רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אחרי המון המון חיפושים של קיט קסנון, ויש כל כך הרבה חברות שמייצרות ומשווקות, מצאתי משהו שאני כנראה חושב לקנות מחר : מישהו מכיר את הקיט הנ"ל ויש לו ניסיון איתו??יודע אולי של איזה חברה הוא, כי לא כתוב יותר מידיי על האריזה. אני קונה מפה : http://www.radiodeal.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=336575 דרך אגב, קראתי את המאמר ב-"מוטורי" אחלה מאמר עזר לי המון, אבל לא מצויין איזה קיט מומלץ לקנות בארץ של איזה חברה ומאיפה. תודה נדב
הודעה אחרונה מאת Acejin, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני יתחיל בזה שאצלנו במשפחה 2 נהגים צעירים חדשים, ונהג מבוגר אחד(שלא נוהג מאז שיש לי ולאחי רשיון). על הביטוח מקיף וביטח חובה אנחנו משלמים סה"כ 9600! ממה שאני יודע ביטוח למאזדה תמיד היה יקר, אבל לא נראה לי שביטוח למכונית בת 4 שנים שהמחירון שלה 60K , יעלה כמעט 10 אלף. וזאת ההצעה הכי זולה שהייתה לנו. לאחד החברים שלי יש טויוטה קמארי 2006, ועל ביטוח מקיף וחובה לנהג צעיר וחדש הוא משלם 9300. רציתי לשאול למה אנחנו צריכים לשלם כ"כ הרבה על הביטוח?
הודעה אחרונה מאת shayh, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכתבה כאן.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתי תערוכת אוטומוטור יוצאת? מה המחירים ומה ניתן לראות?
הודעה אחרונה מאת tomer.m, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חבר שלי קיבל קנס על זה שנסע ולא עצר בתמרור עצור. הוא קיבל 4 נקודות ו250 שקל .לשוטרת לא היה כובע ההאם ניתן לבטל את הדוח.??????
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קונינסג מציגה רכב חדשה המגיעה ל-417 קמ"ש פרטים ותמונות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478401,00.html
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. בדרך כלל יוצא לי לקרוא כאן הודעות של אנשים שמדווחים כי הצליחו להשיג מחיר טוב לביטוח הרכב שלהם. חשבתי שאוכל להתייעץ עם יושבי הפורום. לקבל משוב כלשהו. רציתי לדעת כמה, לדעתכם, יעלה ביטוח לפולקסווגן פולו, 1400 סמ"ק, ידנית, טרנדליין. מדובר ב-2 נהגים. ללא עברות תנועה וללא תביעות ביטוח בשש השנים האחרונות (טפו טפו). בהצעות שמצאתי דרך השוואות ביטוחים באינטרנט [אחרי שמילאתי את כל הנתונים..]. עלות הביטוח החובה נעה בין 1500~ ל 1700 ש"ח (במחשבון של משרד התחבורה). עלות הביטוח המקיף 2600~ ש"ח. ביטוח צד ג' - 600~. כלומר שסה"כ בערך, 4800 ש"ח. האם לדעתכם זה מחיר סביר? (ביטוח שנתי כמובן, שמתחיל בינואר 2008). תודה לכולם וחג אורים…
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
חניית אוטובוסים 1 2
מאת k1235-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 21.4 אלף צפיות
שלום, האם יש איזה חוק לגבי חניית אוטובוסים? האם מותר להם להחנות ליד בנייני מגורים? הבעייה היא שהם חונים אצלי ברחוב כל יום שלושה אוטובוסים ותופסים את כל החנייה למכוניות יש משהו לעשות נגד זה?
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אם אני רוצה לקנות רכב שאין לו שוק והוא מצטיין בכל הפרמטרים חוץ מבעיית שוק. אקנה או לא? אם לא, למה? מה הבעיה ברכב שאין לו שוק?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
יש שוטר עם מכמונת באופן קבוע ברח' כנפי נשרים מיד אחרי בנין מס הכנסה, הזהרו, מותר רק 50.
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
תידלוק מוזר היה לי 1 2
מאת מיכו-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום חוויתי את התידלוק הכי מוזר שהיה לי. נכנסתי לתחנת דלק (כנראה) הייתי הרכב היחיד והמתדלקת היתה בחדרון שלה ולא הגיבה, ציפצפתי והיא יצא באה אלי, ואני אומר לה טנק מלא, 95, אשראי. שאלתי אותה האם המחיר של הדלק שרשום בצג שמעל ה - 95 הוא לפני הנחה או אחרי, היא אמרה אחרי. במקביל פתחתי את דלתית של פתח המילוי סתם כדי לזרז את התהליך, הבאתי לא את האשראי וזהו היא לא זזה אני מסתכל עליה לא מבין מה היא רוצה מסמן לה עם הפרצוף סימן של "מה?" ואז היא אומרת לי תפתח את הפקק של המכל דלק, טוב פתחתי היא מכניסה את הפיה ושוב מחכה בלי לומר כלום אני מחכה קצת ושואל מה? היא אומרת לי תגיד מה המספר של הרכב, טוב אני כבר זורם ואומר לה. הדלק זורם אני אומר לה שהמחיר של הדלק שבצג הוא לפני ההנחה, אז היא או…
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן! יוצא לי עכשיו בחורף הרבה פעמים להתחיל נסיעה אחרי רמזור אדום, הטורים עולים והגלגלים מסתובבים במקום, יש תנועה של האוטו אבל ממש קטנה זאת אומרת שאני מתקדם איזה ס"מ ספורים עד שהגלגלים תופסים את הנקודה בכביש ומתחיל לנסיע- כל זה קורה רק כאשר הכביש רטוב, ואז בעצם אני מכניס את הקלאץ' ועוזב את הגז, מחכה שהטורים ירדו ל2.5 ושוב מתחיל בנסיעה. השאלה שלי זה שהטורים עולים ככה סתם והאוטו בקושי זז קדימה, זה גורם נזק מסוים למשהו באוטו? פשוט מפחיד אותי כל פעם שהטורים מטפסים ל4-5 ויותר שאני נותן קצת גז יותר ממה שצריך והרכב מסובב את הגלגלים במקום. תודה, אוהד.
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, חברתי חנתה ברחוב על גבול גבעתיים-ת"א, והשאירה תו חניה של גבעתיים. כשחזרה גילתה דו"ח מפקח תל אביבי קר לב. כששאלה עוברים ושבים/דיירי הרחוב, נענתה שהרחוב שייך לגבעתיים. כמו כן, הבנתי שלצבע של מספרי הבתים יש גם משמעות- לגבעתיים המספרים ירוקים, ולת"א כחולים. הבית מולו חנתה סומן במספר ירוק. איך ניתן לבדוק האם לצבע מספרי הבתים ישנה משמעות? והאם זה יכול לפטור אותנו מהדו"ח? נ.ב.- אני יודע שהשאלה קצת הזויה, תחשבו שאני ארזארז ותתחשבו .
הודעה אחרונה מאת zik, -
-
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני כמה ימים הרכב שלי (ניסאן אלמרה 1997 SLXI, 1600, אוטומט) עבר תאונה קשה בכביש הראשי לכיוון עכו מהקריות. היום התקשר אליי הסוכן ביטוח ואמר שהרכב יוכרז "טוטאל לוסט". אני רוצה לקחת משם את השטיחים, הריפודים ששמתי (לא המקורי) ואת הגלגל הספייר. אגב, כיוון שאני מבין שהגלגל הינו אביזר בטיחות - אין לי בעיה להביא להם גלגל אחר, אבל את הגלגל הזה אני רוצה כי הוא חדש לגמרי... כשבאתי למוסך, נאמר לי שאני יכול לקחת את הטייפ שלי ואת החפצים האישיים, אבל לא לקחת את מה שקשור לרכב (וישרים, גלגל ספייר, שטיחים, מאפרות, מצית וכו'). שאלה: האם זה חוקי בכלל לבקש ממני לא לקחת דברים מהרכב - כל עד עדיין לא חתמתי שום מסמך ולא מכרתי את הרכב לחברת הביטוח?
הודעה אחרונה מאת Croc, -
הביאו היום אלינו למכללה כמה דגמים של מרצדס ( כאילו שלסטודנטים תפרנים יש כסף למרצדס ), וביניהם הייתה CLS נחמדה. בחור שהתלהב ממנה אמר שהוא ראה גם SLR באיזור חיפה. הייתכן?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 1 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
שלום לכולם אחותי הקטנה לפני תאוריה והיא לא יודעת איפה מוציאים טופס ירוק. אני ממש לא זוכר איפה ומה הפרוצדורה... יש מישהו שיודע? תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת אסף199, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סליחה על השאלה המפגרת אני פשוט לא יודע מה זה שילדה ומה זה שאסי.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
hello, me and my friend want to start building some thing and we need a go kart engine, does some one know where i can buy an engine? i am lookign for 125 סמ"ק ו2 פעימות i was looking all over google and i couldnt find where i can buy such an engine and i didnt find any thing. glud if any one would help me. sry for the english, i didnt install hebrew yet on the pc. forgot to mantion that i am from ramat-gan. thx from advanced for any help.
הודעה אחרונה מאת zizkebab, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
New Evo X (SST & Manual) vs Evo IX vs Old Impreza WRX STI משתתפות שני EVO X, ידני ואוטומט. http://www.youtube.com/watch?v=akFMs90a8Rw
הודעה אחרונה מאת carsq, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רנו מגאן קופה ואני כבר המון זמן מחפש ריפודים (שלא בהזמנה אישית) שיתאימו לאוטו בהתחלה קניתי זוג אחד וזה לא ממש יושב טוב לא מקדימה ולא מאחור (בגלל התא שיש בין המושבים) לאחר מכן קניתי שוב וזה היה טיפה יותר טוב (וגם אחרי שחתכתי את הריפודים והנדסתי אותם מחדש) או ששווה בכלל ללכת לרפד טוב, אז אם משהו מכיר באיזור פ"ת תל אביב אני ולתת הצעת מחיר או לפחות טווח אני מאוד אשמח והודה לו תודה
הודעה אחרונה מאת קופה, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אתמול בבוקר נתקלתי ברכב יפייפה מסוג אינפיניטי QX56. כאשר צילמתי את הרכב ראיתי כי מספר הרישוי נעלם, כלומר אין מספרים בכלל. ניתקלתי בתופעה גם באינטרנט כאשר יש את המלבן הצהוב, דגל מדינת ישראל ומספר הרישוי פשוט איננו. מה גורם להיעלמותו של מספר הרישוי? בתודה מראש שלומי
הודעה אחרונה מאת אסף199, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מספרי הרישוי מגיעים מוכן עם סמל ישראל? (IL)
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
הי אני חושב לקחת רכב בליסינג ונראה לי שאצלנו (בחברה) קצת יקר , יש לנו 3800 פוקוס 3200 אקסנט 3000 גטס עם הגבלה של 1000 שח דלק בחודש כמה אצלכם נ.ב המחירים כמובן בברוטו
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, לפני כמה ימים עצר אותי שוטר תנועה לבדיקה שיגרתית. בבדיקה התברר שאין טסט לאוטו, תקופה שלא עולה על שישה חודשים. הוא רשם לי דוח של 250 שקל ואמר שעל העברה הזאת אני מקבל 6 נק'? זה הגיוני? מדובר ברישיון רכב ולא עבירה של רישיון הנהיגה (מהירות מופרזת לדוגמא)
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אבא שלי חנה השבוע בחיפה ליד רמב"ם וקיבל דוח חניה כי שכח לשים את התו נכה שיש לו יש דרך לבטל את הדוח? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 815 צפיות
לניסוי העוסק בתפישה ויזואלית דרושים חובבי מכוניות ומומחים ל מכוניות! המעבדה לחקר התפישה והראייה באוניברסיטה העברית בגבעת רם מחפשת מומחים למכוניות כדי להשתתף בניסוי מעניין אודות מומחיות וקשב ויזואלי. הניסוי אורך כשעה והמשתתפים יזכו לתשלום. מעוניינים נא לפנות לאורית הרשלר ב 02-6726201, 02-6585092 או במייל (עדיף) : [email protected] תודה רבה!! The Vision Lab at the Hebrew University, Givat Ram campus is looking for car experts to participate in an interesting experiment concerning expertise and attention. The experiment takes about an hour, and participants will be paid. If you are interested, please contact Orit Hershler at oritaro…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 975 צפיות
איך אני כותב על אחד כזה מה שאני רוצה? מכירים מישהו שמתעסק עם זה?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 3 תגובות
- 778 צפיות
שלום . אני בן 19 וחצי , נגמר לי הנהג חדש לא מזמן , חידשתי את הרישיון הצטלמתי קיבלתי רישיון חדש והכל השאלה שלי האם מותר לי להסיע ברכבי יותר מ2 נוסעים או אני צריך לחכות עד לגיל 21 ?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.omedia.co.il/Show_News.asp?DynamicContentID=13093&MenuID=819
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! ברצוני להבין משהו: במרצדס העירוניים, הישנים, כמה אלטרנטורים יש? במרצדס 303 שנת 81, כמה כאלה יש? במאן החדשים (2005/7/8) כמה כאלה יש? ובאוטובוסים הבין עירוניים, כדוגמת מרצדס B12B, וכו'... תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת מנחם פ,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 994 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- yor2
- מור 83
- sperial
- 0071Yoni
- baer
- M H
- asix
- gpm11
- outnex
- ELI001
- גולדן191