Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הרכב מספר פעמים באזור חולון-בתים.. (חו"בתיה, למבינים..)

היא הייתה קבריו טבין וטקילין בפעם האחרונה שראיתי אותה..

מישהו מכיר אישית, מעבר לויכוח המיותר?

אור.

פורסם

רק לי זה ניראה כמו סובארו DL עם גג נפתח?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
מילא חוסר הנימוס בתגובה לשאלתך, לו לפחות קוצר הרוח שלו היה מבוסס על משהו. הרכב בתמונה הוא מרצדס 450SL עם הרדטופ.

אז למה בסמל רשום 460CL? :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
היגיע הזמן להחלפת מסך או לקבל המלצה לאופטומטריסט טוב. חוץ מזה אין חיה כזו 460CL.

הייתי מטר מהרכב, אז אל תמליץ לי על כלום. גאון הדור. :x

על בגאז' הרכב ישנו סמל בצד שמאל ועליו רשום 460CL. נקודה.

פורסם

לא צריך לא אופטומטריסט ולא מסך חדש.

דבר ראשון, לא היה דבר כזה 460SL. היה 450SL או אפילו 560SL.

דבר שני, הספרה "5" נראית מאוד כמו "6" (אם תראה תמונות באינטרנט של ה-450SL מאחור, תראה שאצל כולן זה נראה כמו "6"), ולכן זה מאוד קל להתבלבל. כשראיתי את התמונה לראשונה חשבתי גם שרשום 460 אבל אז נזכרתי שלא היה דבר כזה.

פורסם
הייתי מטר מהרכב, אז אל תמליץ לי על כלום. גאון הדור. :x

על בגאז' הרכב ישנו סמל בצד שמאל ועליו רשום 460CL. נקודה.

א. אין למרצדס מנוע כזה.

ב. הדגם שבתמונה הוא SL כשהמדובר בקונברטיבל, SLC כשמדובר בדגם סגור.

ג. לא נעים לי להרגיז אנשים, אז סליחה.

פורסם

הרכב הוא SL 450 שנת 1977 פתוחה עם גג קשיח בתמונה הנ"ל הרכב בדרכו מהנמל על גבי גרר 56 הגדול המתמחה בגרירת רכבים מיוחדים .

פורסם

אכן, מדובר ב-450SL.

מצטער על ההתלהמות ולוקח את דבריי בחזרה :oops:

פורסם
בכל המקומות שרכבים כמו פרארי, פורשה ולמבורגיני הפכו למחזה לא נדיר במיוחד,

בעלי ההון הגדולים (והאריסטוקרטים) רוצים להראות שיש להם "טעם" והם יותר טובים מכל נובוריש פוחז וקונים רכב מלפני 30-40-50 שנה ומשפצים אותו.

בחלק מהמקרים פרט לחיצוניות של הרכב, כל השאר מעודכן לציוד הכי חדיש של ימינו.

לא חסרות בבריטניה אסטון מרטין משנות ה60 עם מנועי של אסטון חדשות או אפילו מיצרניות אחרות.

אכן, בברטיניה למשל יש סדנאות מיוחדות עבור זה , אתה קונה פשוט רכב ישן אך משפוצץ עם כל האיבזור העדכני החל ממערכות בלימה חדשות ומתלים למערכות קירור חדשות ושינויים כאלה ואחרים במנוע כדי להתאים את הרכב לימנו ועל מנת שיהיה אמין ככל האפשר, בנוגע לאיבזור גם שם הם לא פוסחים ולא מחסירים דבר ומציידים אותו בשלל הגאד'ט החדשים , מיזוג וכ'ו.

אתה מקבל רכב עם עיצוב וסטייל מיוחד של שנות ה-60 אך עם מכניקה ואיבזור של המאה ה-21 , זה רבותי שילוב שדי קשה לנצח !

• תוכן חדש...