Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! יוצא לי עכשיו בחורף הרבה פעמים להתחיל נסיעה אחרי רמזור אדום, הטורים עולים והגלגלים מסתובבים במקום, יש תנועה של האוטו אבל ממש קטנה זאת אומרת שאני מתקדם איזה ס"מ ספורים עד שהגלגלים תופסים את הנקודה בכביש ומתחיל לנסיע- כל זה קורה רק כאשר הכביש רטוב, ואז בעצם אני מכניס את הקלאץ' ועוזב את הגז, מחכה שהטורים ירדו ל2.5 ושוב מתחיל בנסיעה.

השאלה שלי זה שהטורים עולים ככה סתם והאוטו בקושי זז קדימה, זה גורם נזק מסוים למשהו באוטו? פשוט מפחיד אותי כל פעם שהטורים מטפסים ל4-5 ויותר שאני נותן קצת גז יותר ממה שצריך והרכב מסובב את הגלגלים במקום.

תודה,

אוהד.

פורסם

נזק מיוחד לא ייגרם כתוצאה מפירפורים קטנים בכביש רטוב אלה אם כן אתה נמצא בעלייה ומתחיל לחפור אז סביר מאוד שתמצא את עצמך למטה:twisted:,

הייתי מציע להיות יותר מעודן בנהיגה לשחרר את הקלאצ' בהדרגתיות יתרה והרבה יותר מאופק עם הגז בתחילת נסיעה...

לילה טוב ונהיגה מהנה!

Honda hornet 600

פורסם

נראה לי שכדאי שתעיף מבט על הצמיגים שלך. ע"פ התאור הם יבשים על-אף שייתכן מאוד שתראה הרבה בשר על הצמיג. אצלי בגלל תופעה זהה החלפתי צמיגים והאחיזה השתפרה פלאים והיציאה על משטח רטוב טובה הרבה יותר.

אם הצמיג תקין אז התחל את הנסיעה באופן רגוע יותר.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אתה מזנק בטורים גבוהים מדי. אין סיבה לזנק בטורים גבוהים מ-2 עד 2.5, במיוחד בגשם.

בעיה יותר קשה יש בעליה, בה אני מתחפר לרוב באוטומט ולעתים גם בידני.

פורסם

לטעמי, סגנון הנהיגה שלך חזק מידי.

כשהכביש יבש והגלגלים אוחזים, אז יש עומס רב על מיכלולי ההנעה דבר שגורם לשחיקה מוגברת בהם.

דווקא בכביש רטוב כשהגלגלים מחליקים, אין עומס רב על המערכת. אבל הארוע מלמד משהו על צורת הנהיגה שלך.

קצת יותר עדין למען יאריכו חיי הקלאצ' על האדמה.

• תוכן חדש...