על פנים האוטו וסביבת הנהג המרווחת לאומת הצפיפות וההרגשה ה"יפנית" של ה 6

זאת דעתי והתרשמותי מ שתי המכוניות שעל שניהם נהגתי וישבתי ליד הנהג

פורסם

לנסוע חזק זאת אומרת האצה מהירה ויכולת נהיגה טובה כמו לכל המכוניות החדשות ולא איזה עגלה ישנה...

את רוב שנותיה המכונית בילתה במעלה אדומים אם נסיעה יומית לירושלים הראה לי שזה מספיק הררי לא?

חבל"ז לוויכוח, אחי. כנראה שפשוט יש לנו קני-מידה שונים לגבי ביצועים שאנו מצפים מהרכב. זה רק עיניין של טעם, הרגלי נהיגה ואולי עד כמה דברים אישיים לגמרי. הרי גם המילה "סביר" היא באה ממילה "לסבור"...

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

• תוכן חדש...