Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קניתי חישוקי מגנזיום וצמיגים חדשים, הרכב הוא טויוטה קורולה שנת 2001

מידת צמיגים החדשה היא 195/55 R15 מאושרים ברישיון.

ומאז נהיה רעש מוזר הפניות מהירות ובפסי האטה במיוחד כשמישהו יושב מאחורה.

היום לקחתי את חבר שלי ובדקנו את העניין, ובאמת הגלגל משתפשף בבית גלגל ורואים סימנין בצמיג.

יותר מאוחר אני יעלה תמונה כדי שתראו יותר טוב.

הצמיג בכלל לא קרוב לבית גלגל.

מה אפשר לעשות? אולי הצפיצים או הבולמים עייפים? אולי המגנזיום בולטים טיפה יותר מהצמיג המקורי? :roll:

תודה

:cry: !!SOLD!!

פורסם

זה לא נראה לי כ"כ קשור לבליטה. אם הבולמים עייפים, אז הם יורדים במידת מה והמרכב משתפשף בגלגל. בדוק את הבולמים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אז כנראה הבולמים האחוריים של עייפים. וזה יותר סביר, ובוא אני אסביר לך למה:

כמה זמן הבולמים על האוטו? הרבה. כמה הם סוחבים ביומיום? אותך, את אשתך, את הילדים...

כמה הם חוטפים ביום? הרבה. למה? באמפרים... אז תכפיל את זה בכמה שנים, אז תקבל תוצאה "יפה".

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

בולמים?!?!??!?!

אולי קפיצים??

בולמים לא משנים את גובה הרכב!

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אבל בולמים שוקעים...

פורסם

וואלה? בולמים שוקעים??

טוב לדעת.....

למה לא סיפרו לי על זה קודם??

קפיץ שוקע לא בולם!!!!

כל תפקיד הבולם הוא לרסן את פעולת הקפיץ. בלי בולם הרכב יהייה קופצני יותר אבל לא נמוך יותר

פורסם

לא לריב ילדים............סתם

אז איך אני יכול לפתור את זה?

בימים הקרובים אני ינסה לשים את הגלגל הרזרבי שהוא במידה המקורית ולראות האם זה נמשך.

פורסם

לאיזה גאנט החלפת?

מה היה הקוטר והאופסט של המקורי ביחס לחדש?

מה מידת הצמיג המקורית?

פורסם

חבר'ה החלק שמשתפשף זה לא הבית גלגל הפנימי כמו שאני חשבתי,אלא החלק החיצוני "הקליפה" של הרכב ,החלק או הכריכה זו שרואים לעין (דמיינו רכב עם ספייסרים מטורפים שהגלגל יוצא מהבית גלגל ועכשיו דמיינו מה נוגע בגלגל),אריק הכי טוב שתעלה תמונה.

דרך אגב, גם אם הבולמים גמורים המהלך של המתלה לא נותן לגלגל להגיע למצב בו הוא נוגע למעלה בבית עצמו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הנה תמונה שתמחיש את העניין, סימנתי בחצים את המקומות שנוגעים,

אפשר לראות אפילו על הגלגל שת החלק שמשתפשף.

(ועכשיו עם הפלאש השריטות נראות פשוט מפחיד :cry:)

dsc00030wh6.jpg

פורסם

היתה לי את אותה בעיה אבל עקב ספייסרים....

הקטנתי רוחב צמיג מ205 ל- 195 והתקנתי בולמי KONI הבעיה נפתרה..

- ליוני, אני יודע שהבולמים תפקידם לבלום את תנועות הקפיץ, וחוזק הקפיץ קובע את "התנגדות" השלדה מהצמיג

אבל בסופו של דבר הבעיה נפתרה ...

פורסם

שמח לשמוע שהבעיה נפתרה ושמח עוד יותר שהרכבת קוני:-) (חבר של היבואן), אבל יכולת לפתור את הבעיה גם ללא החלפת בולמים.

• תוכן חדש...