רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
מתנ"א - פחדנים. 1 2
מאת TheHunter88- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ערב שישי, מתקרבים לחצות, אני בדרך עם החברה הביתה, וכמובן שאני צריך או לעשות סיבוב של יותר מידי קילומטרים דרך עכו ונהריה בשביל להגיע הביתה, או לחתוך דרך הכפרים של ה"בני דודים". כמובן שאני נוסע דרך ה"בני דודים", אני נוסע שם כבר שנתיים ויודע לנהוג שם כמו "אחד משלהם". אני כבר רגיל לעבירות התנועה החמורות שלהם, ותמיד הייתי אומר לעצמי "אוך למה איך פה ניידת עכשיו". אלא מה, אתמול קיבלתי את מבוקשי. בכניסה לכפר נסעה לפניי ניידת מתנ"א, סובארו B4 חדשה וזריזה עם נהג שגם כן היה טייס לא קטן. בערך באמצע הכפר, פתאום מגיחה BMW סדרה 3 שנתון 80 וקצת (מיותר לציין מפוצצת בספויילרים וחצאיות מכוערות למיניהן) מאחת החניות של איזו מסעדה, חוסמת את הנתיב של הניידת, עושה פרסה במקום אסור, ולקינוח על…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי הצעה טובה ליטוח מקיף.
הודעה אחרונה מאת adddiaz, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום אני מתכנן לאשר מחר במשרד הרישוי (חולון) את וו הגרירה. מבין שזה תהליך מעצבן. אישור מתקין מוסמך - יש. אשמח לטיפים ברמת מתי כדאי להגיע, לאן בדיוק וכו' חיפוש באתר לא עזר במיוחד. תודה. שי
הודעה אחרונה מאת dj sagi b, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. יש לי ויכוח עם חבר. הוא אומר שלאבולושן יש את אותו המנוע כמו ללאנסר הרגילה 2.0 רק עם טורבו. אני אומר שיש לאבולושן מנוע אחר. מי צודק?
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
-
Nissan 200Sx 1 2 3
מאת Shmulik_Miata-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
מישהו יכול לזרוק כמה ביקורות על הרכב הזה? בעבר לקחתי אותו לנסיעת מבחן (לפני קנייה) וסתם רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
גג מבד ב-MX5 1 2
מאת spiner-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אולם מעולם לא נגעתי באוטו זה, אך אני מתכנן עליו בעתיד משום שממש אהבתי את הצורה שלו מדור הNB ואו דור מתקדם יותר שיש, כמו גם את המפרט שלו ואת מחירו. רק הבנתי שיש גירסאת גג קשיח יקרה וגירסאת בד זולה בהרבה שהייתה קיימת עד היום. השאלה שלי הינה בנוגע לגג מבד: האם הגג הזה יציב בכלל ? האם הוא עמיד בפני רוחות חזקות ? האם שומעים אותם מבפנים שהוא סגור ? הוא עמיד בפני גשמים\גשמים חזקים ו\או ברד ? האם הגג יחזיק מעמד אחרי הרבה פעמים במכונות שטיפה ? לא קל מידי להרוס אותו = מועד לפורענות של ונדליזם ? הביטוח לא עושה בעיות על גג כזה ? האם גג כזה מחזיק הרבה זמן והאם יש צורך להחליף אותו כל עת מסויימת.... בקיצור רציתי פירוט על טיב הגג מבד של המיאטה...סליחה על כמות השאלות ותודה מראש לעוז…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
טרי טרי מ YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480863,00.html אני עדיין במאבק משפטי איתם, על סיפור שמתרחש כבר מעל שנה. לטענת עורך הדין שלי יש סיכוי טוב שגם לאחר הניצחון (שכננראה יהיה) הם יערערו. המשפט שאני עדיין זוכר של העורכת דין מצד שירביט היה: אני אמשוך את הזמן ואטרטר אותך עד שיהיה לך שווה לוותר על הכסף. בתקווה שיפלו הזונות.
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
אהלן! הנה הגיע היום לעשות טסט לאוטו, הייתי במוסך כמה ימים לפני לטיפול ולהחליף מה שצריך על מנת שיעבור טסט, במוסך אמרו האוטו במצב מעולה ונוסע פיקס , החליפו רק תפוח הגה בעלות של 40 שקל ונגמר הסיפור. היום הלכתי לטסט בטוח לחלוטין שאני עובר, וכן הכל יצא תקין חוץ מ: א. לא היו לי מדבקות זוהרות מאחורה ב. פנס ימיני מסנוור (זאת אומרת לא מוציא אור ממוקד) אמרו לי תלך לחשמלאי תחליף את הפנס ותחזור, לפני שיצאתי ביררתי פעמיים מה מצבו של השמאלי אמרו לי השמאלי בסדר גמור. הרמת טלפון לחבר ושאלתי לגבי חשמלאי אולי הוא מכיר, הוא שלח אותי לחשמלאי בנשר, החשמלאי בדק ואמר באמת שהמנורה הימינית מפזרת אור והחלפנו אותה בעלות של 30 שקל + כיוון ל2 המנורות (עוד 30 שקל) וגם במקרה היו לו 2 מד…
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 50 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
http://youtube.com/watch?v=uvcmD3lW6d8
הודעה אחרונה מאת timur2008, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
והאם יש הבדל אם יש לך ארבעה ילדים או לא? כי מישהו אמר שמשפחה עם ילדים לא יעלו או משהו כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת lioracle, -
Adidas Porsche Design 1 2 3
מאת skill-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
אני מחפש את הנעליים של אדידס שנקראות Adidas Porsche Design. במקרה אלה גם נעליי נהיגה (לפחות ככה אומרים), ולדעתי הם ממש ממש יפות. האם מישהו ראה אותם בארץ, ומוכן לחלוק את המידע על מקום הימצאם, אני אשמח מאוד. תודה (: נ.ב הוספתי תמונה של הנעליים (הם קיימות במגוון צבעים וסוגים).
הודעה אחרונה מאת car pimp, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עברתי טסט לפני כשנה+. חודש אחרי שקיבלתי את הרשיון, יצאו הרשיונות החדשים, כך שאני קיבלתי את הישן. היום בדואר אני מקבל את הרשיון החדש. wtf ?
הודעה אחרונה מאת Air-Joni, -
[כאן היה קישור לסרטון ב-Youtube שהורד לבקשת המשתמש] המון כבוד למ'.
הודעה אחרונה מאת Eran@TIG Motorsport, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ינואר מתקרב , ואיתו הטסט השנתי. מאז ומתמיד שמתי לב למשהו מוזר כאשר אני עולה על ליפטים מסויימים , או באותו מתקן עם "גלילים" שבודק את הבלמים בטסט. התחושה היא כאילו משהו דוחף את הכסא מלמטה , ומסתבר שבנקודה מסויימת השלדה נוגעת במתקן או בליפט. האם יש דרך לבדוק את הבלמים לא במתקן הזה (האם לא עושים משהו דומה באימפרזות וכו' עם הנעה קבועה 4X4)? האם יש מכון טסטים שיבצע זאת? תודה.
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
- 1 תגובות
- 927 צפיות
אני לא מכיר הרבה יצרני פנסים לרכב ולכן אני מבקש עזרה בקישורים לאתרי יצרנים של פנסי רכב
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי בעיה קלה. מסיבות שונות אני לא יכול שרכב יהיה רשום על שמי, או שם אמי. אני מעוניין לקנות רכב ולרשום אותו על שם דודה שלי (כמו שעשיתי בעבר). הבעיה היא שהרכב לא מאזור מגוריי והיא לא יכולה להגיע כדי שתתאפשר העברת בעלות. האם ניתן לבצע העברת בעלות ולרשום את הרכב על שמה גם אם היא לא שם, כלומר, כמו שעושים עם יפויי כח?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום השבוע נסעתי בכביש גהה לכיון צומת מורשה בצד ימין באמצע הדרך יש מצלמת מהירות שעד עכשיו לשבוע שעבר לא הייתה פעילה. השבוע, נסעתי שם בסביבות 110 , ולפתע עקף אותי הונדה שחורה ( ולא זה לא ארס בפנים , אלא אישה ) בטוח שבמהירות שעולה על 120. השאלה שלי היא איך המצלמה יודעת מי נסע יותר מהר ? מי יקבל את הדוח ? מכמה כל מצלמה מצלמת ?כל מצלמה מצלמת על מהירות שונה ? יש יותר מתמונה אחת ? אם כן אז למה רק פלאש אחד ?. תודה רבה !
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הייתי שמח להבין אחת ולתמיד. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אני מעוניין לקנות גנטים A6- לגולף עכשו השאלה שלי היא כזאת האם כדאי לי לקנות 4 כאלה במחיר של 1900 שח האם זה משתלם והאם כדאי לקנות צמיגים 16 אינץ ספורט ולשים גנט 16 בשביל זה?
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פיק אפ אחד, שישה אנשים וחמש מזוודות... סוף סוף מצאתי את ההיגיון ואת ההסבר מדוע האמריקאים קונים פיק אפס כאילו "ניין אילבן" פרק 2 מגיע בקרוב וחזק יותר מבעבר. הגענו חמש נפשות ל- JFK ולהפתעתי קרוב המשפחה אצלו אנו אמורים להתאכסן ליומיים הקרובים הגיע בגפו, הוא וה- Dodge Ram החדש שלו. בזכות אותו ראם הצלחנו להידחס כחוק שישה אנשים וחמש מזוודות בתוך אוטו אחד. איך אומר יורם ארבל...הללויה! כך התחילה החופשה שלי בארץ הדוד סם. מיד לאחר מכן הופתעתי לגלות שאנחנו נוסעים כבר רבע שעה באוטוסטרדה ועדיין לא עזבנו את שטח שדה התעופה. אחרי 40 דקות הגענו לבית המשפחה בלונג ביץ' והופתעתי לגלות שמשאית העבודה של אותו קרוב משפחה המתפארת בתג שם אמריקאי להפליא "סטרלינג" היא לא אחרת מאשר …
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ברצוני לרכוש את הג'אנט הבא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/17-ROTA-GROUP-A-WHEEL-RIM-SUBARU-WRX-RS-STI-LEGACY-GT_W0QQitemZ270197454438QQihZ017QQcategoryZ43957QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem לדעתי מדהים ביופיו וישב יפה על הB4 שלי, שאלה: אמיתי? כפי שרשום: 5x100 48mm offset מרווח הברגים, אצלי ברכב אני לא יודע מהו המרווח (B4 2007), מישהו יכול להגיד אם יתאים? גודל הצמיג שלי 215/45 R17 2001-04 WRX STI - בשנים האלה כניראה יצאו הרכבים עם הג'אנט הזה, האם גודל הצמיג יתאים לג'אנטים? והשאלה החשובה מכל: כמה זה יעלה לי מלבד ה 570 דולר שהם עולים. האם יש מ"ס כלשהו? מה מחיר המשלוח וכל זה? אחותי נמצאת בארה"ב אז היא יכולה לקנות את זה ולשלוח לארץ דרך אחת מ…
הודעה אחרונה מאת avi2014, -
-
- 1 תגובות
- 743 צפיות
אצטרך לשלם מס כדרגה 5 ולא כדרגה 4 עד עכשיו. או שזה רק למי שיקנה רכב או יקבל רכב בינואר? תודה
הודעה אחרונה מאת dudys, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בכתבה בערוץ 10 הערב, התברר ש" המומחה", שהציג את עצמו כאלטרניטיבה זולה, למכוני הבדיקה המורשים, התברר שהוא עוסק בחוות דעת בלבד על מצבו של הרכב, שהתברר ברוב המקרים שנתן חוות דעת לרכבים שנתגלו על יחידת אתגר של המשטרה, במגרשי רכב, למכוניות שהורדו מהכביש, ולמכוניות עם בעיות שלדה, ניתנה חוות דעת שהרכב תקין,ולעבריינים בעולם התחתון. למומחה כמובן אין רשיון ממשרד התחבורה, והוא לא מוסמך לתת חוות דעת, ובוודאי לא בתנאים שבו בודק את הרכבים, הסוגייה הזאת נידונה היום בבית במשפט. תגובות רבות בוודאי יגיעו ,כולל קישור לכתבה בערוץ 10. בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם ברוצוני לדעת על אתר או משהו שאפשר לדעת את מרחק הבלימה של מכוניות מהוא מרחק הבלימה ברכב שלי אנחנו כנראה קונים לאמא שלי אוטו וכתוב שם שמרחק הבלימה שלו הוא 116 Feet כמה זה טוב? תודה רבה שי
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברה לצורך עבודה שאני עושה אני צריך את הסטטיסטיקה של גביית הקנסות של משטרת התנועה תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת david11, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באוטו של המורה שלי(סיאט טולדו טורבו דיזל) הקלאץ' הוא קצת שונה.כאשר אני עומד ומתחיל ליסוע אני צריך להחזיק את הקלאץ' בנקודת חיכוך מספר שניות ורק לאחר מכן אפשר לעזוב וללחוץ על הגז. רציתי לשאול למה זה כי בחיים לא שמעתי על דבר כזה.מעניין אותי לדעת אם זה בגלל שזה דיזל או שהוא עשה את זה בכוונה?או שיש רכבים מסויימים שבהם יש קלאץ' כזה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 0 תגובות
- 973 צפיות
http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=LMEJ&pn6Vq=E
- 0 תגובות
- 627 צפיות
לפני חודשיים בערך נתפסתי נוהג מעל המהירות המותרת בתוך העיר ונשלחתי למשפט. היה לי שלילה מנהלית והשופטת נתנה לי שלושה חודשים בפועל עם ניכוי של חודש (מה שדפק אותי כי אני צריך טסט ותאוריה מחדש או אחד מהם (?)) ועוד חודשיים על תנאי לשנתיים. וקנס 300 שקל (הבנתי שיצאתי בזול יחסית...) ללא עו"ד... לעוד פרטים על המקרה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181591&highlight=%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%AA+%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%94 בכל מקרה המוזרות היא שהיום הגיע לי רישיון חדש כזה כחול אירופאי ממשרד הרישוי אמרתי לעצמי אולי אם אני יסיים את תקופת השלילה ובמקום ללכת לבקש ממשרד הרישוי אני פשוט ינהג וישחק אותה רא…
הודעה אחרונה מאת ZiPPOLe, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
בדיקת ראיה אצל אופטומטריסט מורשה 40 ש"ח. אגרה למבחן תאוריה 40 ש"ח. 35 שיעורי נהיגה 3500 ש"ח. טסט פנימי 150 ש"ח. טסט חיצוני 350 ש"ח. אגרה עבור הטסט 116 ש"ח. הנפקת קישיון הנהיגה 373 ש"ח. שלט "נהג חדש" 15 ש"ח. סה"כ 4584 ש"ח. בהנחה שעברתם בהצלחה את הטסט והתאוריה הראשונה. "מעריב" מוסף עסקים 16/12/07. ל'
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
היה נחמד. הייתה M5, אלפינה, m3, הייתה גם 325 סופרצ'ארגר ועוד כמה מפלצות. שתי תמונות של האוטו שלי: המפלצת של איציק: זה פחות או יותר הכל. thumb
הודעה אחרונה מאת M535I,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 420 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- Avia
- אלי והוא
- פריג'י
- Altera
- M H
- yohai71
- malcishua
- Camaro 92
- itzik123
- quizlette85117701
- `Infinity