Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות הטכנולוגיה והציוד הם מערביים..... תוכל באמת לציין מה יהיה ההבדל המשמעותי בין אותם צמיגים שציינת לבין צמיגים זהים תוצרת טורקיה או גרמניה?

זה שאנחנו "לא נקנה" לא אומר כלום, בקרוב גם לא תהיה לנו ברירה, הכל יהיה סיני. וזה לא בהכרח גרוע, אני מאמין שממש עכשיו הסינים הם מה שהקוריאנים היו לפני כמה שנים, והקוריאנים כרגע הם ללא ספק מלכים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יבואן של גודייר אמר לי מפורשות שהF1 DSG-3 הסיני\תאילנדי. רק ניראים אותו דבר אבל הרבה פחות איכותים מהגרמנים,והתנהגותם שונה לרעה. ולכן אינם מיבאים אותם יותר,כי כל פסי היצור של הצמיג הספציפי עברו למיזרח. אז כל מי שקונה גם משלם הרבה ,וגם קונה מוצר שלו מספק את הסחורה.

פורסם

גם בהודו - שם תעשית הרכב מפותחת ביותר החוקים דומים לאלו המצויים בסין וכל יצרן שרוצה לייצר שם חייב לשתף פעולה עם יצרן מקומי. למשל: סוזוקי-מרוטי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

החבר בגירה,

כמוך כמוני, כבר למעלה מעשור עובד אל מול הסינים - רק שאני בנוסף לכך עובד מול אירופה ומול ארה"ב בנוסף - אנחנו מייצרים בסין ומוכרים בעולם כולו.

הבעיה היא שבישראל ובמזרח התיכון מחפשים מחיר - ומי שעובד עם הסינים ולא מכיר את התרבות הסינית ואופי המסחר הסיני לא יידע לקבל את האיזון בין המחיר הטוב לבין האיכות הטובה.

אתה צריך להבדיל בין איכות חומרים לבין כוח עבודה - מה שאתה מסוגל לייצר במפעל בארץ או בעזה או במצרים או בטורקיה - הם עושים ביתר קלות במחצית מהזמן ובמחצית מהכסף - היתרון בייצור הסיני הוא הכמות.

לסיני יש יכולת לייצר כמויות ולפי כך עלויות הייצור מתחלקות על יותר פריטים.

אם אתה עושה טעות ומתמקח יתר על המידה כדי לקבל מחיר חסר תחרות - זה יבוא על חשבון פגיעה באיכות - אבל הסיני הממוצע לא יאמר לך את זה, הוא פשוט יצפה ממך שתבין את זה, למה? כי ככה הם הסינים - לא יספרו לך הכל, יצפו שתבין.

מבחינתם הם לא שקרנים ולא קומבינטורים - הם מספקים לך את מה שאתה ביקשת, זה שאתה לא מבין שהמשמעות של מה שאתה מבקש משמעה איכות ירודה, זה עליך להבין לבד.

אני נמצא בסין כל שלושה חודשים בערך - אני נוסע ברכבי מפעלים שונים - הרכבים האלה לא עומדים בסטנדרט של מכוניות אירופאיות מבחינת גימור וגם האיכות המכית שלהם אולי לא משהו - אבל מצד שני ראית פעם איך סיני נוהג?

מצד שני, רוב המכוניות בסין הן לשימוש "פשוט" - אלה לא מכוניות משפחתיות להסעה וכו - אלה מכוניות עבודה פשוטות. אני לא יודע מאיפה הנתונים על מספר הרכבים והדגמים הנמכרים בסין - אבל על כל רכב שתראה בסין - יש לך איזה עשרה טנדרים כחולים כאלה שאני לא זוכר איך קוראים להם - וזה פשוט מנצח כל דגם.

סין, בנוסף, היא מדינה ענקית - להגיע ממקום למקום בד"כ לא עושים במכונית (כשנוסעים מעיר לעיר הכוונה)

בסין למכוניות יש זכות דקימה - כי אם אנשים יקבלו זכות קדימה בד"כ מכוניות לא יוכלו לעבור יותר

העבודים הפשוטים גרים בשכונות בקרבת המפעל שלהם

העובדים המנהלתיים גרים בתוך העיר ונוסעים בד"כ ברכב אחד

בסין מקבלים רשיון לפי התור - לא משנה אם אתה בן שלושים - אם יש יותר מדי אנשים עם רשיון נכון להיום - אתה לא יכול לגשת להבחן, עד שלא ימות האדם האחרון שיפנה לך מקום..

לא סתם חשבנו בתור ילדים שסין זה הפוך מאצלנו ושהם הולכים על הראש - זה די קרוב למציאות :)

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

יש לי כמה השגות על מה שאתה כותב,

1. אם אתה עובד מול תוצרת סין אתה יודע יפה מאוד שאין שום בקרת איכות, מה שנפלט מפס הייצור מוצא את דרכו אליך ובכלל לא מעניין אם המכשיר לא תקין או שבכל הכמות המוזמנת חסר איזה חלק.

2. הסינים אלופי עולם בקומבינות. הם מקבלים מגודייר ספסיפיקציה לחומר גלם לצמיגים, רוכשים אותו בכסף רב, מגישים את החשבוניות לגוד-ייר, מייצאים את חומר הגלם לחו"ל , קונים ברבע מהכסף חומר גלם ירוד ומייצרים את הצמיגים של גוד-ייר.

בנוסף, לאחר ייצור מכסת הצמיגים שגודייר הזמינו הם ממשיכים לייצר אלפי צמיגי גודייר ומוכרים אותם בשוק החופשי כצמיג מקורי.

זכויות יוצרים זה מושג ערטילאי ביותר שלא מובן להם לחלוטין.

הם עושים את זה לכל יצרן שטיפש מספיק לייצר את הסחורה שלו שם.

סין לא ייצרה מעולם מוצר איכות (מלבד התעשיה הצבאית שלהם), מי שחושב שאני טועה, מומן להוכיח לי שאני טועה ולהראות לי מוצר איכות מתוצרת סין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...