Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מקווה שמישהו מכם יוכל לעזור לי.

ביום שני בלילה - בין השעות 23:00 לשעה 2:00 החנתי את הרכב ברחוב אבן גבירול בת"א ליד מס' 19

(בערך מול הדורותי גייל - קרוב לקיוסק). המדרכה היתה בצבע אפור (מיותר לציין שהחנו שם הרבה רכבים

כי זה לא תירוץ) ובנוסף היה שלט צהוב שהיה כתוב עליו משהו בסגנון שבלילה מותר להחנות שם.

בבלוק הבא היה שלט של איזור גרירה - היתה שם תחנת אוטובוס - אבל שוב זה היה בבלוק הבא.

ביציאה מהפאב ראיתי שהרכב לא שם, בירור קטן במוקד 106 העלה שהרכב נגרר לרידינג. הלכנו שחררנו את הרכב, ברור שאין עם מי לדבר שם בכלל על החוצפה של עיריית ת"א. רבאק תצבעו את המדרכה באדום-לבן ואף אחד לא יחנה שם

במקום לשים שלטים עם כתב מיניאטורי שקשה לקרוא בלילה - למרות שגם אח"כ בדקנו והיה בוודאות כתוב שם

שמותר להחנות.

אז שחרור הרכב - 260 ש"ח + קנס 250 ש"ח.

השאלה היא האם ניתן לערער על הקנס? אולי אפשר לגשת למשרדים שלהם במקום הפרוצדורה של השליחה בדואר רשום?

בנוסף לכך שמתי לב לכמה פרטים בדו"ח:

צבע רכב - כתוב בז' - בפועל צבע כסף מטאלי. (בהחלט לא בז'!) - האם ניתן לבטל את הקנס אוטומטי?

כמו כן כתוב שאת הדו"ח שמו על חלון הרכב בעוד שהביאו לי את הדו"ח בנייד (ומחבר אחר שגררו לו את הרכב אני יודעת אצלו על הדו"ח כתוב שהוא נמסר ביד) כן פרט טכני שולי, אבל אולי גם על זה אפשר לבטל?

בנוסף לכך במידה ומבטלים את הדו"ח האם אפשר לקבל את ההחזר של כספי הגרירה? (יש לי קבלה על כך)

העבירה שהיתה כתובה בדו"ח הינה: חניה במקום שאין בו עצירה (או משהו דומה לזה) - ושוב אני מדגישה - צבע המדרכה אפור וכן שלט צהוב שאומר שמותר להחנות שם בשעות הלילה - הרכב נגרר ב 1 בלילה.

אודה לכל העונים העניין מאוד חשוב לי.

פורסם

משעשע עד דמעות:roll:

היה לנו מקרה דומה כאשר חנינו באיזור הטיילת בת"א, מתחת לשלט שבו מציינים את השעות בהם מותר לחנות.

(מיותר לציין שחנינו כחוק ועל פי מה שכתוב בשלט).

שילמנו את הקנס ואת הגרירה.

עכשיו אתה מבין מהיכן יש כסף לעיריית ת"א בשביל מופעי יום העצמאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל משעשע זה לא היה.

דבר שני לא ברור לילמה שילמתם את הדו"ח (מילא הגרירה) ולא ניסיתם לבטל אותו אם ידוע לכם שחניתם כחוק.

מאיפה הכסף של העירייה ברור לי כבר ממזמן, זה פשוט כ"כ לא בסדר שהם עושים דברים כאלה - כאילו מכריחים אותך להחנות בחניון שלהם - כי אם קורה לך דבר כזה - פעם הבאה גם אם תהיה בטוח שמותר להחנות באיזה מקום אתה עדין תעדיף להחנות בחניון.

בכל מקרה אם למישהו יש נסיון באיך להתמודד עם החוצפה הזאת אשמח לתשובות.

כי אני בהחלט לא מתכוונת לשלם את הדו"ח!!!

(ואם זה לא היה רכב ליסינג מהחברה של אבא שלי גם היתי הולכת על זה למשפט)

פורסם

נאמר בציניות(יש גם סמיילי שמגלגל עיניים).

באותו הערב ביקשתי להזמין ניידת משטרה למקום, אך השוטרים היו עסוקים בדברים אחרים.

אתה יכל לצלם את המקום שבו נגרר הרכב עם נימוקים משכנעים ולפנות לעירייה.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...