רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איך להוריד את הכיתוב מאחורה של הנפח מנוע בגולף בלי להשאיר סימן??
הודעה אחרונה מאת Discover, -
שאלת כדאיות: מקיף ל - 106 ראלי דור שני
מאת Guest רונאלדיניו-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחירון הרכב לפי ה - "שמאי" לוי יצחק הוא בערך 20,000. היסטוריה תעבורתית נקיה, נהג יחיד, מעל 24, 8 שנות ותק בכביש. מקיף: 1774. צד ג': 820. להסתפק בצד ג' בלבד או להגדיל למקיף?
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3491469,00.html
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 769 צפיות
שלום לכם רציתי לדעת אים ידוע לכם על קיומם של מצלמות מהירות בחדרה? תודה
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
ביטוח חובה ומקיף - איך אתם עושים סקר מחירים?
מאת Guest רונאלדיניו- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חובה באתר הממשלה. זה קל. מקיף בד"כ אני מתקשר לסוכן אחד, לביטוח ישיר ול - 9000000. מנסה להשוות בין כל הקרטריונים והמחיר ואז מקבל החלטה. למישהו יש דרך טובה יותר?
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר/ממליץ? הכי צפונה שראיתי בחיפוש זה מכון אפק בשפרעם. תודה
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכם רציתי לדעת אים בכביש בחדרה אים אתם יודעים איפה שאתה נוסע ליד מגה בחדרה עד אור עקיבא לצומת יש מצלמות מהירות? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת amos17, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טאטא ההודית תייצר את הרכב המונע ע"י לחץ אוויר עבור המהנדס הצרפתי - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3492829,00.html האמת? נשמע הזוי משו אבל יכול לעבוד..
הודעה אחרונה מאת dorki, -
אופל = סאטורן? 1 2
מאת מנחם פ-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום! משיטוט באתר GENERAL MOTORS, ראיתי שהם הוסיפו לעצמם עוד חברה: SATURN. הרכב דומה מאוד לאופל, ובמיוחד לאסטרה. האם יש משהו בדברי?
הודעה אחרונה מאת ULY, -
-
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן חבריי פורום, נעצרתי היום ע"י שוטר תנועה בטענה שאני רשום במסוף כאחד שנוהג בשעה שרכבו הורד מכביש . אין לי כמובן מושג במה דברים אמורים, אני הבעלים והנהג היחיד ברכב, ולמותר לציין שמעולם לא הורד רכבי מהכביש, ושלא בצעתי שום עברת תנועה מסוג כשלהוא ב- 12 שנה האחרונות !. ייתרה מכך, עברתי טסט שבועיים לפני תאריך הורדת הרכב מהכביש (כאמור לפני בערך כ 3 ו 1/2 חודש). רשיון הרכב נלקח ע"י השוטר, נרשם זימון למשפט (פלילי), אך ניתן לי אישור תנועה זמני של 24 שעות עד לשימוע, שייערך מחר עם קצין משטרה במשטרת התנועה בבית דגן. מה אני עושה כדי להוכיח שאין לי אחות ? אני בטוח שתתגלה כי אכן טעות נפלה (בהקלדה או השד יודע מה). האם זכותי לדרוש בשימוע לראות את עותק טופס "אי השימוש"…
הודעה אחרונה מאת roli_bark, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
מתלבט לגבי רכישת ראב 4 שבו ה-4X4 משולב באופן קבוע.
הודעה אחרונה מאת ULY, -
-
מציק לי כבר הרבה זמן והייתי שמח לשמוע מה אנשים חושבים על זה. מדברים כל הזמן על מהירות כגורם לתאונות דרכים בעוד שידוע בעולם שמהירות לא גורמת לתאונות דרכים אבל מחמירה אותן כשהן מתרחשות , אבל לי מציקה העובדה שלמעלה מ-50 אחוז מנהגי ישראל לא טורחים לאותת כשהם עוברים נתיבים בכביש , בקושי כשהם פונים ימינה או שמאלה , אבל מעבר נתיבים? במיוחד בכבישים מהירים - מה פתאום. אנשים לא מפנימים שהנהג לידם/מאחוריהם לא יודע מה מתרחש להם בתוך הראש ולא יודע מה הם יעשו בעוד שניה , אני לא יכול לדעת שהנהג מצד ימין או שמאל יחליט בעוד רגע או 10 שניות לפנות לנתיב שלי , בכל יום על הכביש יש כל כך הרבה פוטנציאלי תאונות בתוצאה מזה , לך תדע כמה תאונות אכן נגרמות ככה , אפילו משטרות לא מקפידות …
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! ראיתם היום את מוסך כלכלה של ידיעות אחרונות? ראיתם את הידיעה על הטיפולים במוסכים? ראיתם שירושלים היא העיר היקרה ביותר לתיקון כלי רכב? 1200+- ש"ח לתיקון. תעשו 120X38%, ותראו כמה אתם מוסיפים. מה קורה פה?! למה שאני אשלם עוד 38% על הטיפול? מה נסגר?! אהה... אופס.. שכחתי: מה דעתכם על זה?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
אתמול אני מגיע לביתי בשעת לילה מאוחרת. יש בשכונה שלי שיפוצים, כך שאת הרכב שלי אני מחנה בחנייה איכותית שאינה שייכת לי, ובכל מקרה נהגתי ברכב אחר של המשפחה. כאשר החניתי כבר, אני קולט שישנו רכב שחוסם את הכניסה לחנייה של הבית, מה שמעלה בי עצבים בגלל שתי סיבות: 1. אמנם אני לא מחנה שם כרגע, אבל מה אם הייתי רוצה להחנות? איזו זכות יש לו לחסום לי את הכניסה לחנייה? 2. אבי ממשיך להחנות שם, ועומד בצורה כזו שזה בולט מאוד שהוא חונה שם, כך שאי אפשר היה לחסום את החנייה בלי לשים לב שאתה חוסם גם רכב שכבר נמצא שם. ממש אבל ממש התאפקתי לא לנקוט באקט של ונדליזם כלפי הרכב. ואני ממש לא צוחק. התקשרתי למשטרה, אמרו לי שיטפלו בזה. לאחר כמה דקות התקשרתי שוב, ושלחו נ…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אז ככה היום ראיתי אוטו ביד 2 שנת 98 יד 2 זה מה שהיה כתוב אמרתי לאבא שלי שילך לבדוק אותו הלך בדק לקח למכון בדיקה והכול יצא בסדר העברנו בעלות ועכשיו שאני מסתכל בבית על הטופס רישיון אני רואה ידיים קודמות 3 והשכרה לשעבר נכנסתי ליד 2 לראות את המודעה עוד פעם ועכשיו אני רואה הוא שינה שמה הכול וכתב יד 3 שהיה פעם השכרה דפקו אותי חזק אני מתבאס להגיד לאבא שלי שעבדו עליו אפשר לעשות משהו?
הודעה אחרונה מאת bababen, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא מזמן קניתי חישוקי מגנזיום וצמיגים חדשים, הרכב הוא טויוטה קורולה שנת 2001 מידת צמיגים החדשה היא 195/55 R15 מאושרים ברישיון. ומאז נהיה רעש מוזר הפניות מהירות ובפסי האטה במיוחד כשמישהו יושב מאחורה. היום לקחתי את חבר שלי ובדקנו את העניין, ובאמת הגלגל משתפשף בבית גלגל ורואים סימנין בצמיג. יותר מאוחר אני יעלה תמונה כדי שתראו יותר טוב. הצמיג בכלל לא קרוב לבית גלגל. מה אפשר לעשות? אולי הצפיצים או הבולמים עייפים? אולי המגנזיום בולטים טיפה יותר מהצמיג המקורי? תודה
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 1 תגובות
- 564 צפיות
קצת הזויי אבל למה באמת לא להעביר את המיפגש מ 1\18 ל 1\19 . ה 18 נופל ביום שישי והרבה לא יוכלו להגיע לא עדיף ביום שבת ? וזה נופל גם עם המיפגש של VAG באותו יום. רז...
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי שאלה פשוטה וקצרה שלא מצאתי בעזרת מנוע החיפוש. לדוגמא ויש לי רשיון, ועברו שלושת החודשים של המלווה, אני יכול לקחת מכונית של אבא\דוד\חבר? סתם ככה, לסיבוב כמו שאומרים. או לדוגמא אני יכול לשבת בפועל ולנהוג במכונית אם לא רשום את שמי לא בביטוח ולא בבעלות הרכב? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפשת (לא בשבילי כמובן) מורה נהיגה איכותי ודובר אנגלית שמלמד בתל אביב. אשמח להמלצות גם במסרים. תודה
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
BMW קבריולט. פניקס ואליהו לא מוכנות לבטח את הרכב. למה לא השתמשתי בתוצאות חיפוש , כי אני צריך תגובה שתהיה עדכנית לימים האחרונים ממישהו שיודע. תודה.
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רק חבל שרוב המכוניות שם במצב "לא ממש טוב" הנחמה שמוכרים את המכוניות הנ"ל בEBAY ועוד מאוד בזול. http://cars.walla.co.il/?w=/4713/1219674בסוף הכתבה יש גם קישור לאתר המכירות בEBAY
הודעה אחרונה מאת קוראים לי איזי-, -
- 5 תגובות
- 935 צפיות
לכל הנוהגים במוניות או ג'יפים או טרקטורונים מישהו נוהג להשתמש בביודיזל? אני כן . אני נוסע על 20% . קונה ב 5.30 כולל מע"מ והרכב ואני מרוויחים . יש לכם ניסיון עם זה? בעיות מיוחדות? בבקשה שתפו אוי בנסיונכם אם קיים. תודה
הודעה אחרונה מאת יבגני .י., -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! מקווה שמישהו מכם יוכל לעזור לי. ביום שני בלילה - בין השעות 23:00 לשעה 2:00 החנתי את הרכב ברחוב אבן גבירול בת"א ליד מס' 19 (בערך מול הדורותי גייל - קרוב לקיוסק). המדרכה היתה בצבע אפור (מיותר לציין שהחנו שם הרבה רכבים כי זה לא תירוץ) ובנוסף היה שלט צהוב שהיה כתוב עליו משהו בסגנון שבלילה מותר להחנות שם. בבלוק הבא היה שלט של איזור גרירה - היתה שם תחנת אוטובוס - אבל שוב זה היה בבלוק הבא. ביציאה מהפאב ראיתי שהרכב לא שם, בירור קטן במוקד 106 העלה שהרכב נגרר לרידינג. הלכנו שחררנו את הרכב, ברור שאין עם מי לדבר שם בכלל על החוצפה של עיריית ת"א. רבאק תצבעו את המדרכה באדום-לבן ואף אחד לא יחנה שם במקום לשים שלטים עם כתב מיניאטורי שקשה לקרוא בלילה - למרו…
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם הדחופה בחיפוש אחר נעילת דיפרנציאל לקאיה ספורטאג' 97' ידנית כאמור הרכב בלי נעילה ואני רוצה להתקין כזו בדפרנציאל, בארץ רוצים על החלק הזה לא פחות מ 6000 ש"ח אני מחפש בהרבה פחות הבנתי שבחול זה בסביבות גג גג 200 - 300 דולר תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת נמרוד33, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום רכשתי רכב חדש מהחברה לפני שמונה חודשים והלך המנוע. החברה מוכנה להחליף את המנוע בחדש ללא עלות. האם אני יכול לדרוש רכב חדש ? תודה.
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום אני בן 17 וביום חמישי הקרוב מסתיים לי המלווה רציתי לשאול מה אני צריך לדעת לפני שאני עולה על הכביש חוץ מהדברים הרגילים שההורים ומורה הנהיגה מלמדים ? (שמירת מרחק, הגבלת מהירות וכו') עצות וכו' תודה רבה והחל מחמישי הקרוב תתחילו להזהר (בצחוק)
הודעה אחרונה מאת ilgs29, -
- 2 תגובות
- 987 צפיות
האם משהו יודע אם עירייה באמת יכולה לעכל עקב חובות של דוחות למרות שאינני תושב אותה עיר? תודה
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המידע שיש בידי נכון לעתה: שם הנהג הפוגע תעודת הזהות של הנהג הפוגע. שם היישוב שלו והמיקוד. סוג המשאית וצבעה. מספר הטלפון של סוכן הביטוח שלו (מסרב למסור פרטים נוספים). שם העד. מספר טלפון של העד. רקע הנהג הפוגע: ממוצא בדואי, גר כנראה בנגב, אין טלפון רשום על שמו. סוכן הביטוח שלו לא מוסר שום פרט נוסף. איך מאתרים את הבן בליעל הזה? שווה לערב חברת חקירות כפי שאוסקר המליץ? ההפסד הוא בגין העדר תביעות ל3 שנים + השתתפות עצמית. כל מי שיכול לעזור לי שיפנה אליי במייל [email protected]. או שיציג הודעה בשרשור זה. התאונה קרתה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק. לפני שהמשאית התנגשה בי, היא התנגשה בוולבו חדשה. במקרה הזה, בעל הרכב נעצר והוחלפ…
- 4 תגובות
- 854 צפיות
שלום אני מעוניין לקנות קסנון מפה http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=Car_Accessories&AuctionId=6707753 ואנלא יודע איזה מתאים לרכב שלי יש ברשותי mazda sedan 323 תמונה של האוטו וכמה שווה להציע עליהם
הודעה אחרונה מאת ULY, -
- 1 תגובות
- 968 צפיות
שלום לכולם. שמי יריב ואני מעוניין להביא רכב בייבוא אישי מגרמניה. אך לפני כן עליי למצוא דילר טוב ומתאים בכדי שייסייע לי בפרטים הנחוצים כדי להביא את הרכב. אם יש כאן מישהו שיכול להפנות אותי לאיזה אתר אינטרנט שבוא אני יכול לראות את מגוון המכוניות שיש לאותו דילר אני מאוד אודה לו. בגדול אני מחפש גולף SDI שנים 2006- 2008 גיר רגיל תודה מקרב לב יריב
הודעה אחרונה מאת soli,