Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתם את העובד הזר שהכה את הקשיש?! כולי מלא זעם!!!:mad2:

אבא שלי כבר הסיק מסקנות, והודיע לי שכשיזדקק, נביא לו מטפלת בת 20 ולא מטפל, ונשים מצלמות. הוא רק ביקש שאם הוא ישלח לה ידיים, נתעלם, כי בכל זאת הוא זקן וצריך לרחם עליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאמין שלפי הרעש (שיש בשפע מרכבי דיזל) הוא היה צריך לזהות. האמת שבכלל לא חשבתי על זה,מה גם שהייתי צריך להשתין באופן דחוף אז ככה שבכלל לא חשבתי על זה.

אבל,מטעויות לומדים,אני בחיים לא אתן למתדלק שיתדלק לי את הרכב.

באמת שדודה שלי ואני יצאנו לא בסדר בכל העניין,אבל בןאדם, אתה לא שומע שזה דיזל?!

פורסם
זה קורה בעוד הרבה תחנות דלק בארץ. אנשים שלא מבינים נופלים קורבן למעשי מרמה.

חשוב לזכור, בתחנת דלק לא קונים כלום חוץ מדלק.

וגם זה בספק בתחנות מסויימות.

פורסם

אני אומר תדלוק בשירות עצמי בלי שאלות בלי טעויות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מבלי להצדיק את הרמאויות שפורטו כאן, אני מאמין שגם לאותו חרדי שלטענת הסיפור דחפו לו נוזלים שונים בעלות העולה על אלפיה יש רשלנות תורמת לעניין.

אומנם אינני משפטן, אבל אני יודע שתמיד נהוג לבחון כל מקרה לפי הכלל של כיצד האדם הסביר היה נוהג. עכשיו שכל אחד מהמגיבים פה (וגם אלה שרק קוראים מבלי להגיב) יחשוב לרגע: אתם מחזיקים ברכב שככל הידוע לכם תקין, פתאום מאמצע שום מקום מגיע מתדלק שהכשרתו מוטלת בספק, טוען שהרכב אוטוטו מתפגר ואגב כך דוחף לכם כל מיני מוצרים בשווי אסטרונומי.

לא מריח לכם מוזר כל העסק הזה?

אם נבדוק תקדימים שהיו בעניין בעבר, מסיבה זו חלק מהאנשים שהשקיעו את כספם בבנק למסחר (אשר קרס בעקבות מעילת ענק) כלל לא פוצו על אובדן כספם, פשוט משום שהאדם הסביר המשקיע את כספו בבנק היה צריך להבין שהתנאים המוצעים לו שם טובים מידי מכדי להיות אמיתיים.

השורה התחתונה: למטבע יש שני צדדים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קרה לי לא פעם שניכנסתי לתחנת דלק כדי ליקנות קרח וחניתי ליד מקרר הקרח והציעו לי ליבדוק שמנים. :shock:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא יודע איפה אתם מתדלקים, אבל איפה שאני מתדלק בחיים לא הציעו לי לבדוק דברים כאלה ואחרים באוטו, למעשה יש שם רק קופאית שגובה כסף בתדלוק ומוכרת בחנות של מנטה, אני בספק אם היא יודעת בכלל לתדלק אם יבקשו ממנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מבלי להצדיק את הרמאויות שפורטו כאן, אני מאמין שגם לאותו חרדי שלטענת הסיפור דחפו לו נוזלים שונים בעלות העולה על אלפיה יש רשלנות תורמת לעניין.

אומנם אינני משפטן, אבל אני יודע שתמיד נהוג לבחון כל מקרה לפי הכלל של כיצד האדם הסביר היה נוהג. עכשיו שכל אחד מהמגיבים פה (וגם אלה שרק קוראים מבלי להגיב) יחשוב לרגע: אתם מחזיקים ברכב שככל הידוע לכם תקין, פתאום מאמצע שום מקום מגיע מתדלק שהכשרתו מוטלת בספק, טוען שהרכב אוטוטו מתפגר ואגב כך דוחף לכם כל מיני מוצרים בשווי אסטרונומי.

לא מריח לכם מוזר כל העסק הזה?

אם נבדוק תקדימים שהיו בעניין בעבר, מסיבה זו חלק מהאנשים שהשקיעו את כספם בבנק למסחר (אשר קרס בעקבות מעילת ענק) כלל לא פוצו על אובדן כספם, פשוט משום שהאדם הסביר המשקיע את כספו בבנק היה צריך להבין שהתנאים המוצעים לו שם טובים מידי מכדי להיות אמיתיים.

השורה התחתונה: למטבע יש שני צדדים.

אני שואל את עצמי מי האמין ששמן מנוע עולה כלכך יקר כשבמוסך שמים לו שמן וגובים חצי מחיר ממה שבתחנת דלק.

in the face

with a chair

פורסם

ועל זה בדיוק אני מדבר!

גם אם המוכר הציע לו לקנות שמן במחיר מופקע, הרי שהוא לא אילץ אותו לעשות זאת או איים עליו סנקציה כלשהי. אותו בחור יכל לבדוק את העניין ולקבל החלטה מושכלת.

תחת זאת, הוא העדיף לקחת את עצת המוכר (הבזויה לכשעצמה, יש לציין) ועל כן אין לו על מי להלין אלא על עצמו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ראיתי את הכתבה, וזה בעיקר פועל על זקנים, נשים, וחרדים. אלה שהמכוניות הם לא הצד החזק שלהם.

גם איפה שאני מתדלק לא מציעים כלום חוץ מלשטוף חלון.

ולגבי הקשיש, זה כזה מרגיז ובא לי לשבור לשמוק ההודי הזה את הצורה. איזה חצוף, איזה זכות יש לו בכלל?!? מרגיש מעצמו גבר על קשיש חסר אונים. אני אומר עונש מוות!

:-) just smile
פורסם

תסבירו לי את הקשר של כלבוטק (שאמורה להיות תכנית נגד נוכלים) ולעניין הקשיש שקיבל מכות והתינוקות בגן הילדים?

עושה רושם שכלבוטק כבר לא מחפשים אלא רייטינג בלבד

in the face

with a chair

פורסם
תסבירו לי את הקשר של כלבוטק (שאמורה להיות תכנית נגד נוכלים) ולעניין הקשיש שקיבל מכות והתינוקות בגן הילדים?

עושה רושם שכלבוטק כבר לא מחפשים אלא רייטינג בלבד

אתה צוחק ?

פורסם

רציני ביותר

פעם כלבוטק היו בודקים מוסדות ועסקים שדופקים את האזרח

היום בשביל רייטינג הם מחפשים דברים אחרים, אתה באמת חושב שתופעת התעללות היא נושא קטן כמו חנות שדפקה מספר לקוחות? התעללות זה נושא שבשבילו צריך תכנית שלמה ולא כמה דקות כדי להשאיר צופים למשך כל התכנית שכוללת על הדרך ניסיונות שוד ודברים כאלה.

כלבוטק כבר נראית כמו תכנית חסרת סיפורים שמחפשת אפילו דברים אחרים רק בשביל הרייטינג

in the face

with a chair

• תוכן חדש...