Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובות

אני לא יודע מה לעשות אם לשתוק ולהעביר כי אני לא רוצה לבאס את אבא שלי

ממש אני יודע שיכאב לו ממש ממש

והאוטו קנינו אותו ב אלף בפחות ממחירון

עכשיו אני מסתכל על המודעה

ובכלל ראיתי שהבן *** מחק את המספר שלו מהמודעה

נראה לי עבדו התקוות

והטסט הקרוב של הרכב יהיה עוד חודשיים 3 משהו כזה

אני מעדיף לספוג עליי עלויות כסף מאשר שאבא שלי יפגע

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע, אני אציע לך משהו.. אמנם הסיכויים קלושים אבל תמיד שווה לנסות.

היתי מציע לך להתקשר לאתר בו ראית את המודעה , להתקשר למוקד (ליד 2 יש צוות מוקדנים אדיב מאוד!)

להסביר להם שמדובר בהונאה חמורה.. אם הם יהיו ממש נחמדים אולי הם יעזרו לך למצוא את המספר ולהוציא

לך את המודעה שהוא פרסם. יש להם הכל מתועד במערכת, הכל קיים במסד נתונים, גם אם הוא ימחק את המודעה

הכל נשמר במאגר נתונים שלהם. עכשיו השאלה עד כמה הם יהיו נחמדים. אם לא תצליח עם נציג שירות נסה להגיע לדרגים

גבוהים יותר... עם המסמכים האלה פנה לעורך דין בצירוף כל ראיה אפשרית שתעיד על כך שמדובר במעשה הונאה.

בנוסף, היתי מציע לך לספר לאבא שלך. אולי זה יכאב אבל אני בטוח שלאבא שלך יש ניסיון חיים ואולי דווקא הוא ידע

למי לפנות ומה לעשות. אני תמיד מספר לאבא שלי.. גם מה שלא תמיד נעים לספר.. והרבה פעמים הופתעתי שהפתרונות

באו דווקא ממנו. בכל זאת אני מאמין שהוא מבוגר ממך בכמה שנים טובות ועם ניסיון חיים אי אפשר להתווכח.

דרך אגב, טריק שסוחרי רכב נוהגים לעשות (במידה והם קונים את הרכב ממישהו) הוא להשאיר את הרישיון על שם הבן-אדם ממנו

נקנה הרכב, הם לא מנפיקים רישיון חדש ואז מה שקורה מאוד פשוט... על הנייר רשום בעלים קודמים 003- משמע אתה (הקונה החדש) יד רביעית. בפועל...אתה תהיה יד חמישית. כמובן שבהעברת בעלות יש נספח מצורף בו מפורט שם המוכר ושם הקונה אבל יש הרבה מאוד אנשים שלא בודקים ומסתמכים על מספר הידים לפי מה שמציגים להם ברישיון הרכב (כן, אותו רישיון שלא הוחלף מאז הטסט האחרון...)

אני שמעתי על רכבים שנמכרו כיד 2 ובפועל היו יד 4-5... בקיצור, חשוב לשים לב לכל פרט.

Lexus CT200H

פורסם

אני לא מבין דבר אחד.ברשיון הרכב כתוב בבירור השכרה,אם זה השכרה לשעבר.זה המינימום שצריך לבדוק,עוד לפניי הידיים וכו.באיזה רכב מדובר וכמה שילמת עבורו?

פורסם

אתה יכול למצוא גירסה קודמת של ההודעה במטמון גוגל.

תעתיק כמה מילים רצופות מהמודעה שאתה יודע שלא השתנו. תוסיף מרכאות לפני ואחרי ותחפש את הביטוי בגוגל.

כשאתה רואה בתוצאות תוצאה שמתאימה למודעה תלחץ על "עותק שמור" או "מטמון" ותקבל את מה שגוגל "צילמו" לפני כמה ימים.

לי היה את זה עם מודעה עם מחיר למחשב של אייבורי שהזמנתי ואחר כך המודעה ירדה והם התכחשו לה. כשהראיתי להם את הגירסה המוטמנת לא היתה להם ברירה והם וויתרו.

פורסם

לדעתי אתה או אבא שלך האשמים היחידים, וכל שופט יגיד לך את זה.

המינימום שבנאדם צריך לעשות זה להסתכל ברישיון הרכב.

זה כמו שתקנה רכב כחול ולא תסתכל עליו בכלל עד שתעביר בעלות ואז תגלה שהוא כחול

יש רשלנות גדולה מצדכם.

מצטער שאני נשמע כמו מניאק, אבל זו האמת.

פורסם

אני לא מבין אתכם, מה זה משנה מה היה רשום באתר, גם אם היה רשום V8 עם טורבו ו DVD כולל קראוון 30 מטר .

זה לא משנה.

אבא הלך ליראות את הרכב,

לאבא היה את האפשרות לבדוק את כל הדברים במקום וליראות איזה רכב הוא מקבל עם כל הנתונים שלו.

המוכר לא זייף מסמכים מקוריים של הרכב.

מה זה משנה מה היה רשום באתר ? או אפילו אם היה רשום שלט על האוטו שזה פרארי ואז גילית שקנית הונדה ?

אין פה שום עילה או יכולת להוציא אישום נגד המוכר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מסכימה עם המגיבים מעלי, אם לא עשיתם זיכרון דברים ולא היו שום שיחות על איזו יד והאם פרטית או לא, והוא הביא לכם רישיון רכב ואתם לא הסתכלתם אז איזו עילה יש כאן?

ומישהו הגיב שזה לא חוקי אם הם שילמו לא לפי הורדת הערך של רכב השכרה, האם חייב להוריד או שהמוכר יכול למכור באיזה סכום שהוא רוצה כמו שאדם פרטי יכול לבקש 100 אלף על אוטו ששוה 20? (מוקצן..)

פורסם

הדבר היחידי שאני חושב עליו שתוכל לעשות זה כן לספר לאבא שלך (גם הבריאות שלך חשובה ולשתף מישהו במיוחד אבא שלך יעזור לך מאוד)

ודבר שני לראות אם המכון שעשיתם בו את הבדיקה הוא מכון שהבחור שמכר לכם את האוטו המליץ תלכו למכון אחר ותעשו בדיקה חוזרת (כמה שיותר מהר כדי שהמכון הראשון לא יתנער מאחריות) ולראות אם האוטו במצב טוב כמו שאמר המכון הראשון או לא .

אם כן מברוק .

אם לא הולכים לעו'ד ומוזיזים עניינים כנגד המכון שזייף בבדיקה.

תיהייה חכם ותספר לאבא אני בטוח שהוא יעדיף לדעת.

ארז.

פורסם

מקרה עצוב, אני לא רואה אפשרות יציאה מהמבוך הזה.

א.תסמוך על המכון שהוא מחוסה היטב בכסת"ח, ומה שנאמר בע"פ לא ניתן להוכיחו.

ב.מבחינת המחיר, מחיר מחירון לא מופיע בשום ספר חוקים, כך שהמחיר הוא בינך לבין המוכר.

ג.סוחרים הם אנשים חסרי מצפון, אז אל תצפה שדבריך יגעו בליבו של הסוחר.

ד.לספר לאבא? אז זה רק אתה תחליט, אין לי עצה בשבילך בקשר לזה.

ה.קחו את זה בתור דמי לימוד לחיים, ותמשיכו הלאה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

דבר ראשון ספר הכל לאבא שלך אני מעריך שהוא שילם על הרכב ויש לו את כל הזכות לדעת!!!

ולאלה שחושבים שאין עילה לתביעה אתם טועים בעל רכב חייב לתת שקיפות מלאה על הרכב הוא פעל שלא בתום לב ומן הסתם ידע על מצבו של הרכב ובחר במודע ובמזיד לא לתת את הפרטים הרלוונטים על הרכב, לתבוע ומהר!!!

• תוכן חדש...