Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה- גבול בין שתי ערים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברתי חנתה ברחוב על גבול גבעתיים-ת"א, והשאירה תו חניה של גבעתיים.

כשחזרה גילתה דו"ח מפקח תל אביבי קר לב.

כששאלה עוברים ושבים/דיירי הרחוב, נענתה שהרחוב שייך לגבעתיים.

כמו כן, הבנתי שלצבע של מספרי הבתים יש גם משמעות- לגבעתיים המספרים ירוקים, ולת"א

כחולים. הבית מולו חנתה סומן במספר ירוק.

איך ניתן לבדוק האם לצבע מספרי הבתים ישנה משמעות? והאם זה יכול לפטור אותנו מהדו"ח?

נ.ב.- אני יודע שהשאלה קצת הזויה, תחשבו שאני ארזארז ותתחשבו :lol:.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

תכתוב מכתב לאגף החנייה בעריית ת"א ותסביר להם את המצב (כולל הסיפור על מספרי הבתים, וששאלת אנשים והכול), לפעמים הם מתחשבים.

במקביל תכתוב מכתב לעיריית גבעתיים ותבקש מהם לדעת האם המקום שבו חנית נמצא תחת תחום השיפוט שלהם או של ת"א.

פורסם

אני לא בטוח שיש חוקיות כלשהיא לגבי צבע המספרים של הבתים.

הבעיה באזורים האלו ידועה לכולם. עד כמה שאני יודע, עיריית גבעתיים הסדירה לא מזמן את הנושא עם עיריית תל-אביב וכל בעלי תווי החניה האזוריים של גבעתיים (כל גבעתיים היא אזור חניה אחד) יכולים לחנות ברחובים הגובלים בשתי הערים בלי שום בעיה.

השאלה היא מה זה "תו חניה של גבעתיים". אם מדובר בתו חנייה מקומי של גבעתיים (הריבוע הכחול הזה שמצמידים על השמשה הקידמית) הייתי מציע ליצור קשר עם מחלקת החנייה של עיריית גבעתיים ולברר את הנושא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תכתוב מכתב לאגף החנייה בעריית ת"א ותסביר להם את המצב (כולל הסיפור על מספרי הבתים, וששאלת אנשים והכול), לפעמים הם מתחשבים.

במקביל תכתוב מכתב לעיריית גבעתיים ותבקש מהם לדעת האם המקום שבו חנית נמצא תחת תחום השיפוט שלהם או של ת"א.

+1

היא חנתה כחוק, הצמידה תו חניה, ומכיוון שלעיתים יש בילבול בתחום שיפוט של ערים הטעות בתו החניה נעשתה בתום לב, לכן כדאי לנסות להסביר בכתץב על שהתרחש ואולי לזכות ברחמיהם של האחראים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מניסיוני, חניתי פעם ברח' בן גוריון, כשצד אחד של הרחוב שייך לבני ברק, וצד שני לרמת גן. הפעלתי איזי פארק על קוד של רמת גן, אבל המקום בו חניתי היה בתחום עריית בני ברק.

קיבלתי דו"ח, כתבתי מכתב למחלקת החנייה של עריית בני ברק, בצירוף תדפיס איזי פארק, והסבר קצר, שאני לא תושב המקום, ומדובר באיזור גבולי. הדו"ח בוטל אחרי כמה חודשים.

פורסם

תודה לכולם על התשובות, נכתוב מכתב ונקווה לטוב.

השאלה היא מה זה "תו חניה של גבעתיים". אם מדובר בתו חנייה מקומי של גבעתיים (הריבוע הכחול הזה שמצמידים על השמשה הקידמית) הייתי מציע ליצור קשר עם מחלקת החנייה של עיריית גבעתיים ולברר את הנושא.

תיקון-כרטיס חניה ולא תו חניה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...