רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סונומה 89 S15 גיר רגיל והרכב לא מופיע בשום מחירון ובייחוד לא בלוי יצחק מפאת כך הרבה סוכני ביטוח לא מוכנים לבטח לי את הרכב בטענה שאם יהיה צורך בהערכה כלשהי לא יהיה להם על מה להתבסס... א. מישהו יכול להגיד לי איך מעריכים מחיר של רכב כזה? ב. איפה אני כן יכול לבטח ולא "בפול"? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת alexbak, -
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב כולם האם לרכב משנת 2004 2005 יש גיר טיפטרוניק? או לחלקם כי הבנתי שיש דגם ספורט ואני לא כל כך מבין מה ההבדל! השאלה מיוחסת למנוע 1600! תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, האם ידוע למישהו אם יש רכבי SMART בליסינג תפעולי? ואם כן, מה המחיר החודשי? ואילו חברות מציעות..?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צילום ריגול של הדש-בורד של הקאמרו הצפויה - פשוט מזעזע .. http://forums.motortrend.com/70/6500722/the-general-forum/2009-camaro-interior-spied-looks-awful/index.html
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היא ניתנת למכירה? בואו נגיד, שמורה יחסית לשנה (96'). תודה
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קראתי כבר באמצעות החיפוש על מספיק התקנות כאלו ואני יודע שהקיט המומלץ לחלונות החשמל הוא של SPAL ולנעילה מרכזית מומלץ קיט של גארד. ארצה לדעת בבקשה היכן אוכל לבצע התקנה כזאת באיזור רחובות. אני מחפש מתקין טוב ואמין שיבצע התקנה מקצועית ובמחיר סביר. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Aviran_n, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נתקלתי בכתבה הבאה בYNET. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3487346,00.html והנה גם תמונה להמחשה: הפרונט - סופרב עם גריל של אאודי ופנסים של VW. התחת? בנטלי!
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכם רציתי לדעת מהו העונש אים תופסים נהג חדש בלי השלט מאחורה? תודה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קיבלתי הודעת תשלום קנם 750 ש"ח ו-8 נקודות עבור נסיעה בבגין מצפון לירושלים ליד ע.ת. 397/2, לא יודע איפה זה בדיוק, אשמח אם מישהו יודע. הבעיה שלי היא בעיקר הנקודות. כתוב "צולמה ע"י מצלמה אלקטרונית". קראתי פעם שיש כמה סיבות לביטול דו"ח, ולכן חייבים לראות את התמונה. ובכן איך אני רואה אותה? כתוב "יחידת התנועה פניות מחוז ירושלים, יפו 97" האם אפשר לגשת לשם ולבקש לראות? או רק בדואר? בכלל שהזמן בדו"ח הוא יום שישי 10 דקות לפני שבת, ואני שומר שבת ולא נוסע בד"כ בשעות כאלה.. למרות שיש סיכוי שהסעתי מישהו ומיהרתי הביתה, וזה הסיבה שנסעתי מהר.. תודה.
הודעה אחרונה מאת yosle, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3490276,00.html
-
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם רכשתי 4 צמיגים חדשים של falken 205/65r/15 רציתי לדעת מה אתם חושבים על החברה אים היה לכם איתה בעיות הוא איך הוא בכביש?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
ישנה תקנה חדשה שאוסר על עקיפה במנהרה וגם בתחום של 50 מטר לפניה ואחוריה. כל זה - לפי מה שהבנתי - בתנאי והוצב תמרור "מנהרה" לפניה. שימו לב. מעניין איפה "הגאונים" יבחרו להציב את התמרורים האלו........ גנאדי
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 4 תגובות
- 830 צפיות
איפה אני יכול למצוא מידע או פורום על טרקטרונים אני רוצה ליקנות 2 כאלה ואני לא מבין בזה כלום אז אני צריך מידע או פורום תודה רבה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת קובי מוריה, -
חדש מרצדס GLK 1 2
מאת TDI-6-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000293818
-
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לפני 3 שבועות הזמנתי קפיצי הנמכה לרכב מאיזה אתר לשברולט קורסיקה של אחי קיבלתי מכתב מהמכס לבוא לקחת את זה+להביא אישור ממשרד אחראי בממשלה- למה הכוונה?! בנוסף הזמנתי לפג'ו שלי דפים צבעוניים לתאורת לוח שעונים - עדייןלא קיבלתי פתק לקחת אבל גם אותם צריך להביא את האישור הנ"ל? ומהו האישור הזה ביכלל?
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה עוד אפשר לשפר בה? כנראה שאפשר. לי אישית קצת קשה להבחין בשינויים (מלבד הגדלת הסמל בחזית וחישוקים) http://www.metacafe.com/watch/1020812/video/R/CFD_1002/
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מהו הנפח הכי גדול שיש לאופנוע? יש יותר מ-500 סמ"ק? מהו הנפח מנוע הכי גדול שיש לרכב פרטי? הבנתי שיש גם מנועים בעלי 5200 סמ"ק. יש יותר גדול?
הודעה אחרונה מאת TShavit, -
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ערב טוב משהו יודע אולי?
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נסעתי בכביש 9 החדש היום ואתמול. לא נסעתי לאט כ"כ, אבל גם לא מוגזם. חבר טוען שיש שם מצלמות, שגם בלי פלאש מצלמות אותך (בלילה) כי הכביש מספיק מואר. לי זה נשמע תמוה. מישהו יכול לבסס את העניין? תודה מראש יאיר.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם אפשר איכשהו להחליף את הבצבע שלהם ללבן כמו פה http://img136.imageshack.us/img136/9696/dsc00009ff6.jpg לדעתי זה ממש יפה זה מדבקה או מה ? אם מישהו יכול לתת לי עוד פרטים לגבי זה אני יודה לו מאוד תודה :}
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
תודה, אלי.
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 32 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני שבוע נשבר לנו בפאסט של המשפחה המסגרת שמסביב למספר רישוי, דיברתי עם המוסך צ'מפיון לגבי זה שאם ניתן להשיג דרכם את המסגרת שמצוייה כיום בפאסטים החדשים היא מניקל אם ראיתם והפנו אותי לרדיו מילאנו כי אצלו יש את הפריט הנ"ל. הגעתי אלייהם היום בבוקר שאלתי אם יש ואמרו כן ועכשיו תחזיקו את עצמכם חזק! העלות היא 90 ש"ח למסגרת אחת. ואני רוצה לשאול האם זאת לא גנבה? מה בגלל הכיתובים של פולקסווגן עלייה זה המחיר? פשוט לדעתי זאת שערורייה.
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
- 7 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכולם, יש בבעלותי רכב ספורט חדש (בן חצי שנה) שקניתי מהחברה, לפני חודשיים התחילו לי בעיות ברכב (שנפתרו לאחר איומים על היבואן, ביניהם גם מכתב מעורך דין שאם לא יתקנו או יחליפו את הרכב לחדש אני אתבע אותם). הרכב יצא מחרתיים מהחברה (לאחר שהוא כבר חודשיים במוסך). עכשיו, אני מפחד לנהוג בו מכיוון שאם אני יעשה טוטלוס חלילה (שמתי לב שהושבתה פה קליאו ספורט לפני כמה ימים) הביטוח לא יחזיר לי את הכסף בטענה שהיו לי סכסוכים עם היבואן והרכב. האם אני יכול לנהוג בבטחה או שמה למכור את הרכב למישהו אחר???
הודעה אחרונה מאת יוסי_ביטון, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אבא שלי קנה פאג'רו שנת 2000 אוטומט דיזל 2800 GLX למישהו יש מידע או ספר על הרכב אנחנו רוצים לדעת עליו כמה שיותר ואם אפשר לדעת איפה מוחבא הג'ק באוטו הזה?
הודעה אחרונה מאת Subaru82, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עקב רעידות בזמן האחרון במנוע הנושא נבדק, ונמצא כי התושבת המנוע הימנית פגומה. מיהרתי למוסף טויוטה וקניתי תושבת מנוע. התושבת עלתה 582 שקל לאחר הנחת מוסך של 10 אחוז וללא עבודה. האם המחיר הגיוני? מדובר בטויוטה קורולה 96, ידנית בתודה, תומי
הודעה אחרונה מאת TOMY7, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחר חיפוש לא מצאתי שום מידע על הנושא. האם אפשרי לאדם לבנות מאפס, או כמעט מאפס (שימוש בחלקים קיימים או מרכב קיים) מכונית עם רישוי לכביש? איך הדבר נעשה?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי ראיתי את הלינק הבא באיביי http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BLUE8500K-XENON-HEADLIGHTS-VW-PASSAT-06-07-JETTA_W0QQitemZ120203224434QQihZ002QQcategoryZ36476QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem לא ממש הצלחתי להבין,זה מנורות להחלפה לקיט קסנון? או שהם במקום קיט קסנון רק מנורות שאפשר להרכיב ישירות לרכב?
הודעה אחרונה מאת bar87, -
חיכיתי לגרר יותר מ3שעות כאשר כל פעם התקשרתי ושאלתי מה עם הגרר?והאם הוא יגיע תוך 3 שעות,כאשר אמרה לי המוקדנית שאין מצב שהוא יגיע אחרי 3 שעות ואמרה לי לחכות,עכשיו אני רוצה לדעת האם ניתן לתבוע אותם?והאם צא מזה משהו? החברה של הגרר שלמה סיקט
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת מה צריכת דלק של מיצובישי גאלאט שנת 97-99 ובכלל מידע כללי עליה. אם שווה לקנות???????ומה עם הטיפולים??? ויש מצב שאין דגם ידני שלה? תודה אחים...........
הודעה אחרונה מאת gerar, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב רציתי לדעת מה אתם חושבים מבחינת ביצועים על שברולט אפיקה ומה אתם חושבים עליה אני מודה לכם אים תעזרו לי
הודעה אחרונה מאת razmel, -