רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשנת 95 הרחוקה, כשעבדתי בלובינסקי, יצא לי למכור סיטרואן ZX 16V כסופה מהטרייד אין לסוכן שלנו בראשל"צ שהחברה חייבה אותו להחליף את הVR6 במשהו של PSA. הייתה לי חיבה עמוקה לרכב הספציפי, והייתי יותר משמח לדעת אם מישהו יודע לספר מה עלה בגורלו. מדובר בZX V16 כאמור, כסופה עם סאן רוף מקורי, מודל 95 כמדומני, ריפוד פנימי עם שוליים ירוקים, ומדבקה גדולה מאחור באותיות שחורות: "le diable" תודה למעדכנים
הודעה אחרונה מאת יבגני .י., -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בגלל בעייה עם חברת הליסינג ברצוני לברר אם יש אנשים שהזמינו מליסינג פורד מונדיאו בחודש ספטמבר-נובנמבר ומתי קיבלו או יקבלו את הרכב. נא לצור איתי קשר.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
ביטוח בשומרה
מאת mikyl- 5 תגובות
- 711 צפיות
שלום לכולם. אני צריך לחדש ביטוח לרכב (חובה + מקיף). קיבלתי הצעה טובה מחברת ביטוח שומרה. יש למישהו ניסיון רע איתם?
הודעה אחרונה מאת adeeb_m, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם הקצין רשאי לפסול לי מנהלתית ל30 יום ללא בדיקות מעבדה (בדיקת דם ) בהנחה שבבדיקת בלון ומאפיינים (הליכה לגעת באף) יצאתי תקין ?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אח של אבא שלי נמצא כבר כמה שנים בשלילה (שהסתיימה אבל הוא היה צריך לעשות טסט והוא לא עשה) הם מאוד דומים וקשה להבדיל בינהם למי שלא מכיר אותם ולכן אח שלו מנצל את זה ונוהג ללא רישיון וכאשר שוטר פעם אחת שוטר עצר אותו לבדיקות שיגרתיות הוא דיקלם את מס' ת"ז של אבא שלי ואמר שאיבד או שכח את הרישיון (לא יודע בדיוק) בקיצור, לא ממזמן הם רבו ולא מדברים, אבא שלי חושש שאח שלו ישתמש בזה כאילו ל'סגור חשבונות' ויעשה עבירות תנועה על חשבון הרישיון של אבא שלי, או לאו דווקא ל'סגור חשבות' אלא סתם ישתמש בזה כאשר יתפס. אנחנו לא יודעים מה לעשות בנידון, חשבנו אולי לצלם אותו כאשר הוא נוהג וללכת עם זה למשטרה אבל אבא שלי רחמן מידי ולא מוכן לעשות את זה לאחיו. ניסיתי לדבר איתו אבל לדבר אל הק…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתלבט כבר כמה זמן האם לתת לאחי שהוא עדיין נהג צעיר וחסר נסיון לנהוג מדיי פעם על הקמארו שלי במיוחד לבילויים בימיי שישי הוא משגע אותי, ואני קצת חושש לתת לו מכיוון שהרכב קצת קשה לשליטה ובעל הנעה אחורית עם כוח רב, אני יודע את זה מניסיון אישי כשאני רכשתי את הרכב לפניי כמה שנים, מה דעתכם עיזרו לי להחליט בבקשה?
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפני כשבועיים בעת שהאזנתי לאחת מתוכניות הבוקר שמשודרות ברדיו, דווח כי בקרוב מאוד כל שילטי הפרסום הפזורים ברחבי הארץ ושלטי הפרסום (מסכים מרצדים) יוסרו בקרוב מכיוון שהם מסיחים את הדעת בעת הנהיגה. לפני מספר דקות בעת שביצעתי קניות במתחם הקימעונאי בקרבת ביתי, נתקלתי ברכב הנ"ל שנוסע בכביש המהיר באין מפריע כאשר ארון קבורה מונח על הגג ודגלי ישראל וארצות הברית מקשטים אותו. ,נסעתי אחריו על מנת להנציח את מה שראו עיניי, לשוחח עם הנהג לא הספקתי כך שאין לי את תגובתו. מה אומר החוק לגבי הנ"ל?! ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תקנה מצילה חיים !!!!! מתחיל להיות סדר בברדאק ! רכבים שעברו תאונה ותוקנו לא עולות לכביש עד שהן עוברות בדיקת מערכות חשובות ברכב. הרכב מגיע לבדיקה עם "אישור מוסך מורשה" שביצע את התיקון ברכב והזמנת בדיקה מיוחדת לתקנה 309, הזמנה כזו יכול לתת גם שמאי רכב. אישורים אלה מיוחדים וקשים לזיוף. שיטה זו מעולה היות ורק מוסך מורשה יכול להנפיקה וזו ערובה לדרך מסודרת עם שקיפות של הליכי התיקון ברכב. טסט חוזר מקיף ומעמיק יותר ! רוב הפגמים שלא תוקנו או תוקנו לא באופן מקצועי מתגלים בהליך הבדיקה ובעל הרכב או נציג המוסך המתקן חוזר למוסך לתקן את הדרוש , הרכב שוב נבדק ומונפק לו אישור תקינות רק כאשר הכול תקין. זהו למעשה "טסט חוזר" מעמיק יותר הכולל מדידות מדויקות של זווית ההיגוי ו…
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני זמן מה כתבתי את ההודעה הבאה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186910 שבקצרה אומרת שרכב אחר נכנס בגלגל השמאלי של הרכב שלי בעוצמה רבה בזמן שעמדתי בחניה. כתוצאה התעקם הבולם, הג'נט שקיבל את המכה ומאוחר יותר התגלה שגם את הג'נט השני שנדחף למדרכה. אתמול הכל תוקן ובמוסך רנו התגלה סדק במסרק ההגה. השמאי שמטפל ברכב מתחילת כל הסיפור עודכן על ידי בעל המוסך וטען שזה לא קשור לתאונה בגלל שהסדק לא ממש קרוב לגלגל שמאל אלה קצת מרוחק ממנו. אחרי שהגעתי מוסך היום והראו לי היכן הסדק הבנתי שאין שום מצב בעולם שהוא נוצר לפני התאונה. אפילו ישנן כמה סיבות משכנאות מאוד: 1. לפני כ3 חודשים בבדיקה שהרכב עבר במכון לא התגלתה שום תקלה במערכת ההיגוי ובמסרק ככלל, כמובן שהמסמך אצלי. …
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
-
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יום שישי בשעות המאוחרות של הערב אני וחבר בדרך לכפר יונה לאסוף חבר, בדרך בצומת עם רמזור עומדת סובארו טנדר שנפגעה בכנף הקדמית, שוטר עם ניידת חוסם תנועה וכנראה מזעיק עזרה, הנהג או מי שהיה ברכב מתפתל מכאבים ליד הרכב (מראה באמת לא נעים). צומת הבאה רמזור אדום, לידינו נעצרת איביזה קופרה שחורה, כמה שניות ומפרפרת באור אדום וטסה קדימה באור אדום + רמזור לאחר מכן אדום. אני לצערי הספקתי רק לראות את ה 42 בתחילת המספר של הרכב. שתבינו אחרי שהבן אדם ראה תאונה ובן אדם סובל הוא עבר 2 רמזורים אדומים! באמת שאני לא מבין איך אפשר... עמית
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, לא מזמן אני וחברה שלי היינו בצפון בגליל המערבי ועשינו שני טיולי טרקטורונים, עשינו יום אחד מסלול של שעה וחצי עם עוד 7 זוגות, בזמן שכל אחד מאיתנו על טרקטורון אישי, המסלול היה יותר מסלול נוף כזה, בלי יותר מידי אתגרים, אבל מאוד מהנה וקליל. ולמחרת עשינו טיול של שעתיים וחצי במסלול מאותגר (ישנם רמות מסלולים), כל אחד על טרקטורון אישי, מסלול מעניין, אתגרי, היה משולב בו הכל. נסיעה בשבילים, מעברים בבוץ, שלוליות, נסיעה בכבישים ועד לשבילים מלאי סלעים ושיפועים (ירידה\טיפוס) מומלץ! אטראקשן - http://www.zimer-card.com/ היה מאוד כיף והחלטנו לעשות במהלך החודש הקרוב עוד טיול, הפעם עם עוד מספר חברים וזוגות. אנחנו מתכננים לעשות טיול במהלך יום שבת, בשעות הבוק…
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היום, בשעות הצהריים אני נוסע לתומי באיילון צפון מכיוון בת-ים/חולון לת"א ופתאום אני קולט את המראה הבא! מדהימה! מס' זר. הייתה קצת מאובקת. מישהו מכיר את הדגם? וצר לי, אך רק תמונה אחת הצלחתי לתפוס
הודעה אחרונה מאת PorSche-911, -
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
אהלן! משהו לא מסתדר לי עם הביטוח של הרכב הנוכחי והביטוח של הרכב משנה שעברה ואשמח לקצת סידור עניינים בנושא. ב2005 (גיל 17 ו3 חודשים) הוצאתי את הרשיון שלי והייתי נהג חדש שנתיים. ב2006 היה לי פיג'ו 306 95' 1400 ידנית, שילמתי צד ג' + חובה (שמשות , גרירה , ביטול השתתפות עצמית) 3700 לשנה. חצי שנה אחרי מכרתי את הפיג'ו וקניתי רובר 214 97' ידנית, בירור עם הסוכן ביטוח להעביר מהפיג'ו אל הרובר זה עולה 45 שקל משהו כזה, שילמתי את הסכום והביטוח עבר על הרובר באותם תנאים בדיוק. משהו לא הסתדר עם הרובר לא חשוב כרגע מה, בקיצור הרובר חזרה לבעליה והכסף חזר אלי, ופה הייתי צריך לחפש רכב אחר. קניתי אחרי שבועיים מיצובישי קולט 94' 1600 ידנית (שזה הרכב הנוכחי שיש לי כרגע). שוב אותה פרו…
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 3 תגובות
- 974 צפיות
רציתי לדעת מה אתם חושבים על gps בפלאפון של סלקום על נויגטור?
הודעה אחרונה מאת Evi_2.0, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מדובר בפונטיאק סולסטיק עולה 260,000 שקל בארץ. דיברו עליו פעם ?
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. לפני כמה ימים חוויתי תאונה קטנה שגרמה רק נזק לאוטו ב"ה. רציתי לתאר את המקרה ואם מישהו קצת מבין בזה שיחווה את דעתו. נכנסתי לכיכר תנועה במהירות נמוכה (20) - בסוף הכיכר לאחר כ 10 מטרים יש צומת T ויש טור של מכוניות שפונות שמאלה שממתינות במצב סטטי והתנועה ימינה זורמת. עקפתי את הטור של המכוניות שפונות שמאלה (נסעתי אחרי מכונית אחרת) ולפתע באמצע הכיכר סטה אחד הרכבים שעמד במקום ופגע עם הגלגל הימני שלו בעיקר בדלת הנהג. נראה לי שהכיכר תנועה היא עם נתיב אחד אך בד"כ כל המכוניות שפונות ימינה עוקפות מימין ומגיעות לצומת ה T ששם כבר יש שני נתיבים (יש מספיק מקום בכיכר לעבור את המכוניות משמאל). תודה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
כתבה מאוד מעניינת על השחיטות [אני מניח שלא שוחטים שם לקוחות, אז בטח הכוונה היא לשחיתות] בתחנת "פז" בצומת גהה. דחיפת שמנים ונוזלים ללקוחות דרכי הקומבינות שלא להראות את כל כמות השמן על המדיד, חיובים על עשרות נוזלים עם קבלות למעלה מ 500 ש"ח ללקוח אין לי כוח להרחיב אבל זה היה ממש משעשע מצד אחד ומצד שני ממש "ישראלי" אני לא סומך על אף תחנת דלק ואני בודק לבד פעם בשבוע בבקרים. ממליץ לכולם להתרחק מבדיקות שמנים ותוספים למיניהם...
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב. מזה תקופה שאני לא מצליח למצוא את התנוחה האידאלית בשבילי ברכב. אני מרגיש חוסר תמיכה בגב - למרות שאני יושב כמעט זקוף ! כמו כן, בפניות במחלפים אני מרגיש שאני צריך להאבק ע"מ להישאר על הכיסא - האם מישהו יודע על מה אני מדבר ? מה ניתן לעשות ? בשמחה הייתי מחליף מושבים או שם תמיכות למושב - אבל ברכב הזה ישנם כריות אוויר במושבים. אשמח לשמוע את דעתכם. כמו כן, אודה לכם על המלצה לבעל מקצוע בתחום (איזור המרכז). תודה מראש, אריאל.
הודעה אחרונה מאת doren02, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמה עולה ביטוח לגיפ נהג צעיר של ISUZU RODEO שנה 2004 בבקשה עזרה חברה?
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
ממל"ז
מאת היו זמני בומבה-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 909 צפיות
שלום ראשית, 2 הבהרות: א. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובות לשאלותי ב. אני שואל מתוך התעניינות ואני לא מתכוון לעבור על החוק כאשר שוטר תופס מישהו נוסע במהירות גבוהה מהמותר עם ממל"ז, הוא אמור מייד לנסות לתפוס אותו ? ומה קורה במידה והרכב בורח ולשוטר אין מס' רישוי ?
-
- 2 תגובות
- 6 אלף צפיות
שבת שלום לכולם לפני כמה ימים חזרתי משהות של חצי שנה במזרח. ועכשיו עלי לחדש את רישיון הרכב שפג תוקפו לפני 5 חודשים לערך. את הרישיון לא הקפאתי במשרד הרישוי, הם שלחו לי את הרישיון לשלם בדואר. ולאחר כחודשיים מכתב שמזכיר לי את זה. עכשיו ברצוני לחדש וללכת לעשות טסט, אבל הכיצד אני עושה את זה. יש לי מספר דברים שאני צריך לסדר ברכב. איך אני יוכל לסוע מביתי למכון הרישוי ללא רישיונות? וגם כמובן שהביטוח שלא לא יתפוס במקרה תאונה. האם ניתן להוציא רישיון זמני (לשבוע) שיתן לי את הניידות גם במקרה שאני יצתרך תיקונים? במידה ואכן יש כזה רישיון במדינתנו, איפה אני מוציא אותו? במכון הרישוי? או במשרד התחבורה? ואם מישהו יודע במקרה. כמה יעלה לי התענוג? תודה לכולם ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 3 תגובות
- 689 צפיות
שבוע טוב. לפני כשבועים קבלתי בדואר התראה בקשר לדו"ח שקבלתי לפני יותר משנה בעיר זרה (בני ברק). בזמנו, בעצת תושב מקומי, התעלמתי מהדו"ח, וכעת נדרשתי לשלם 250 ש"ח- הדו"ח המקורי, +200 דמי עיכוב או משהו. הדו"ח אולי מוצדק מבחינת החוק היבש, אבל אני לא ממש מרגיש צורך לשלם אותו: לא הפרעתי שם לאף אחד, ואחרי 10 בלילה אני לא נוהג לחפש שלטי איסור חניה. עפ"י הדו"ח חניתי בתחנת אוטובוס אבל למיטב ידיעתי אין שם שום תחנה. חניתי (בין רכבים נוספים) שלא במקביל למדרכה. אם עוד לא התעייפתם - הנה השאלה: הרכב, שמסיבה מסויימת היה רשום אז ע"ש אשתי שאין לה רשיון, כבר נמכר. עברנו דירה מאז והמכתב הגיע לכתובת הישנה. האם יש פה (או בא' הפרטים שכתבתי קודם) איזושהי עילה להפטר מהדו"ח? הערה: למי…
הודעה אחרונה מאת ran, -
-
- אחראי פורום
- 86 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
שלום רב, בטח כבר קראתם בעיתונים שהצבא עומד לרכוש כ 40 יחידות פאג'רו חדשים (07), אותם יקבלו מחטים ומאוגים סדירים, לנסיעות מבצעיות בלבד. אני במקרה נהג מחט סדיר, שאמור לקבל את הרכב מתישהו בשבוע הקרוב. מאוגים כבר קיבלו. תמונה ראשונה! מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
הי, פירסמתי את השאלה הזו כחלק מהודעה בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" אך אני לא ידוע אם הנושא מתאים לשם, לכן אשאל זאת גם כאן: אני עובד בחברה מסויימת, אך מועסק בה דרך חברה חיצונית. כיוון שדרך החברה החיצונית עסקת הליסינג קצת יותר יקרה מאשר דרך המקום בו אני עובד, האם ניתן(מבחינה חוקית) לחתום על רכב דרך המקום שבו אני עובד ולא דרך החברה בה אני מועסק? ובמקרה כזה אפריש מהמשכורת שניתנת לי ע"י המעסיק החיצוני... האם מישהו כאן נתקל בנושא בעבר? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lebron9, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתיVOLVO S60 הרכב אחלה אבל מה שמציק לי הוא שכסא נוסע מתכונן ידנית. אני רוצה להרכיב כיסא נוסע חשמלי אבל אני לא יודע איפו אפשר למצוא אותו, וגם חשבתי אם אפשר לקחת כסא חשמלי מרכב אחר (רק את המנגנון) ולחבר לכיסא שלי. תודה מראש אלכס
הודעה אחרונה מאת Iron Horse, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, נתפסתי על מהירות ע"י הדבורה של המשטרה (בירידה מנופית לכיוון איבטין למי שמהאיזור, הם התחילו לעמוד שם הרבה לאחרונה) על 125 כאשר המהירות החוקית הינה 80. לא מנסה להצטדק לגבי לגיטימיות של המהירות החוקית שם ולגבי מהירות התנועה שם מאחר וזה לא יועיל. שאלתי היא כזו- מאחר ומדובר על 45 קמ"ש מעל המותר, זימנו אותי למשפט (וגם הייתי בבירור אצל קצין, שהחזיר לי את הרישיון עקב עבר נקי וגם אחרי שאמרתי לו איזה כביש זה...) ואני מעוניין לדעת אם יש דרך לסגור עסקת טיעון לפני המשפט? כמובן שאני מודה בעובדת העבירה ולוקח אחריות, אני מעוניין לסגור על קנס מאחר ואני לא מעוניין לקבל שלילה. בנוסף אם למישהו יש ניסיון על תוצאות משפטים דומים אשמח לשמוע, כאמור אני עם עבר נקי לגמרי,נוהג כבר 8 …
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 3 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ראיתי את המוצר הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCasusa696 אני סה"כ מחפש משהו עד 2000 שקל שיהיה גם GPS (רצוי עם תוכנה כבר אלא אם אפשר להשיגה בחינם). ואני רוצה שזה ישמש גם כדיבורית BLUETOOTH לפלאפון שלי כרגע K1 של פלאפון. אופתיה אחרת מכשיר שיכול לשמש כאנטנתGPS לפלאפון ושהפלאפון יהיה ה"מציג" זה גם טוב (ובהתאם המכשיר יהיה גם דיבורית - רצוי). מה האופציות שלי ? אני לא מבין בזה בכלל ... זה אמור ללהיות קבוע ברכב ומסך בגודל נורמלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת denisb, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יצאתי לחצר ואני רואה חלק , שאין לי מושג מהו .. עומד לי שם עם חוטים קרועים (בהמשך החצר ליד המדרחוב) לקחתי אותו הביתה (אולי עוד אפשר לעשות איתו משהו או למכור אותו ..) , הבעיה היא שאין לי מושג מהו החלק , אז העלתי תמונה , הנה הוא : מישהו מצליח לזהות ? , נראה כאילו זה שייך לאופנוע .
הודעה אחרונה מאת maainim, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
טוב שמעו אני חדש בפורום + נהג חדש בכביש ובכל הקשור למכוניות... ורציתי לדעת איך אפשר לדעת כמה כוח סוס לאוטו האוטו הוא חחחחח מיצובישי לאנסר שנת 91 הישנה.... 1.4 ואיך בודקים כמה כוח סוס יש לו ? ע"י החברה שנותנת דף פרטים על האוטו ? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
-
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, לפני קצת יותר מחודש צולמתי (ניידת סמויה כנראה) בכביש 2 על 120. כתוצאה מכך אני עכשיו קיבלתי קנס 750ש"ח ו-8 נקודות. העניין הוא שהנקודות נרשמו על שם אבא שלי שהוא בעל הרכב. אני רוצה להעביר אותן לשמי, אך רוצה לדעת מה יהיו ההשלכות, שכן ביום העבירה הייתי כשבוע לפני תום השנתיים לרישיון שלי (מה שאומר שעוד היה לי רישיון של נהג חדש). השאלה שלי היא מה יהיו ההשלכות במידה ואני מעביר את הנקודות לשמי? האם זה אומר ששוללים לי את הרישיון, או רק שנרשמות לי 8 נקודות? כמו כן, לאבא שלי יש אזהרה מבערך 23 חודשים לפני כן על דיבור בטלפון בפקק. בזמנו השוטר "הפחיד" אותו שהאזהרה תהפוך לקנס במידה והוא יבצע עבירה נוספת. האם כך הדבר, או שזה לא רלוונטי והאזהרה כשמה כן היא, אזהר…
הודעה אחרונה מאת Iron Horse,