רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
שלום (למי שמכיר אותי מימיי הקארטינג העליזים)!!! אני עדיין באטלנטה - סובל מכל רגע... אני עדיין עם ה STI שלא מפסיקה להדהים אותי כל פעם מחדש כשאני עוקף מכוניות של שמונים אלך דולר על המסלול... היא עדיין עם 450 כ"ס שמגיעים מטורבו GT35R של גארט וממנוע מחוזק. הנה היא בסטרט-פיניש ב - road Atlanta שהוא מסלול מדהים חצי שעה מהבית שלי. http://www.youtube.com/watch?v=9gmfXCi0DWg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. וככה היא נשמעת מבפנים (באוטוקרוס או ג'ים קאנה): http://www.youtube.com/watch?v=uPOM8IiLkkk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, t…
הודעה אחרונה מאת golangti, -
זה טפשי, אבל זה מציק לי...זה נראה כאילו שהוא סתם תקוע שם, אבל באוטו לא שמים כלום סתם (כמו מנוע ביפניות) ובכל זאת, מישהו יודע מה תפקידו של הצ'ופצ'יק שיושב על הגומיה של הדלת הקדמית?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481621,00.html ענק=)
הודעה אחרונה מאת nVIDIA, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוטו שלנו לא מצליח להימכר! אנחנו חייבים למכור מי יודע איפה אפשר למכור מכוניות כאלה- אולי למוסכניק שיטפל בו וירוויח עליו או משהו כזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת adddiaz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קטע מוזר שקרה לי היום אחרי צומת בילו ובהתאם לנסיבות אני מתחיל לחשוב אם עלולים לעשות לי משהו על זה... נסעתי היום טיפה מהר מהמותר (140) אחרי צומת בילו כן אני יודע אני לא בסדר ונו נו נו אבל הקטע המוזר הוא שבתחילת הנסיעה שלי עמדה לידי ברמזור פורד פוקוס עם מדבקה של אמדוקס התחלתי ליסוע נתתי גז ונעמדתי על 140 לערך ואז הפסקתי ללחוץ כל הנסיעה הזאת ק"מ וחצי לערך הפוקוס הייתה מאחורי וראיתי פלאש מאחורה, את הפלאש הוא נתן לי שהייתי על 30 זוחל לכיוון הרמזור אח"כ הוא עקף אותי כדי לעמוד בסמוך אליי ברמזור, וכאילו חיכה שאני יסתכל עליו העפתי מבט והוא נתן עליי פלאש, ואז בחצי מבט קלטתי כובע של שוטר על המשענת ראש של הכיסא שלידו הוא נסע ולא אמר לי כלום עכשיו בואו נסתכל על הנסיבות אני עם …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם ידידי!!! אנוכי גר בשכונת פסגת זאב לירושלמים שביננו. על מנת להגיע לרחוב בו אני גר אני צריך לעבור ירידה/ עליה שנהפכת להיות ממש צפופה ברגע שרכבים מצידי הכביש אשר עומדים על אדום לבן לא זזים אלא פשוט עומדים או מחנים שם את רכבם. מצב זה עוד זניח. אבל כאשר מגיע אוטובוס לאזור זה כבר ממש מתחיל להיות בעיה רצינית! כל פעם שאני מגיע לשם אני צריך לעשות סלאלומים עם האוטו ובדרך להיזהר מאוד שלא לדרוס איזה חתולה. דבר זה הפך ממש למטרד. יש למישהו רעיון איך אני יכול לפתור את בעיית הרכבים החונים בצידי הכביש? משטרה יכולה לעזור? פשוט באזור שם זה מין מרכז מסחרי שכונתי וכל אחד עוצר לקנות משהו על הדרך לבית. אני מדבר על הירידה של מאיר גרשון למכירים. תודה לעוזרים!!…
הודעה אחרונה מאת gozal, -
שמעתי שכביש 471 מכבית כבר פתוח. האומנם? בלי דיווחים בתקשורת וכו'? מדובר בקטע שמחבר את כביש 6 לצומת בר אילן. אני מקווה שזה יוריד עומסי בוקר בכביש 5........
הודעה אחרונה מאת מיצובישי, -
מתי עדיף למלא דלק? 1 2
מאת tom__ber-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 19.3 אלף צפיות
תהיתי... האם עדיף לחכות שמיכל הדלק יתרוקן ואז למלא דלק? (כלומר כשהמיכל ריק או כמעט ריק) או שמע עדיף להשלים כל פעם קצת? (כלומר לחכות שיתרוקן חצי מיכל ואז למלא עוד חצי, כך שאין מצב שהדלק נגמר) מה יותר בריא ועדיף? תודה...
הודעה אחרונה מאת tom__ber, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתי ניתן יהיה לבטח רכב לפי ערך סנטימנטלי..? אני משקיע ברכב 5 שעות בממוצע בשבוע, בניקוי, טיפוח ושמירה כללית על מצב הרכב, אני קונה חומרים במאות שקלים בחודש רק כדי לשמור עליו ככה.. אני דואג שלא יקרה לו כלום - אני חרד לשלומו כל העת - ואם חס וחלילה ייגנב או ייפגע בתאונה, ילכו למחירון וזהו ערכו של הרכב! יש מצב באופק שאי פעם ניתן יהיה לבטח רכב לפי ערך סנטימנטלי?
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
-
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נסעתי בכביש מהיר מקרית גת לכיון ירושלים במהירות של 160 קמ"ש ואני שמתי לב שהיה פלאש...כנראה צילמו אותי במצלמות אכיפה. אניי יודע שאני חסר אחראיות ואני לא מנסה להסיר מעלי את האשמה אבל יש לי כמה שאלות: א. מה העונש ? ב. תוך כמה זמן אני אדע אם באמת צילמו אותי או לא? ג.אם אחותי תפיל את זה על עצמה שהיא לא נהגת חדשה אז היא תקבל רק שלילה+נקודות? כי אני נהג חדש(שנה רישיון). ד. אין לי עבירות קודמות...אפילו לא דו"ח חניה אז אם אני הולך למשפט השופט יקל עלי? תודה.
הודעה אחרונה מאת YAIROS, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
באוטו דיפו מוכרים אותו ב120 ש"ח ובמקום אחר שפעם הוא נמכר שם ב-80 ש"ח, כבר לא מביאים.. לילה טוב מתן
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
יש לי קטנוע מבוטח חובה +צד ג'. נניח ואני קונה אוטו ומוכר את הקטנוע, האם אני יכול להעביר את הביטוח של הקטנוע לאוטו? תודה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני בן 17, קיבלתי רישיון לפני חודשיים (עוד חודש לסיום מלווה) אני מעוניין לגשת לקורס נהיגה מתקדמת ויש לי 2 שאלות: 1. האם לחכות ולעשות את הקורס מיד עם סוף תקופת המלווה (זתומרת בשבועות הקרובים שאחריו) או לחכות קצת שיהיה לי עוד ניסיון ? (כרגע אני נוהג די טוב. אמנם חסר ניסיון כי אני רק חודשיים על הכביש אבל אין לי בעיות ואני נוהג טוב מאוד יחסית לנהגים אחרים בגיל שלי שראיתי) 2. על איזה בית ספר אתם ממליצים ? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 3 תגובות
- 746 צפיות
אחרי ההתעלקות בשירשור זה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186018 החלטתי לפתוח נושא חדש כי יש התפתחות. הקשבתי לעצתו של אמיר שליט והלכתי למחלקת חנייה בעירייה וביקשתי את האסמכתא לדואר הרשום שנשלח אלי ולא הגיע, להפתעתי (בעצם לא) הפקידה לא הייתה מסוגלת לשחזר לי אסמכתא וניסתה לפתור אותי בפתרון הבא : שאגש לדואר עם תאריך המשלוח, מס' הדו"ח ושמי ואשכנע אותם למצוא לי את דבר הדואר וגורלו כמובן שלא עזרו כל ניסיונות ההסבר שלי שאת הדואר לא מעניין מס' הדו"ח ותאריכים אלא אסמכתא בלבד והם לא יצליחו לשחזר זאת, היא התעקשה וכך גם חברתה למשרד ואפילו פקידה אחרת במשרד הגבייה טענה בתוקף שכך אוכל לשחזר את גורל המכתב. כמובן שבדואר לא ידעו מה לעשות וניסו לשחזר בעזרת …
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, רציתי לשאול אם הדלתא GT של השנים 88-92 בעלת אותה שלדה כמו של הINTEGRALE\HF? תודה.
הודעה אחרונה מאת elads, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3481803,00.html בגלל זה אולי צריך שייתנו להם רכב SMART ולא B4 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186243
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 9 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לעשות ביטוח לתקופה של חודש ימים. אני מעל גיל 21 עם עבר נקי והכל. איזה חברות ביטוח אכן עושות את זה?? וכמה זה יעלה לי בערך?? תודה נדב
הודעה אחרונה מאת assaf27, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכנסתי את רכבי למעבדה להחלפת חיישן. הרכב נשאר במוסך-מעבדה, שלא אציין את שמו (אלא במקרה של אי רצון לתיקון, הנזק שנגרם) ליומיים. היום נסעתי לקחת את האוטו, וכשחזרתי הביתה, ראיתי שעל דלת הבגאז' ישנו שיפשוף, בגודל של 3 על 3 סנטימטרים+מעיכה,ועל הכנף השמאלית ישנה שריטה. בעל המעבדה, זה שתיקן את רכבי, ציין שנסע ברכב 50 ק"מ, ואמר שהאוטו עובד טוב. לא הסכמתי ולא ידעתי שיסעו ברכבי, ואין צורך לעשות נסיעת מבחן בת 50 ק"מ כדי לבדוק את הרכב לאחר התיקון, ובכלל לדעתי אין צורך לעשות נסיעת מבחן ,מכיוון שזהו חיישן ואפשר לבדוק גם בלי לעשות סיבוב על הרכב. אבל חשבתי לעצמי טוב, בסדר, בטח רצה לבדוק את האוטו. וכשגיליתי מה הנזק, ממש כעסתי שככה לוקחים את רכבי בלי רשות, ועוד לנסיעה של…
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
האם המקום אמין? מומלץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום. מישהו יודע במיקרה כמה עולה להוציא רישיון מעל 15 טון ? מישהו יודע איפה מוציאים..? תודה .
הודעה אחרונה מאת tamirh, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה מפגש שPSI מארגן,..אבל בלי להישתולל שמה הרי אנחנו לא רוצים שמשטרה תבוא ותסלק אותנו נכון? המפגש יתחיל משעה 11:00 בחניון של אצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף מה יהיה במפגש: מפגש חברים. - הכרות האנשים מאחורי המקלדת. - הצגת הרכבים. - רכישת מוצרי מועדון. - מכירת אוכל ושתייה. - שיחה חודשית לסיכום המפגש ועידכונים לגבי פעילויות קרובות. מפת הגעה לאיזור: * החניון מסומן באות P ** החניון על רחוב "בכור שלום שטרית" למען הסדר הטוב והיופי.... ***נא לחנות במסודר לפי דגמי הרכבים...
הודעה אחרונה מאת 205GTI1.9, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אזהרה:זוהי אינה שאלה של שביתה,זוהי שאלה של אחד שלא מצליח להירדם וליפני צבא. בחו"ל, נגיד ארצות הברית,האם הקילומטראז' הממוצע לשנה לא הרבה הרבה יותר גדול(שלנו זה בסביבות ה20 אלף ק"מ בממוצע)?תהיתי,סתם ככה ב4וחצי כמעט בלילה. פשוט יש הרבה יותר מרחב שם ואנשים נוסעים לטיולים ממש ארוכים. תודה ומצטער על השאלה!
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 33 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הצעת חוק: נהג שביצע שתי עברות חמורות יחויב לנסוע עם שלט אזהרה "נהג מסוכן". החוק גם יחול על נהגים שעברו תקופת שלילה. היוזם ח"כ זאב אלקין: "המטרה היא להזהיר את הנהגים על הכביש ולהתריע על הנהגים המועדים". הצעת החוק החדשה רק הוגשה לכנסת וטרם הועברה לעיון גורמי המקצוע במשרד התחבורה או במשרד המשפטים. בתוך כמה שבועות צפוייה הצעת החוק לעלות לדיון ראשון במליאת הכנסת. "ידיעות אחרונות" 13/12/07 ל' הצעת החוק הטפשית ביותר ששמעתי מעולם. במקום להוריד את הנהגים המסוכנים מהכביש הם נשארים לנהוג, ומעבירים את האחריות ממפגש מסוכן איתם לנהג שומר החוק שנוסע לצידם.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 1 תגובות
- 827 צפיות
מכרתי את הרכב. השתמשתי בכי 150 ימי ביטיח עד יום מכירת הרכב. הסוכן מבקש הרבה יותר מי אחרים עבור ביטוח של הרכב שאני קונה. לכן אני שוקל לבטל ולעבור לסוכן/חברה אחרת. כמה כסף (בערך) אני אפסיד על ביטול (חובה ומקיף) (כוונתי לדעת לפני שאני אשאל אותו)
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- 7 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
קניתי היום אימפרזה 05 , לקחתי הלוואה מ"פמה" של 13 אלף שקל. כשהגעתי הביתה ההורים קצת נלחצו מכל עניין השיעבוד ובכלל מכל עניין ההלוואה שלא דרך הבנק. אשמח לדעת מה אתם חושבים על הלוואה מהחברה הזאת? תודה.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל הדלת שלי(צד של הנהג) הפח נכנס פנימה,שריטות ,הפס פלסטיק נשבר,מנוע של החלון לא עובד כל כך טוב... אני יצאתי לא אשם,אלה האוטו שנכנס בי יצא אשם..היתה יציאה מחנייה ולפני היציאה מכוניות הסתירו אז אני נוסע רגיל 40-50 קמש,ואז 20-30 מטר מלפני אני רואה אוטו יוצא משמה כאילו אין מכוניות בכבישים,אני נתתי פולל ברקס ראיתי שאין סיכוי לעצור ואם אני לא יעשה משהו אחר אני יכנס בה עם הפרונט שלי אז עזבתי תברקס *** תברקס = את הבורקס *** הבאתי עוד קצת גז ולמזלי עברתי בשלום אבל היא המשיכה לסוע ראתה שאני עוד שניה נכנס בה ואני צופר לה והיא ממשיכה אז בוםם תאונה...החלפנו פרטים וכאלה הנזק שלה :פנס קידמי שבור ופגוש קידמי רופף..נזק בסכום של 400 שח-500 שח גג.. אצלי אני מאריך סביב ה1000+ תלוי …
הודעה אחרונה מאת 205GTI1.9, -
- 1 תגובות
- 790 צפיות
צהריים טובים! כפי שהבנתם מהכותרת יש ברשותנו פיאט פונטו אוטומט (תיבה רציפה) עם אפשרות להעברת הילוכים ידנית. השאלה היא האם כדאי להשתמש באפשרות ה"ידנית"? שמעתי שמועות מבעלי פונטו שלא כדאי לגעת בה. מאוד הייתי רוצה רכב ידני, אבל מכיוון שאין לנו-זאת החוויה הכי קרובה להעברת הילוכים שאני יכול לקבל. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
שלום לכולם, ת'רד זה נפתח למניעת פתיחת ת'רד חדש ולאחר כל שבוע ומניעת נעילתו, או קי אז מפגשי ראשון לציון והסביבה מתקיימים ב : חניית הסופרלנד כל יום שישי בשעה 17:00 כולם מוזמנים בברכה-טיסן Tisan4us מצפה לראות את כולכם בימי שישי !
הודעה אחרונה מאת Niv A, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
"יחידת "אתגר" של המשטרה חשפה כנופייה שהבריחה משאיות לתחומי הרשות הפלסטינית, פירקה אותן, ושיווקה את החלקים בארץ." להמשך הכתבה.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
נשברה לי השמשה האחורית. הביטוח משבית את הרכב כי עלות התיקון יקרה יותר מהמחירון. סתם. מה שקרה באמת, זה שפעם, לפני 8:30 היום בבוקר, הייתה לי שמשה אחורית לתפארת מדינת צרפת. הייתה עליה מדבקה מקורית של היצרן, שהודיעה קבל עם ועולם שהמכונית שלי משתייכת לזן נכחד - היה כתוב עליה "רנו ספורט קליאו" (למטה היה גם "רנו ELF", אבל זה סתם פושטי). החל מ-11:30 היום בבוקר יש לי שמשה "מוחלקת" וחדשה. זה קרה כנראה לאחר שמישהו הצליח בטעות לפגוע בשמשה המקורית ולנפץ אותה, ולאחר מכן פשוט נסע מהמקום בשלווה. לדעתי מדובר בעובדים של העירייה, שבדיוק חצי שעה לפני שיצאתי מהבית (מתי שזה קרה, לפי אחד השכנים שהיה בחוץ קצת לפני ולא ראה את הזכוכית שבורה) מילאו מלט בשביל לסתום חור ליד פתח …
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 420 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- Avia
- אלי והוא
- פריג'י
- Altera
- M H
- yohai71
- malcishua
- Camaro 92
- itzik123
- quizlette85117701
- `Infinity