Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייתכן ויש SLR בארצינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחייך, זה מסתובב ברשת. אם מישהו הוריד אותם זה בטוח לא אני, גם לא אכפת לי מי צילם ואני לא משייך את התמונות אליי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לשתי האנשים האלו שאומרים שראו SLR בארץ לא הגיוני בכלל אם היו מביאים SLR לארץ מן הסתם שהינו שומעים על זה? לא?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
לשתי האנשים האלו שאומרים שראו SLR בארץ לא הגיוני בכלל אם היו מביאים SLR לארץ מן הסתם שהינו שומעים על זה? לא?

לא בהכרח.

לא כל רכב שמגיע לארץ עובר שיווק ופרסום על גבי כל הפורומים

(כמו הפרארי 360 והדודג' וויפר).

יכול להיות שהיו - אבל רוב הסיכויים שמישהו ראה במבט חטוף

SL או SLK.

פורסם

גם על הויפר וגם על הפרארי היה מידע ישיר עם תמונות לאחר שבוע שהם הגיעו לארץ ככה שממש קשה לי להאמין שיש SLR בארץ ואף אחד לא יודע עליה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
גם על הויפר וגם על הפרארי היה מידע ישיר עם תמונות לאחר שבוע שהם הגיעו לארץ ככה שממש קשה לי להאמין שיש SLR בארץ ואף אחד לא יודע עליה

אפרופו דגמים של דודג',ראיתי שלשום דודג' צ'ארצ'ר.. לדעתי יש דגמים מעטים מאוד שלה בארץ..די התפלאתי ליראות.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אני גם לומד ברופין , והיתה דיי התלהבות משני דגמי המרצדס שנכחו שם , טוב מהאוטובוס היתה קצת פחות התלהבות.

אני חושב שבין רופים ומרצדס יש איזה שיתוף , מהמעונות רואים שבאחד הסככות (כנראה סככת הנדסאי רכב) יש דגלים של מרצדס כמו שהיו היום ואתמול כשהציגו את המכוניות.

1.6 206

פורסם
ראיתי שלשום דודג' צ'ארצ'ר.. לדעתי יש דגמים מעטים מאוד שלה בארץ..די התפלאתי ליראות.

אתה בטוח שזה "צ'ארג'ר" ולא "אבנג'ר"? לדעתי ראית אבנג'ר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני יכול להישבע שראיתי SLR על כביש ת"א ירושלים

מחזק, ראיתי אותה בירושלים בצבע כסף

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
באתר של הינומה מוטורס רשום שניתן לייבא SLR משנת 2006 במחיר של 3,450,000 שקל

די מעניין...

זהו???ממש כסף כיס

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אחח זה מזכיר לי שכשהייתי בלוס אנג'לס בקיץ , בעודי הולך לי לתומי בבוורלי הילס ברחוב רודאו (מי שמכיר אז בטח מחייך...)

פתאום עומדת לתומה SLR שחורה, אבל מלאה במדבקות ושטויות אליה, זה היה פשוט מזעזע...

אבל אוטו יפיפיה מאוד ומשך הרבה תשומת לב...

Golf 1.6 DSG 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...