Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מנוע בתקופת האחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם אם נגיד שהרצועה נקרעה. איךהיא הגיעה לרצועת התזמון.

בקיצור הבולשיט הרגיל של צ'מפיון, תתעקש על החלפת מנוע חדש לגמרי ולא שיפוץ של הקודם.

אם הם עושים לך בעיות עצור את הטיפול ברכב והזמן מומחה שייתן את הערכתו למקרה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ראשית, עמוד על כך שתקבל מנוע חדש באמת ולא משופץ.

בהמשך, מגיע לך פיצוי על ירידת ערך הרכב.

מנסיוני אומר כי יבואנית טויוטה, הסכימה בבית המשפט לתביעות קטנות בי-ם להתחייב לרכוש בחזרה (בכסף - לא בטרייד אין) את הרכב בהתראה של 48 שעות בכל עת - בכפוף שלא יעבור תאונה - במחיר מחירון מלא למרות החלפת המנוע ולא לשלם בעבור ירידת ערך.

דני גורביץ

שמאי רכוש ורכב

פורסם

כן ,הטיפול המהולל של צמפיון מוטורס מוכר גם לי אישית היטב , ועל אותה בעיה בדיוק..

רק שבמקרה המשפחתי שלנו הרצועה נקרעה תוך כדי נסיעה ..

צמפיון כמנהגם בקודש עשו כל תרגיל אפשרי להתחמק מהסיפור עם מגוון סיפורים מצחיקים עד דמעות, מכתב תקיף מעורך דין גרם להתקפלות מהירה.

עם היבואן הזה לצערי זו הדרך היחידה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני גם חושב שעדיף לך לפחות להתייעץ עם עו"ד על המקרה, אני בטוח שגם בפנייה שלך למול היבואן, לא יזיק לך שעו"ד יעמוד מאחוריך. לדעתי לא שווה לך לחסוך כרגע.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
מאיפה תבוא חתולה למנוע?

וגם אם הצליחה להכנס היא תשב לגרד רצועות של הרכב.

הרצועה כשלה וטוב שהם לוקחים אחריות ומתקנים את המנוע.

בנוסף אתה יכול לראות שהרצועה של הטיימינג סגורה במכסה ולא ניתן להגיע אליה

כבר יצא לי לחלץ חתול (בחתיכות) מתוך תא מנוע של פולו,

ככה שזה בהחלט אפשרי!

עם זאת, לא הייתי בונה על כך שזו הסיבה.

לדעתי יש סיכוי גדול יותר שמדובר בפגם בייצור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא ממש ברורה לי הסיבה בעקבותיה אתה טוען לקבלת רכב חדש. הציעו לך מנוע חדש? זה אמור לספק אותך.

ביקרת פעם במוסך? ראיתי איך עובדים שם? אתה רוצה להגיד לי שאיכות ההרכבה תהיה זהה לאיכות ההרכבה של המפעל?

מעטים מאוד המוסכים שהייתי סומך עליהם בעבודה כזו.

פורסם

גם אם כל מה שאתה אומר נכון, זאת לא סיבה מספיק טובה שבגללה בית משפט ישתכנע לפסוק שמגיע לך רכב חדש.

את זה יודע גם היבואן ולכן אין טעם לדרוש משהו גבוה מידי ובסוף לקפל זנב ולקבל שאריות.

עדיף מלכתחילה שתעמוד על זכותך לקבל פיצוי מסויים והארכת אחריות. לרוב היבואן יעדיף לתת פיצוי בטיפולים ולא בכסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר כעיקרון ההבדל היחידי בין הדעות שלנו הוא טקטיקת המו"מ:

האם להתחיל גבוה (דרישה להחלפת הרכב) ולרדת למחיר השוק (טיפולים ופינוקים כפי שרשמתי בהודעתי הקודמת), או שלהתחיל מיד במחיר השוק.

לכל דרך יש את היתרונות והחסרונות שלה. אני הייתי מעדיף לכוון גבוה ולירות, מי יודע אולי בטעות אני אצליח לפגוע בציפור? :wink:

• תוכן חדש...