Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון שעדיף להמנע ממצבים כאלה מראש, אך לא יזיק אם תהיה בהילוך שיאפשר לך טווח פעולה רחב יותר במידה ולא הצלחת למנוע את המצב.

קחו מקרה אחר, בו הנהג פעל כשורה, נסע במהירות מאתימה, שם לב, ובכל זאת גורם שלא ניתן לחזות יצר מצב חירום. באיזה הילוך הייתם מעדיפים להיות?

אצלי זה מחלה, אפילו בשיוטים רגועים בכבישים מוכרים וריקים, קשה להעלות להילוך הבא, משהו במוח תמיד מרגיש בטוח יותר כאשר מחוג הסל"ד נמצא בטווח ה"חזק"

אתם רואים?...זה בנאדם שיודע לתת כבוד או איך שלא תקראו לזה לבנאדם אחר.

רוני...תודה באמת מכל הלב שפסלת אותי על ההתחלה!

שוב....גועל נפש! :x

אני די בטוח...שאם הייתה לי ראלי...ההתנהגות כלפיי וכלפי אנשים שאין להם ראלי הייתה משתפרת..

לילה טוב!

פורסם

די נמאס לי לקרוא את הת'רדים ההזויים האלו.

ברגע שקורה למישהו משהו על סמך כמה שורות שהבנאדם כותב כולכם הופכים ישר

לבוחני תנועה מוסמכים או לעדים שהיו במקום ומטיפים מוסר.

באיזו זכות בכלל אתם עושים את זה?!? לא היתם שם אז תהיו בשקט.

המקסימום שאתם יכולים לומר זה תנסה להיות יותר זהיר בפעם הבאה אבל לא יותר מזה!

אני מבטיח לכם ובטוח שכל אחד מכם הופתע ע"י נהג כזה או אחר על הכביש במהלך חייו,

גם אם הוא היה בשיא ערנותו ונסע בהתאם לתנאי הדרך, אז בבקשה תפסיקו לעשות מעצמכם משהו שאתם לא , ותפסיקו לנסות ולהיות חיים הכט בכל רגע נתון (במיוחד אתה קומפי)

פורסם

אני די בטוח...שאם הייתה לי ראלי...ההתנהגות כלפיי וכלפי אנשים שאין להם ראלי הייתה משתפרת..

לילה טוב!

ואו, אתה לוקח דברים קשה... מה הקשר לכבוד לעזאזל? מה פסלתי על ההתחלה? מה גועל נפש? מה עובר עליך?

ואם באמת נדמה לך שאם הייתה לך ראלי ההתנהגות כלפיך הייתה שונה, תמשיך לחיות באשליות.

ולמר Y:

גם אם הוא היה בשיא ערנותו ונסע בהתאם לתנאי הדרך, אז בבקשה תפסיקו לעשות מעצמכם משהו שאתם לא , ותפסיקו לנסות ולהיות חיים הכט בכל רגע נתון (במיוחד אתה קומפי)

ומה שאנחנו כותבים הזוי? הבנאדם נכנס לפורום וכותב משהו, מן הסתם הוא מצפה לתגובות. מה אתה רוצה, שכולנו נכתוב לו "כן!! אתה צודק!! יא אללה!! איזה קטעים!! איזה בן של אלף ז**** הנהג מונית האפס הזה!! יו איזה חבל שלא היית בהילוך הנכון כי אז היית יוצא מזה כמו הגב-גבר שאתה!!"

אם הוא לא רוצה תגובות, חיוביות או שליליות, שלא יכתוב. נקודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לרוני.

מה בכלל הקשר?

אתה רוצה להגיב? בכיף תגיב

אבל אל תתחיל לזרוק דברים באויר על סמך שורה וחצי שהבנאדם כתב.

אתה לא יודע עובדות כי לא היית שם זה עד כדי כך פשוט.

פורסם

ראשית למרות שרוב הסיכויים שגם אני לא היתי עושה זאת בכיכר אנו אמורים להיות בהילוך שני, ככה לפחות לימדו אותי, אני בטוח שזה היה מונע את המקרה הוא לפחות ממזער את הנזק.

ושנית לMR Y

החבר'ה פה שבמקרה גם נהגים בכבישי הארץ נתקלים במקרים כאלו ואחרים מדי יום, על כל מקרה שמישהו טועה רק לומר "העיקר שאתה בסדר אל תעשה את זה שוב" לא יתן הרבה, בסך הכל אנו לומדים מטעויות שלנו ושל אחרים ובאים לפה כדי לספר אחד לשני על מקרים\חויות כאלו ואחרות, בין היתר זה לנתח מקרים מסוימים, כי סך הכל לכל מקרה יש גורם מסוים, כמו גם לתאונות קטלניות, אז מה לא בסדר בלומר למתחיל הנושא שאם הוא היה פועל אחרת המקרה אולי היה נמנע? :?

פורסם

לילה טוב!

ואו, אתה לוקח דברים קשה... מה הקשר לכבוד לעזאזל? מה פסלתי על ההתחלה? מה גועל נפש? מה עובר עליך?

ואם באמת נדמה לך שאם הייתה לך ראלי ההתנהגות כלפיך הייתה שונה, תמשיך לחיות באשליות.

ולמר Y:

ומה שאנחנו כותבים הזוי? הבנאדם נכנס לפורום וכותב משהו, מן הסתם הוא מצפה לתגובות. מה אתה רוצה, שכולנו נכתוב לו "כן!! אתה צודק!! יא אללה!! איזה קטעים!! איזה בן של אלף ז**** הנהג מונית האפס הזה!! יו איזה חבל שלא היית בהילוך הנכון כי אז היית יוצא מזה כמו הגב-גבר שאתה!!"

אם הוא לא רוצה תגובות, חיוביות או שליליות, שלא יכתוב. נקודה.

רוני

אני ממש אבל ממש (!!!!) לא חי באשליות!!!

זה נכון מאוד מה שאני אומר!!

ויש לי גם דוגמא די טובה לאנשים שלפני שהיה להם אוטו ספורט (106 ראלי) לא התייחסו אליהם בכלל ואם התייחסו אז חר* של יחס!!

אתם לא שמים לב להתנהגות שלכם...

פורסם

HOLD IT

לרוני אין ראלי.

לצוקרמן אין ראלי.

לשלומי אין ראלי.

לאיציק אין ראלי.

לשמוליק אין ראלי.

לאשפוז אין ראלי.

לאריאל אין ראלי.

לאייל אין ראלי.

לאביעד אין ראלי.

לדביר אין ראלי.

לגיא אין ראלי.

בקיצור הרשימה ארוכה.

מתנהגים אליהם כמו שצריך. ואם מתנהגים אליך לא טוב זה לא בגלל שאין לך ראלי אלא בגלל שאתה מדבר שטויות.

• תוכן חדש...