Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור, באירופה נהוג לגבות בין שלושים לארבעים יורו למסגרת ללוחית הרישוי שמכילה גם את שם הדילר ממנו קנית.

לא בחינם, לא במתנה, לא כי-יש-לך-עיניים-יפות.

אתה רוצה משהו? תקנה.

אתה לא רוצה? אל תקנה.

אבל חלאס ליילל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חסר בעלי מקצוע גנבים בארץ שלוקחים מחירים מופרזים על דברים שלא שווים רבע.

אבל זאת כולה מסגרת של מספר! ! זה לא משהו שאתה חייב אותו ובלעדיו הרכב לא יסע.

לא מתאים לך המחיר ?

נכון?

יפה, אז אל תקנה!

יוגב

פורסם

זה לא נקרא גנבה, זה נקרא הייצע וביקוש.

בעל המקום דורש X ש"ח עבור המוצר, אף אחד לא מצמיד לך אקדח לראש ומכריח אותך לרכוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב, זה שהכסף הוא שלי נכון כי אחרי ששמעתי את המחיר אמרתי תודה להתראות והלכתי.

חברים בשביל חתיכת פלסטיק לדרוש 90 שקלים זה קצת מוגזם ואני לא מבין איך יכולים לדרוש כזה מחיר הרי זה לא איזה פנס או טמבון שאפשר להבין שעלייהם המחיר הוא יהיה גבוה כולה מדובר במסגרת למספר רישוי חבר'ה וזו דעתי לכן לא קניתי כי אני לא מוכן להוציא סכום כזה. ובזה זה נגמר.

שלום לך,

רציתי לדעת היית במוסך של צ'מפיון בר"ג והביאו לך מסגרת לאוטו?

מעניין כי שהתקשרתי אלייהם לפני שבועיים אמרו לי שאין...או בגלל שזה לפאסט אין להם.

ולקחו ממך כסף? מה הקטע שאצלי קרה הם שטפו לנו את האוטו והחלק התחתון נשבר ורק שמנו לב למחרת.

פורסם
לפותח השרשור, באירופה נהוג לגבות בין שלושים לארבעים יורו למסגרת ללוחית הרישוי שמכילה גם את שם הדילר ממנו קנית.

אתה רוצה משהו? תקנה.

אתה לא רוצה? אל תקנה.

אבל חלאס ליילל.

רון.

שאנשים ירוויחו בארץ כמו באירופה ביורו החזק וגבוה המשכורות שם יישמחו בארץ לשלם את הסכום הזה.

בינתיים אל תערב בשר וחלב זאת השוואה לא קשורה.הם מנגה אנחנו ממאדים הכל שונה פה-ודווקא לרעה אצלנו.

פותח השרשור אם שברו לך את זה בשטיפה במוסך גש דבר איתם תגיד להם מקסימום שיזמינו לך על חשבונם מהמוסך המרכזי ואם אין שמבחינתך שימציאו אחד! או שייפרקו מאחד הרכבים החדשים בבונדר שלהם וייתנו לך!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

----------------------------

אתה רוצה משהו? תקנה.

אתה לא רוצה? אל תקנה.

אבל חלאס ליילל.

רון.

רון, אם אתה עדיין קורא פה, אז הרשתי לעצמי לחלק את ההודעה שלך ל2 חלקים;

החלק הראשון, שתסלח לי, אבל הוא שטות גמורה. שום 40 שום 30 ושום 10 ולא 2 יורו. ח-י-נ-ם.

בכמה סוכנויות שהייתי, כולל רשמיות וכולל לא רשמיות ("מגרשי מכירה"), מקבלים את הפלסטיק הזה חינם.

החלק השני לעומת זאת, מסכים ב100%.

רוצה? תקנה. לא רוצה? אל תקנה.

אל תבוא לפה לבכות ולייל שיקר לך.

במיוחד שמדובר על דבר קוסמטי ומיותר שכזה.

אני גם מרשה לעצמי להניח שלפותח השירשור יש מסגרת שחורה והוא רוצה מסגרת "בלינג בלינג" לפוזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקאבר, הסיבה היחידה שקיבלת מסגרת כזו בחינם הוא כי אתה והמשפחה שלך משאירים שם עשרות אלפי שקלים בשנה בטיפולים היקרים של רכבי האאודי.

גם אני ביקשתי כזאת מסגרת, וקיבלתי חצץ.... הציעו לי "לקבל" זאת תמורת 80 ש"ח (אני לא זוכר אם זה ליחידה או לזוג, יותר סביר שליחידה)

ניתן לרכוש את המסגרת במחסן החלפים שלהם במחיר זה.

בסופו של דבר השגתי דרך חבר סט כזה בחינם - ללא כיתוב, אבל אפשר לקנות זוג ללא כיתוב בACE/אוטודיפו בעלות של 70 ש"ח לזוג לערך.

לנתנייתים שבינינו, יצא לי לראות רכבים רבים עם מסגרת דומה עם כיתוב של מוסך העוגן, עושה רושם שהם מחלקים את זה שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

דבר ראשון - רועי. לא דיסקאבר :)

בקשר לעלות, אין לי מושג כמה זה עולה בארץ, אבל כל רכב שצ'מפיון מביאה לארץ מקבל מסגרת סטנדרטית של אודי, פולקסווגן, סיאט וכו' בהתאם לרכב שקנית.

בנוגע למה שאני דיברתי בהודעה האחרונה - דיברתי על אירופה. לא על הארץ.

יצא לי להיות בכמה סוכנויות באירופה שמוכרות רכבים שונים ובכולן הרכבים מגיעים עם מסגרת למספר.

על רובם רשום שם הסוכנות ממנה קנית ועל חלקם לא רשום כלום והיא סתם חלקה.

אני לא מדבר על קנייה נפרדת של מסגרות שכאלה, במקרה כזה ברור שיבקשו ממך כסף, הרי זה עולה להם.

אני מדבר על קנייה רכב חדש/משומש מהסוכנות/מגרש מכוניות והעובדה שהוא מוכר לך את הרכב עם מסגרת מסביב למספר.

(וד"א, אנחנו ממש לא משאירים שם עשרות אלפי שקלים בשנה על טיפולים)

פורסם

רועי :)

הקונה מקבל מסגרת סטנדרטית שחורה ברוב המקרים, אלא אם כן אתה לוחץ עליהם או קונה בעצמך.

התכוונתי שאתם לקוחות מועדפים בצ'מפיון מכיוון שרכשתם שם שני רכבים יקרים ואתם מטפלים שם באופן קבוע,

דרך אגב, בדיוק כמו הבחור שקניתי ממנו את הרכב שלי, שהחזיק באותה משפחה 3 גולפים רגילים + גולף GTI חדשה מהניילון (שהחליפה את הGTI שהוא מכר לי) , והעובדה הזאת מצויינת כמעט בכל חשבונית בספר הטיפולים של הרכב שלי.

והיחס בהתאם...(הוא סיפר לי בעצמו)

בלי קשר, חשבתי שאת המסגרת שלך ביקשת במהלך טיפול שגרתי ולא בזמן רכישת הרכב.

בכל מקרה, יש שני סוגי מסגרות, אלה של צ'מפיון לדעתי מצועצעים כי יש בהם שקעים בצורת אומים/אלן,

ויש את מה שיש אצלי שהם כמו מסגרת רגילה, רק בצבע ניקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאורך כל השרשור דיברתי על מסגרת סטנדרטית פשוטה ושחורה.

זה מה שיש לנו בכל המכוניות בבית. בשביל מה צריך יותר?

פורסם

איזה שרשור מצחיק...

אתה רוצה לשפר את החיצוניות של הרכב שלך? גם חלק "איכותי"? "מבית טוב (יבואן/אחריות)"? דברים כאלה עולים כסף. מה גם ש 90 ש"ח לא כזה יקר. (התקשרתי ללובינסקי בשביל לקנות שתי ידיות פלסטיק ל206. - טוב שלא ביקשו סביבות ה 500 ש"ח...)

וכמו שכבר טחנו פה - יקר מדי? אל תקנה. ביקוש מול היצע.

לא צריך לשרוף את החנות בגלל זה...

בסופו של יום, מכירת מסגרות פלסטיק זה לא העסק העיקרי שלהם....

יאללה לילה טוב ;)

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...