Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסינים שוב מציגים רכב מקורי - והפעם שלישיית ואג וגם קצת בנטלי

shellcase
שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נתקלתי בכתבה הבאה בYNET.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3487346,00.html

והנה גם תמונה להמחשה:

roewe_wa.jpg

הפרונט - סופרב עם גריל של אאודי ופנסים של VW.

התחת? בנטלי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאיזו VW יש פנסים כאלו?!

גם הגריל הוא לא בדיוק כמו של אודי - אבל הוא מספיק ענק, אז נגיד..

ואיפה בדיוק ראית את האחוריים של האוטו?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה"כ רובר 75 ולפי דעתי אין צורך לשנות כלום בעיצוב שהאנגלים הורישו להם ברכב הנ"ל לטעמי הרכב ניראה מצויין בתמונות , אך השאלה היא האם הסינים השקיעו בגימור , דווקא הרובר הזאת ידועה באיכות הגימור שלה ובאיכות החומרים שלא כמו הרוברים מהסדרות האחרות.

מה שמסקרן אותי יותר יותר ,האם עצם זה שהם מייצרים כרגע רוברים למינהם נותן את האופצייה לרכוש את החלקים הללו לרוברים אמיתיות שיוצרו באנגליה ,במחירים זולים יותר ,או שהם משתמשים בפרי פיתוח שלהם למנוע ולחלקים הפנימיים של הרכב הנ"ל ?

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רועי - רצחת אותי.

יודע מה - על התאורה אני אוותר.

אבל הצללית האחורית בתמונה שהוספתי למעלה - ממש מזכירה בנטלי ארנאז'.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

babeen, בשנים האחרונות בסין הייתה תחרות פנימית קשה כי כמעט כל מה שהיה מיוצר שם נועד לשוק הפנימי. כדי להוזיל מחירי הרכב כל היצרניות ה"חיצוניות" (GM, VW) חיפשו חומרי גלם מקומיים. בזמן האחרון VW הודיעה על הוזלה של כ-20% במחירי הרכבים בגלל חומרי גלם מקומיים, ואיכותם כרגע היא ברמה גבוהה מאוד. על פי דיווחים של מומחי רכב נכון להיום הרכבים הגרמניים שמנכרים באירופה כוללים כ 30% עד 40% חלפים סיניים. זה מראה על רמה גבוהה עליה הגיעו לאחרונה בחומרי גלם וחלפים סיניים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מראה על רמה גבוהה עליה הגיעו לאחרונה בחומרי גלם וחלפים סיניים.

קשה לי להבין מיפה הגיעה רמה גבוהה לסין כאשר האני מאמין שלהם הוא מוצרי זבל בעלות רצפה.

אני עובד בצמוד לשוק הסיני מזה שנים, עוד לא מצאתי שם מעולם שום מוצר איכות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להבין מיפה הגיעה רמה גבוהה לסין כאשר האני מאמין שלהם הוא מוצרי זבל בעלות רצפה.

אני עובד בצמוד לשוק הסיני מזה שנים, עוד לא מצאתי שם מעולם שום מוצר איכות!

סינים מספקים חלקי חילוף ברמה גבוהה מאוד להרבה מאוד פסי יצור של רכבים עולמיים. יש להם מוצרים שהם מוכרים לנו במחירי רצפה ובאיכות זוועה, ויש את המוצרים שהם משווקים לחברות גדולות ורציניות. חוץ מזה, בסין כיום מייצרות רכבים חברות ותאגידים כמו GM, VW, HYUNDAI, HONDA, TOYOTA, MAZDA, KIA, SUZUKU, HONDA וכולם משתמשים בחלפים וחומרי גלם סיניים בהצלחה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שמייצר בסין מייצר את זה בדר"כ לשוק הסיני.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון מאוד ויש לכך סיבה: חברות זרות יכולות לפתוח מפעלי יצור בסין רק בשיטוף פעולה עם תעשייני רכב מקומיים, לפי כך מורשות לייצר רכבים לשוק המקומי בלבד ולא יכולות להחזיק ביותר מ-50% של מניות החברה.

מותג ROEWE ופס היצור של ROVER זו המכונית העצמאית הראשונה מסין שיכולה להיות משווקת באירופה וארה''ב שהיא לא פרי פיתוח זר שרק מורכב בסין. עד עכשיו לא היה לסינים חטיבת הנדסה רצינית שהייתה יכולה להרים פיתוח של רכב עצמאי ברמה עולמית, והם פתרו את הבעיה הזאת ע''י רכישת SSANG YONG, אחר כך חלק מ- DAEWOO ולאחרונה מפעלי ROVER ועכשיו גם שם מותג MG.

אני מקווה כי עכשיו זה מסתדר לכם יותר טוב. זה סיפור קצת מורכב האמת............

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סינים מספקים חלקי חילוף ברמה גבוהה מאוד להרבה מאוד פסי יצור של רכבים עולמיים. יש להם מוצרים שהם מוכרים לנו במחירי רצפה ובאיכות זוועה, ויש את המוצרים שהם משווקים לחברות גדולות ורציניות. חוץ מזה, בסין כיום מייצרות רכבים חברות ותאגידים כמו GM, VW, HYUNDAI, HONDA, TOYOTA, MAZDA, KIA, SUZUKU, HONDA וכולם משתמשים בחלפים וחומרי גלם סיניים בהצלחה רבה.

מה שאתה אומר נשמע הגיוני מכיוון שהכל עיניין של כסף ,כשחברות בעלות מוניטין מסויים רוצות להוזיל עלויות הם מייצרים בסין ,אך כנראה עם פיקוח יותר הדוק מאשר חברות סיניות ללא מוניטין כלל. (לדוגמא ענף הטקסטיל).

מה שמסקרן אותי יותר זה נושא החלפים לרוברים למינהם ,האם כרגע לרובר 75 יש אבא ואמא (אומנם סינים אבל לא בוחרים הורים8))?

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה אומר נשמע הגיוני מכיוון שהכל עיניין של כסף ,כשחברות בעלות מוניטין מסויים רוצות להוזיל עלויות הם מייצרים בסין ,אך כנראה עם פיקוח יותר הדוק מאשר חברות סיניות ללא מוניטין כלל. (לדוגמא ענף הטקסטיל).

לא, אתה לא מבין. על פי החוק חברות רכב בינלאומיות שמייצרות רכבים בסין יכולות למכור אותם רק בשוק הפנימי, לא ביצוא. לכן, עדיין אין פה גולף או פאסאט תוצרת סין... ובשנים הקרובות גם לא יהיו.

דרך אגב, המכוניות הנמכרות ביותר בסין הן Volkswagen, Buick, Chevrolet

מה שמסקרן אותי יותר זה נושא החלפים לרוברים למינהם ,האם כרגע לרובר 75 יש אבא ואמא (אומנם סינים אבל לא בוחרים הורים8))?

כן, לרובר 75 יש אבא ואמא: קבוצת SAIC

עד שנת 2010 הם ישווקו בעולם כ-120.000 בשנה וייצרו כ-170.000 מנועים בשנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בספק לגבי נושא ההורות, אבל חלקים לרכבי רובר השונים אין בעיה למצוא באנגליה או באיביי המקומי.

מה שכן, אכן הרכב יפה. מזכיר את הגרסה האחרונה של ה- 75 משנת 2005 (שלדעתי פחות יפה מהמקורית), עם גריל מנופח ומיותר, כמו אצל אאודי ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BAGIRA,

אני ממש לא מסכים איתך לגבי מה שכתבת.

אמנם זה נכון שהאני מאמין של הסינים זה לייצר הכל בכמויות גדולות,איכות ומחיר נמוכים,אבל אל תשכח שה-מ-ו-ן מותגים מיוצרים כיום בסין,ועל מותגים מוכרים יש בקרות איכות מחמירות,וניתן למצוא המון מוצרים איכותיים מתוצרת סין,כמעט בכל תחום.

סין הולכת ונהיית מעצמה בזכות שכר עבודה זול מאוד וכוח עבודה עצום,והאיכות שלהם רק הולכת ומשתפרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן קניתי משקפי שמש VOGUE לאשתי מהאתר הרשמי, והם היו מיוצרים בסין (כתוב עליהם). המחיר היה בינוני מינוס והאיכות מעולה, לא הייתי אומר שהם נופלות באיזה שהו פרמטר מאותם משקפיים צרפתיות או איטלקיות. אני קונה כמה זוגות משקפי שמש יקרות בשנה ויודע על מה אני מדבר. אפילו התפלאתי שהן סיניות..... לא סתם חיקוי סיני, אלא מוצר מותג רשמי באיכות גבוהה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולכם צדיקים גדולים, נראה אותכם משלמים 4500 ש"ח על רביעיית גודייר F1 תוצרת סין :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...