Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להוריד נהגים מסוכנים מצמידים להם שלט "נהג מסוכן"

גנון , שלום כיתה א' אני כבר לא יודע במה לבחור פה

בכל מקרה הייתי שם לכל האלה שיושבים במקומי ירושלים ועושים קופות על חשבוננו לשים שלט "חמור ברכב"

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"נהג חדש" אנשים לא מוכנים לשים אז אני בספק אם נהגים שמועדים לפורענות "יזרמו" עם הרעיון

הרעיון נחמד האכיפה בעייתית מאוד לדעתי

פורסם

אנחנו שוב חוזרים לגישה הקודמת-

*אנשים שנוסעים כמו מפגרים מאוד מסכנים את הציבור, הבעיה היא שאנשים כאלה עושים אחוז קטן יחסית מהתאונות.

אנשים שנוהגים עייפים, עם הילדים באוטו מאחורה לא חגורים, מדברים בפלאפון, עוברים באדום, נרדמים בשמאלי ועוד 1001 עבירות שפשוט לא נאכפות.

אני מוכן (בתמורה לאחוז אחד מ"רווחי" הקנסות), להכניס שכל בכל קטע של כביש שיתנו לי (אני חושב שאני לא היחיד) אבל זה מצטלם הרבה יותר יפה בתקשורת לחפש עבריני מהירות ולא את הטיפשים הגדולים באמת.

את הניידות הסמויות צריך לכוון גם לחיפושים של אטומים שכאלה ולא רק כאלה שנוסעים מהר.

כל עוד תימשך במדינה מדיוניות ה"יהיה בסדר" לא יהיה בסדר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
הצעה מטומטמת אבל אם כבר אפשר לשפר את זה קצת:"נהג מסוכן ו/או אישה לפניך..."

עידן

X1

לפי דעתי יש להדביק תוית על כל רכב של חבר כנסת בנוסח "אוכל חינם לפניך".

X10

פורסם
אפשר גם "נהג מטומטם ושוביניסט - עלול לנסות להוכיח שיש לו ביצים מפלדה מחוזקת"

+1. ואני חשבתי שהשביטה נגמרה..

ובחזרה לנושא: עוד הצעת יעול: להכריח כל משתחרר מהכלא ללבוש טי-שירט עם כתיב "עבריין מסוכן" או אפילו אפשר לדייק: "רוצח מסוכן", "גנב מסוכן", "בעל מסוכן".

רעיון נהדר! האזרחים הוזהרו ועכשיו זאת הבעיה שלהם לדאוג לשלומם. ואפשר לחסוך מיליונים על תקציב בטחון פנים. לחלק אותם למורים שלא מלמדים ערכים אמיתיים בבי"ס או לח"כ פרוטקציוניסטים, המחפשים לעשות כותרות בכל מחיר.

Spirit In The Dark

פורסם

חיים הכט אמר שבסינגפור (לא בטוח) שמים משהו על הגג של האוטו שכולם ידעו שעשית עבירה חמורה ושאתה באזהרה.

אני חושב שזו הרתעה לא רעה (משפיל לא?), בתנאי שהעונש על נסיעה בלי זה יהיה חמור ואכן יאכף

פורסם

עם נהגת שודים:

הצעת החוק הטפשית ביותר ששמעתי מעולם.

במקום להוריד את הנהגים המסוכנים מהכביש הם נשארים לנהוג, ומעבירים את האחריות ממפגש מסוכן איתם לנהג שומר החוק שנוסע לצידם.

פורסם

שלט כזה הוא בדיוק כמו טלאי משפיל.

עברת עבירה? שילמת עליה? נגמר. זכותך המלאה להסתובב בציבור כאדם שווה.

אם הח"כים רוצים "לעשות משהו", הם יכולים להוריד את הנהג מהכביש (עונש חמור יותר, כמו שכולם אוהבים) או לפעול למען חינוך יותר טוב.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

או לפעול למען חינוך יותר טוב.

חינוך?? , ממש מצחיק.. , על חינוך לא מרויחים כסף!! , ככה לא עובדים בארץ!! , צריך עוד אכיפה של מהירות , וכנסות כבדים יותר!! , רק ככה אפשר לתחזק מדינה!! ( נכתב מנקודת מבטו של ח"כ מצוי )

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אם הייתי בן 14 הייתי חושב שזה רעיון פשוט אדיר, כי ככה חושבים בני 14.

חוץ מכל העניין של הטיפשות של ההצעה, אני די בטוח שזה לא יעבור מבחן בג"ץ.

אם מענישים מישהו אז ניחא, אבל כאן אפשר לטעון שמה שעושים זה לגרום לסנקציות חברתיות ולהשפלה ואפליה.

זה נגד כמה חוקים, כמו כבוד האדם וחרותו, ככה שגם אם ירצו, זו אגדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...