Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון הרודסטרים Israeli Ragtops & Roadsters

בטיול האחרון השנה

טיול – שישי 19 לספטמבר

לכבישים והסיבובים המדהימים של צפון הארץ!

הדרך עצמה משגעת. המסלול בנוי לנהיגה מהירה, אבל דורש מיומנות גבוהה על מנת לשמור על הקצב הנכון צריך לקחת בחשבון שהאספלט באיזור הזה מאוד חלק. המיאטה השתוללה לה והשאירה לא מעט גומי על הכביש. ואני כבר לא מדבר על הברקסים.... נוף מדהים, אויר צח, שמיים כחולים וכבישים מפותלים.

כל הנסיעה כחמש שעות, כולל זמן לתמונות והנסיעות הלוך ושוב מתל אביב. נצא בשעה שלוש מתל אביב ונראה את השקיעה על כביש החוף בדרך הביתה. (החיוך ישאר לכל השבת)

ניסע באופן "מנהלתי", ז"א לפי כל חוקי התנועה ולפי המהירות המותרת לכל קטע כביש.

אנו נוסעים בשיירה ויש להמנע מעקיפות מיותרות. אין לעקוף את המוביל בשום מקרה.

מי שלא יכול לעמוד בתנאים הללו – שלא יבוא!

זו לא תחרות! - אנחנו רוצים לנסוע בכיף, להמנע מדוחות תנועה ותאונות בכל מחיר, על מנת שיהיה טעם לעוד טיולים וארועים בעתיד.

אני רק רוצה לבקש - כל מי שמעוניין להצטרף, אנא שלחו לי הודעה פרטית או אי-מייל או בטלפון , מי אתם ובאיזה רכב תגיעו.

אריק

[email protected]/

054-706150

Mazda Miata, Toyota MR2, BMW Z1, Z3 & Z4, Porsche Boxster, Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF, Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider, Mercedes SLK & all convertibles old and new

מועדון נוהגים וטיולים - ללא כיסוי

A club for topless driving enthusiasts

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה ובהצלחה ... היום הספר שלי מכפר סבא אמר לי ששמת לו על המיאטה (בצבע ירוק זית אוטומטית) פרסומת כזאת למועדון הרודסטרים ניסיתי לשכנע אותו לנסות אבל אין לו ממש זמן והוא לא בדיוק הטיפוס בכל מקרה אני מניח שהפירסום יעבוד ושהמועדון יגדל .

XJR

פורסם

לכל מי שפנה אלי בלי רודסטר, צער לי, מה שמייחד את המועדון הזה זה קבריולה, דו מושבי

2 דלתות - להלן רודסטר

Mazda Miata, Toyota MR2, BMW Z1, Z3 & Z4, Porsche Boxster, Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 205, 206cc, Rover MGF, Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider, Mercedes SLK & all convertibles old and new

אם יש לכם רודסטר - אם יש לכם חבר עם רודסטר - אם יש לכם שכן עם רודסטר - אמא, אבא, דוד או דודה עם רודסטר...

ספרו להם על המועדון הזה ואיך למצוא אותנו - כדי להכין אותם לנסיעה הבאה של המועדון Israeli Ragtops & Roadsters

שמיועדת אך ורק לבעלי רודסטרים

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...