Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשרה הזו מפורסמת כבר מספר חודשים במודעות הדרושים של משטרת ישראל:

http://www.police.gov.il/app/testJobs/profession.asp?myjob=55

כנראה שיש מצוקת כח אדם כרגע אם זה פורסם באמצעי התקשורת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

א. למה את בודקת את המשרות הפנויות באתר של משטרת ישראל? :?

ב. למה שמישהו ירצה להיות שוטר - בעיקר אם הוא סטודנט?

(סטודנט = אדם שלומד = מעוניין להתקדם בחיים) :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

א. עדיין מעניין אותי לראות מה מתרחש במשטרת ישראל, למרות שחלפו מספר שנים.

ב. סטודנטים זקוקים לשכר ולשעות גמישות על מנת לסיים את התואר, פיתרון טוב לדעתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי רוצה ליהיות מנאייק ? :lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
ב. סטודנטים זקוקים לשכר ולשעות גמישות על מנת לסיים את התואר, פיתרון טוב לדעתי.

וחסר עבודות במשמרות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב ברצינות על להתגייס למשטרת ישראל, אם כמתנדב ואם כשכיר.

בעיקר ממניעים של אידיאולוגיה, אבל גם בגלל שאני מחפש קצת נקמה בפורצים שרוקנו לי את הבית לפני חודשיים.

אם זה יהיה באגף תנועה גם טוב, תסמכו עליי שאני ימצא איך לקדם את המניעים שלנו דרך התפקיד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
וחסר עבודות במשמרות?

לא, אבל זו אופציה מעולה לדעתי עבור סטודנט, ללבוש מדים נקיים ולעבוד במשמרת.

ל'

פורסם
אני חושב ברצינות על להתגייס למשטרת ישראל, אם כמתנדב ואם כשכיר.

בעיקר ממניעים של אידיאולוגיה, אבל גם בגלל שאני מחפש קצת נקמה בפורצים שרוקנו לי את הבית לפני חודשיים.

אם זה יהיה באגף תנועה גם טוב, תסמכו עליי שאני ימצא איך לקדם את המניעים שלנו דרך התפקיד.

גם אם זה יקרה, אתה תהיה טיפת הגיון בים של טיפשים.

under construction..

פורסם

מספיק טיפות ונראה קצת גשם.

גם אני חשבתי על זה, ממניעים אידיאולוגיים - אך לא בדיוק "אהבת הארץ" או משהו כזה, אלא המחשבה שאם אני רוצה לשנות את העולם צריך להזיז את התחת, לא רק להתלונן על "חוסר תיפקודה של...XXXX".

בנוסף, יש לזה "הטבות" כשאתה אופנוען. :-D

צריך לחשוב על זה. :-?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
גם אם זה יקרה, אתה תהיה טיפת הגיון בים של טיפשים.

טיפה ועוד טיפה ועוד טיפה, בסוף ההגיון יהיה הרוב.

גם אבא שלי וחברים שלו החליטו שהם עושים מעשה והתנדבו למשא"ז באיזור שבו גונבים לחברת חשמל כאבלים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מעודד את כל הסטודנטים לבדוק לעומק את האפשרות הזאת.

אני מנהל פורום שיפורים,אקדמאי ועדיין פעמיים בשבוע מתנדב במתנ"א איך בדיוק לדעת מישהוא זה סותר אחד את השני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא, אבל זו אופציה מעולה לדעתי עבור סטודנט, ללבוש מדים נקיים ולעבוד במשמרת.

זה סטודנטים, לא סודנים :-P:lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...