Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את רכבי למעבדה להחלפת חיישן.

הרכב נשאר במוסך-מעבדה, שלא אציין את שמו (אלא במקרה של אי רצון לתיקון, הנזק שנגרם) ליומיים.

היום נסעתי לקחת את האוטו, וכשחזרתי הביתה, ראיתי שעל דלת הבגאז' ישנו שיפשוף, בגודל של 3 על 3 סנטימטרים+מעיכה,ועל הכנף השמאלית ישנה שריטה.

בעל המעבדה, זה שתיקן את רכבי, ציין שנסע ברכב 50 ק"מ, ואמר שהאוטו עובד טוב.

לא הסכמתי ולא ידעתי שיסעו ברכבי, ואין צורך לעשות נסיעת מבחן בת 50 ק"מ כדי לבדוק את הרכב לאחר התיקון, ובכלל לדעתי אין צורך לעשות נסיעת מבחן ,מכיוון שזהו חיישן ואפשר לבדוק גם בלי לעשות סיבוב על הרכב.

אבל חשבתי לעצמי טוב, בסדר, בטח רצה לבדוק את האוטו.

וכשגיליתי מה הנזק, ממש כעסתי שככה לוקחים את רכבי בלי רשות, ועוד לנסיעה של 50 ק"מ ועוד עושים נזקים, ולא אומרים מילה.

יום א' הקרוב אני אסע למוסך,אני אגיד לו שישלם על הנזק שנגרם.

אם הוא לא יסכים מה עלי לעשות?

פורסם

תאיים עליו בפנייה לאיגוד המוסכים, לא יסכים? בית משפט לתביעות קטנות+פנייה לאיגוד המוסכים+פרסום בYNET

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואיך אפשר להוכיח את זה שדווקא זה קרה בזמן שהרכב הייה במוסך?

בעל המוסך יכול להגיד שהמכה והשריטה הייתה כבר, וככה הוא קיבל את הרכב.

אני אנסה בכל זאת לפנות לאיגוד המוסכים,ל-YNET ולבית המשפט אם הוא לא יסכים לתקן את הנזק.

פורסם

פנה לאיגוד מנהלי המעבדות בארץ ותגיד שקוף משוחרר תקף לך את האוטו..:twisted:.

וברצינות, רכב המתקבל למוסך עפ"י הנהלים חייב בבדיקה חזותית למצבו, הלקוח חותם על כרטיס הזמנת התיקון שהוא מסכים כי אלו הפגיעות, אם בכלל, שנמצאו ברכב ולהצעת המחיר שהוא קיבל.

אם המוסך/מעבדה לא ביצע את התהליך שתארתי בקבלת למוסך אז יש לך קייס לפנות למשרד התחבורה או לאיגוד המוסכים (אם הוא חבר בו) בתלונה על המקרה.

במקרים כאלו אני תמיד מציע לנסות ליישר את ההדורים עם בעל המוסך לפני פנייה לרשויות, חושב להסביר באדיבות כי האופציה הזו מוכרת לך ותשתמש בה אם תרגיש צורך בכך.

גם על הדלק על לנסיעת המבחן הבלתי שגרתית הייתי דורש החזר.

• תוכן חדש...