Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייתכן ויש SLR בארצינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
RANGE ROVER SPORT הגה מצד ימין! נוהגת בחורה :|

67674413.jpg

למרות השם המאוד יומרני, דגם ה "ספורט" של "ריינג' רובר", הוא דווקא הדגם הנחות והזול ( יחסית כמובן ) של

ה "ריינג ". הוא גם קטן וקל יותר מאחיו.

פורסם

הריינג' רובר ספורט הוא בכלל דיסקברי עם עיצוב של ריינג'רובר מנופח.

ולא מבין מה ההתלהבות מרכב כזה עם מספר זר. יש כמה וכמה רכבים כאלה שהגיעו לארץ בייבוא סדיר דרך הסוכנות..

(יצא לי היום לראות 2 שכאלה (שחורה ואפורה) בדרך חזרה הביתה מהבסיס, וזאת דרך של בלחץ 10 דקות)

לגבי הR8, אכן הגיעה לארץ. תוצג בהשקה של הA8 והS8 מתוחות הפנים.

המכונית תשאר בארץ למספר שבועות (וככל הנראה תגיע גם לסוכנות המרכזית לתצוגה קצרה) ואז תוחזר לגרמניה.

הרכב, נכון לעכשיו (וכנראה כך גם ישאר אם לא תהיה התעניינות יוצאת דופן), לא אמור להגיע לארץ בייבוא סדיר בתקופה הקרובה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה מיוחד בהגה ימני?

אם אתה בא מאנגליה עם הרכב שלך לביקור ולא מתכוון לגייר אותו כהלכה, אין שום בעיה שתיסע איתו בארץ.

לראייה, "ראלי לונדון-ירושלים" שנערך כל שנתייים. כמעט כל המכוניות שמגיעות הן מכוניות בעלות הגה ימני.

(כולל הפרארי, הבנטלי, הג'ינטה, הקאיימן S (שבה אפילו נהגתי) ושאר המכוניות שיצא לי לנסוע בהן ב2 המסעות האחרונים ;))

פורסם
מה מיוחד בהגה ימני?

אם אתה בא מאנגליה עם הרכב שלך לביקור ולא מתכוון לגייר אותו כהלכה, אין שום בעיה שתיסע איתו בארץ.

לראייה, "ראלי לונדון-ירושלים" שנערך כל שנתייים. כמעט כל המכוניות שמגיעות הן מכוניות בעלות הגה ימני.

(כולל הפרארי, הבנטלי, הג'ינטה, הקאיימן S (שבה אפילו נהגתי) ושאר המכוניות שיצא לי לנסוע בהן ב2 המסעות האחרונים ;))

יופי, אתה רוצה מדליה?

מה הפואנטה?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ראית היטב , מדובר בגירסאת ה-R/T , שנת 2006 .

צבע שחור , ג'אנטים ניקל של Foose , מנוע Hemi V8 בנפח 5.7 ליטר , קוילאוברים KW Vr.1 ועוד הרבה .

היית צריך להיות מופתע יותר ממדבקת ה-"למכירה" (הרבה מתחת ל-300,000 ש"ח , מי שמעוניין ליצור קשר עם הבן אדם שישלח הודעה פרטית , זה לא פירסום ואין לי אינטרס) .

בקרוב מוחלפת בגירסאת ה-6.1 ליטר , עוד גורם שישנה את תחזיות ההתחממות העולמית .

בברכה ,

גלעד מאנע .

האוטו שייך לאיזה בחור הבעלים של חברה ממש גדולה שעוסקת במטח (חדי עין יבחינו באימייל של המוכר)

בכל מקרה הוא מהרצליה פיתוח, הרכב מסתובב שם כמעט כל יום, אפשר לראות אותו בעיקר בשטיפת מכוניות :)

מזכיר לי שהייתי בלאס ווגס לפני כמה חודשים , ראיתי צ'רג'ר מונית, זה היה מצחיק...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
סלח לי על הבורות אבל, מי אדוני?

ואם כבר אתה רושם, אולי תרשה לי לשאול מי אלו "הגורמים" שעליהם אתה מדבר?

רבותי, יש לי ספק גדול בכך שSLR מסתובבת בארץ כיוון שהיא בקלות מתברגת במכוניות היקרות בישראל ואני מניח שבאופן כזה או אחר היינו שומעים עליה מתישהו.

צר לי על הזלזול אבל יש 2 אנשים שאני מאמין שאם הם לא יודעים על קיום רכב בארץ אז כנראה שהוא לא קיים ואלו רועי (דיסקוברי) ואיתי (ילדון5טורבו), הרבה ממי שרשם פה שיש סיכוי ויש מצב ושהוא ראה בעצמו או שמע ממישהו פשוט לא מוכרים לי אז האמינות שלהם חסרת בסיס מבחינתי.

בכל מקרה כמו אחרים כאן אני מאמין שמי שראה SLR למעשה ראה איזה SL (שלא נופלת הרבה מSLR) או איזה SLK..

עמרי.

(דרך אגב, אותו סיפור עם האסטון מרטין, קשה לי להאמין שקיימת ואם כבר אז אנשים ראו XK או משהו)

ואם אבוא אני ואגיד לך שלא ראיתי אבל אני יודע ממקור מוסמך שחיה ונושמת הרבה אויר על כבישי הארץ.

אני אוסיף ואגיד שהיא שייכת ליבואן גדול של משקאות חריפים זה יעזור לך לרכוש טיפת אמונה?

או שאני אגיד לך שאחרי מספר חודשים לא מצומצם הוא הצליח להכניס אותה לארץ לא דרך היבואן אלא לרכוש בחו"ל ולייבא?

GS300.

פורסם

ויטאלי (:p),

אם תגיד שהרכב עם מס' זר - מילא, אפשרי,

אבל אם תגיד שהוא עם לוחית צהובה,

זה לא בדיוק בגדר ההגיון.

מעטים האנשים שישלמו את המסים המטורפים כדי לייבא רכב

שאי אפשר לנצל את כוחו.

פורסם

תמהתי בתחילה כשהחליט כאן מישהו למעלה, מי יכול להוות אסמכתא להמצאותו של אקסמפלר אקזוטי כזה או אחר בארץ. כשקראתי בהמשך את דבריו בדבר הקירבה בין ה SL ל SLR, נרגעתי.

פורסם
יופי, אתה רוצה מדליה?

מה הפואנטה?

הפואנטה היא שכן, אפשר להכניס רכב עם הגה ימני לארץ בצורה חוקית לתקופה מוגבלת.

וכן, אני מעוניין במדליה. אני מעדיף מזהב צהוב 18 קארט.

צור קשר בה"פ אני אגיד לך לאן לשלוח אותה. :?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...