Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעת חוק: נהג שביצע שתי עברות חמורות יחויב לנסוע עם שלט אזהרה "נהג מסוכן".

החוק גם יחול על נהגים שעברו תקופת שלילה.

היוזם ח"כ זאב אלקין: "המטרה היא להזהיר את הנהגים על הכביש ולהתריע על הנהגים המועדים".

הצעת החוק החדשה רק הוגשה לכנסת וטרם הועברה לעיון גורמי המקצוע במשרד התחבורה או במשרד המשפטים.

בתוך כמה שבועות צפוייה הצעת החוק לעלות לדיון ראשון במליאת הכנסת.

"ידיעות אחרונות"

13/12/07

ל'

הצעת החוק הטפשית ביותר ששמעתי מעולם.

במקום להוריד את הנהגים המסוכנים מהכביש הם נשארים לנהוג, ומעבירים את האחריות ממפגש מסוכן איתם לנהג שומר החוק שנוסע לצידם.

:?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי רק דבר אחד להגיד על מר זאב אלקין:

פחחחחחחחחחחחחחחחחח!

מה אנחנו בכתה ב'?

אולי נדביק אחד לשני KICK ME על הגב?

ממשלת ישראל: ..אין שכל - אין דאגות..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש לי רק דבר אחד להגיד על מר זאב אלקין:

פחחחחחחחחחחחחחחחחח!

מה אנחנו בכתה ב'?

אולי נדביק אחד לשני KICK ME על הגב?

ממשלת ישראל: ..אין שכל - אין דאגות..

1+

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
הצעה טובה לדעתי

מה כ"כ טוב בזה?

אם הוא נהג מסוכן, שעושה עבירות וידוע שמסכן את שלום הציבור שיעוף מהכביש.

אבל כל עוד מאשרים לו את הרשיון, כנראה שהוא נמצא בתחום הנורמל בסקאלת "איכות הנהיגה" (או כל סקאלה אחרת שקיימת) ולא צריך להדביק לו אות קין.

פורסם

זה טפשי, אבל זה בכיוון.

לא בכיוון של העברת האחריות לאזרח שומר החוק (כי מבחינת האזרח הפשוט אני לא אמור בזמן הנהיגה לדאוג באופן קבוע לאופים של הסובבים אותי...) אלא בכיוון של הצגת הנהגים המועדים כאויבי הציבור, ויצירת מעמד חברתי משפיל ומבזה לאלו שאינם יודעים להעריך את שווי חייהם של אחרים.

נהגים מופרעים צריך להוריד מהכביש חד משמעית, מה שכן להסתפק בזה נראה לי מגוכך. מבחינתי עונש הולם לעברייני התנועה, מעבר לענישה המקובלת בדמות שלילה\קנסות\מאסר - עבודות שרות קשות, משפילות. לשלוח עבריין לעבוד כמנקה בבית לוינשטיין, לשלוח אותו לקרצף דם מקטעי כביש שבהם היתה תאונה אחרי שזק"א סיימו את עבודתם, וכו' דברים שלא הייתם רוצים לעשות בזמנכם הפנוי. בנוסף, לציין ברשיון הנהיגה במידה והנהג מקבלו בחזרה את היותו עבריין תנועה מועד ולציין זאת במפורש בתיק הפלילי, אותו כל מעסיק עתידי רשאי לדרוש.

צריך לעשות להם חיים קשים. שלילה ? מי שלא שם זין על אור אדום גם לא שם זין על שלילה וינהג בכל זאת.

קנס ? זב חוטם עם אבא עשיר שמרביץ 220 בכביש הערבה באודי A8 והורג מישהו, יש לו מספיק כסף לשלם כל קנס.

מאסר ? אם רק היו נותנים, הלוואי.

אנחנו צריכים ענישה מתוכחמת, קשה, כזו שתפגע בעורק הראשי של כל אחד לא משנה אם הוא משלנו או בן-דוד, עשיר או עני, וכו'.

אמנם במדינות אחרות אין דברים כאלה, אבל במידנות אחרות גם אין אנשים כמו שיש פה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

הצעת החוק הטפשית ביותר ששמעתי מעולם.

במקום להוריד את הנהגים המסוכנים מהכביש הם נשארים לנהוג, ומעבירים את האחריות ממפגש מסוכן איתם לנהג שומר החוק שנוסע לצידם.

:?

מסכים עם כל מילה.

בחיי, המדינה תלוייה בכנופיית מטומטמים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מאמין עד לאן ירדנו.:-(

קודם כל זו הצעה טיפשית.

שנית- מי בכלל יראה את השלט הקטן הזה, עם כבר הוא רק מסתיר עוד חלק קטן מהחלון האחורי.

הצעה טיפשית שלפי דעתי מורידה את המדינה עוד יותר נמוך

פורסם

אני כבר רואה ערסים קונים שלטים כאלה לפוזה ומרימים הנדברקסים בכיכרות/ רמזורים/ וואטאבר.

"אה? מה אתה רוצה אתה לא רואה שאני נהג מ'סוכן? אני משוגע אני, תן גז"...

פורסם

תגיד לי מר אלקין

היית מעוניין שידביקו לך תוית ח"כ טיפש ?

אני מניח שלא , ולכן צריך לסלק את הנהגים המסוכנים מהכביש ויפה שעה אחת קודם וכמובן להרחיק את החכי"ם הטיפשים מעמדות מפתח ומהכנסת .

אך אבוי לנו - גם אם ישנם מי שיחוקקו חוקים כאלה , לא יהיה מי שיאכוף את החוקים .

פורסם

הצעה מטומטמת אבל אם כבר אפשר לשפר את זה קצת:"נהג מסוכן ו/או אישה לפניך..."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הצעה מטומטמת אבל אם כבר אפשר לשפר את זה קצת:"נהג מסוכן ו/או אישה לפניך..."

עידן

אפשר גם "נהג מטומטם ושוביניסט - עלול לנסות להוכיח שיש לו ביצים מפלדה מחוזקת"

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...