Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייתכן ויש SLR בארצינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חטיבת מרצדס בכלמוביל תומכת\נותנת חסות\תורמת במגמת רכב ברופין. היא גם קולטת בוגרים מצטיינים לעבודה במרכזי שרות שלה.

היום היה אירוע פתיחת שנה וכדומה..דיבורים, עניינים. אפילו הצלם של "אוטו" היה..:-)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התמונות הם מ israel carsightings אתה מתבקש להחזיר את הקרדיט לאלתר!

קרדיט למי? ..

אם לא שמת לב, האתר כבר הרבה זמן לא באוויר - לצערנו.

עמרי.

דרך אגב גם אני ממתכחשי האסטון מרטין והSLR שעוד לא נצפו ע"י אנשים מוכרים.

פורסם

לא נראה לי הגיוני שיש SLR בארץ. ואני יכול להגיד בוודאות שלא הגיעה אחת דרך היבואן הרשמי.

ככל הנראה אנשים ראו SLK או SL ונתנו לדמיון להשתולל ולחשוב שזאת SLR..

Porsche-911, הביאו SLR לארץ. אבל לא לנסיעת מבחן. רק לתצוגה.

נכון לעכשיו יהיה די קשה להביא אחת לארץ שכן הייצור של הSLR קופה נעצר ועל אותו קו ייצור מיוצרת כיום הSLR ROADSTER.

חג שמח!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אפרופו דגמים של דודג',ראיתי שלשום דודג' צ'ארצ'ר.. לדעתי יש דגמים מעטים מאוד שלה בארץ..די התפלאתי ליראות.

ראית היטב , מדובר בגירסאת ה-R/T , שנת 2006 .

צבע שחור , ג'אנטים ניקל של Foose , מנוע Hemi V8 בנפח 5.7 ליטר , קוילאוברים KW Vr.1 ועוד הרבה .

היית צריך להיות מופתע יותר ממדבקת ה-"למכירה" (הרבה מתחת ל-300,000 ש"ח , מי שמעוניין ליצור קשר עם הבן אדם שישלח הודעה פרטית , זה לא פירסום ואין לי אינטרס) .

בקרוב מוחלפת בגירסאת ה-6.1 ליטר , עוד גורם שישנה את תחזיות ההתחממות העולמית .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
שלום

רבותי, הרכב חיי ונושם בארצנו, ביררתי הנושא מול הגורמים הרלוונטים :)

סלח לי על הבורות אבל, מי אדוני?

ואם כבר אתה רושם, אולי תרשה לי לשאול מי אלו "הגורמים" שעליהם אתה מדבר?

רבותי, יש לי ספק גדול בכך שSLR מסתובבת בארץ כיוון שהיא בקלות מתברגת במכוניות היקרות בישראל ואני מניח שבאופן כזה או אחר היינו שומעים עליה מתישהו.

צר לי על הזלזול אבל יש 2 אנשים שאני מאמין שאם הם לא יודעים על קיום רכב בארץ אז כנראה שהוא לא קיים ואלו רועי (דיסקוברי) ואיתי (ילדון5טורבו), הרבה ממי שרשם פה שיש סיכוי ויש מצב ושהוא ראה בעצמו או שמע ממישהו פשוט לא מוכרים לי אז האמינות שלהם חסרת בסיס מבחינתי.

בכל מקרה כמו אחרים כאן אני מאמין שמי שראה SLR למעשה ראה איזה SL (שלא נופלת הרבה מSLR) או איזה SLK..

עמרי.

(דרך אגב, אותו סיפור עם האסטון מרטין, קשה לי להאמין שקיימת ואם כבר אז אנשים ראו XK או משהו)

פורסם

היום ראיתי מייבאך 62 עם ספינרים ומדבקות נו פיר,

למי שמכיר ליד רחוב החלומות פינת הדמיונות.

אולי זאת הייתה מרצדס S500?

או בכלל E240?

בקיצור - עד שאין תמונות...

פורסם

למה לעזאזל מביאים תצוגות רכב למכללות?

ואם כבר, למה לא מביאים שום דבר לבן גוריון? (טוב, אולי כי אנחנו עסוקים בהפגנות שאין לנו כסף :wink:)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בכול מקרה הדבר היחיד שמעניין בארץ כעת זה ה R8 שהגיע לשבועיים עם לוחית מחול

ויש הוכחות:-)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
בכול מקרה הדבר היחיד שמעניין בארץ כעת זה ה R8 שהגיע לשבועיים עם לוחית מחול

ויש הוכחות:-)

ואיפה ההוכחות?:?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...