Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנ"א - פחדנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום (במקרה) יצא לי להיות בעכו.

שעת צהריים, המוני אנשים, פקקים אינסופיים של מכוניות.

כמה דברים מוזרים:

1. כולם שם חונים "על כולם". כלומר - חוסמים אחד את השני.

מה אתה עושה כשאתה רוצה ללכת הביתה - אין לי מושג :?

2. לכל רכב כמעט יש ג'אנטים. עם עדיפות לסגנון ה- "בלינג בלינג".

And the bigger is the better.

3. אף אחד לא מצפצף. לא משנה מה קרה.

גם כשאנשים נוסעים בנתיב הנגדי רחוב שלם, חותכים, עולים על מדרכה...

4. השוטרים אדישים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ג'וקר חמוד אל תנסה לקטלג אותי ואל תהיה דובר של אחרים , השאלה לא הופנתה אליך ולא ביקשתי ממך פרשנות.

התגובה שלך רק מראה שהשרשור הזה הוא לא באמת על מתנ"א , איך בדיוק הכנסת לכאן את "הבוגדים ממרץ" ? במקרה והבנת הנקרא היא מעל ומעבר ליכולותיך, אני אזכיר לך שדובר על התנהגות אלימה של ערבים , ולמה זה מותר . אז היות והאליטה השלטונית שהיא בית המשפט ומפלגה מסויימת הם אלו העותרים לזכויות של הערבים הזכרתי אותם . ובכול מקום בעולם אם אתה מקבל כסף ממדינה אחרת כדי להלשין על בני עמך , כדי שבני עם זר יהנו מכך אתה נחשב בוגד

אם זה לא מוצא חן בעינך אתה רשאי לקרוא את ההגדרות . והמתנחלים , ולא משנה דעתך הפוליטית הם בני עמך והערבים הם אויבים שלך , ראה מקרה גיהאד וחמאס , והנסיון הפטאתי של מרץ ובית המשפט למנוע משר הבטחון להגדירם כישות עויינת . ואני מבין שכול זה אינו מזכה אותם בתואר בוגדים ? אז אולי יהודה איש קריות שמוכר את עמו בעד בצע כסף ?

בברכה יהודה

פורסם

שוטרי מתנ"א מוציאים שם רע לשוטרים. נקודה.

אני מתגורר בנגב וכמי שנוסע בכבישי הנגב אין לי אלא להצר על שזאת המשטרע(לא טעות כתיב....) שלנו.

התופעה המתועדת והידועה של השתוללות חסרת כל רסן של הבדואים בכבישי הנגב, סיכון חיי אדם בנהיגה מטורפת ועוד, לגמרי לא מזיזה שערה, נים או עפעוף אפילו בקרב שוטרי מתנ"א.

בכבישים המובילים מב"ש לירוחם ודימונה ובחזרה(ובאחרים באזור) מתקיימת תופעה של נהגים בדואים שמורידים מהכביש נהגים תמימים ולא לשם שוד אלא כחלק מ"ספורט". הם נוסעים אחרי רכבים(בעיקר בלילות), חותכים אותם במהירויות אדירות, מעיפים אותם לשוליים ועוד. הם מאיימים על נהגים, נוגחים מכוניות ובין לבין נוהגים נגד כיוון התנועה, על השוליים(כל זה במהירויות מדהימות).

בנוסף, גמלים מסתובבים חופשי חופשי ואלה גרמו לתאונות עם נפגעים/הרוגים בשנים האחרונות(וכשייש תאונה עם גמל, מגיע הבדואי למקום-לא כדי לעזור אם מישהו חושב כך- וחותך את אוזנה של החיה כי שם יש סימן המשייך אותה לבעלים....) ואפילו את שלטי התנועה הם גונבים כדי להתיך למתכת(כולל את השלטים המזהירים מפני גמלים).

בכתבות בעיתונים מקומיים בב"ש ניתן ללמוד שגם התושבים הבדואיים הגרים ב 7 עיירות הקבע סובלים מהחבר'ה החוליגנים הללו שמשתוללים בנהיגה מטורפת ביישוב עצמו(לרוב ללא רשיון).

שום שוטר לא מעיז לעצור את המשתוללים ואפילו לא מנסה להיראות כמי שמנסה. הם מצפצפים על המשטרע והם יודעים מדוע. שוטרי מתנ"א מבכרים לעצור נהגים "חננות" על 110 קמ"ש מאשר להתמודד עם עבריינים כבדים. חשוב לשוטרי מתנ"א לשמור על המדים נקיים ועל הרכבים מצוחצחים. אבק המאהלים....עלול "להזיק" למכלולים העדינים של רכבי השרד שלהם. שום שוטר לא יכנס לשטח וירדוף אחרי הנהגים המטורפים הללו אל המאהלים או אל המבנים (רובם בלתי חוקיים כמובן) ואם יעשה כן הוא עלול למצוא את עצמו ...בר מינן......

יום יום אני רואה את שוטרי מתנ"א "עובדים קשה": עומדים שעות בטרמפיאדות ובודקים רשיונות ו/או נותנים קנסות על היעדר איתות וכיוצ"ב עברות "מסכנות חיים". אגב, מתנדבי מתנ"א אינם מוסיפים דבר, לבד בידור מזדמן לשוטרי מתנ"א שחשים בודדים אי שם בדרכי הדרום.....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

קודם כל אני לא מבין מה אתם "רוצים" מהשוטרים ?

בסך הכל הם לא מצאו עבודה בשום מקום את רובם באזרחי אף אחד לא סופר !

אז רצו להרגיש קצת כוח עם המדים והתג של המישטרה היחידים שהם מציקים להם הם אלו שלרוב הם אזרחים שומרי חוק ולא הדליקו אורות בזמן או דברים שוליים כאלה על אנשים כאלו השוטרים מרגישים את עצמם גברים ופה גם ניגמרת תחושת הכוח כי לעבריינים האמיתיים השוטרים פשוט מפ ח ד י ם!!!!!!!!! מהם ופשוט לא עושים להם כלום!!!

תכלס לפי דעתי יש שני גורמים אשר ייצרו את המצב הזה

1 המדינה שלנו בימקום לקחת חברה שהיו לוחמים בצבא ולתת להם גם עבודה אחרי צבא וגם משכורות נורמליות מעדיפה לשלם גרושים ולקחת את כל אלו שבאים למישטרה מחוסר בררה וככה ניראת המישטרה שלנו פשוט חבורת לייצנים!!!

2 דבר שני שמאוד מאוד הקומם הם השופטים במדינה שלנו שפשוט רומזים בקביעות שיש להם עומס עבודה והם רוצים ליגמור את הסיפור מהר אז צריך להגיע לפשרה חוץ מיזה נקל על העבריין כי הוא היה מיסכן בילדותו אז נרחם עליו וכל אלו שהם שומרי חוק ומרווחים את כספם ביושר להם יש למי ללכת להם יש ביטוח עורכי דין פסיכולוג אז לא נורא עם הםניפגעו מעבריין מיסכן בקיצור השופטים במדינה שלו מורמים מעם ולכן לא מרגישים את הלך הרוחות בחברה שהפשע פשוט מישתלם!!!

פורסם

אפשר לכתוב אשכולות שלמים על התנהגות המשטרה בכלל ומתנ"א בפרט.

פני המשטרה כפני האומה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...