Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים בעת שהאזנתי לאחת מתוכניות הבוקר שמשודרות ברדיו, דווח כי בקרוב מאוד כל שילטי הפרסום הפזורים ברחבי הארץ ושלטי הפרסום (מסכים מרצדים) יוסרו בקרוב מכיוון שהם מסיחים את הדעת בעת הנהיגה.

לפני מספר דקות בעת שביצעתי קניות במתחם הקימעונאי בקרבת ביתי, נתקלתי ברכב הנ"ל שנוסע בכביש המהיר באין מפריע כאשר ארון קבורה מונח על הגג ודגלי ישראל וארצות הברית מקשטים אותו.

,נסעתי אחריו על מנת להנציח את מה שראו עיניי, לשוחח עם הנהג לא הספקתי כך שאין לי את תגובתו.

מה אומר החוק לגבי הנ"ל?!

ל'

IMG_4926 (Large).jpg

מחאה בתנועה.JPG

מחאה בתנועה1.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי המקרה הנ"ל, בד"כ מדובר באישפוז בכפיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזמור לדוד, ה' רעי לא אחסר

בנאות דשא ירביצני, על מי מנחות ינהלני,

נפשי ישובב, ינחני במעגלי צדק למען שמו.

גם כי אלך בגיא צלמות - לא אירע רע, כי אתה עמדי; שבטך ומשענתך המה ינחמני.

תערך לפני שלחן נגד צררי, דשנת בשמן ראשי, כוסי רויה,

אך טוב וחסד ירדפוני כל ימי חיי ושבתי בבית ה' לארך ימים

ממשלת ישראל, לא נשכח , לא נסלח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לשוחח עם הנהג לא הספקתי כך שאין לי את תגובתו.

מה אומר החוק לגבי הנ"ל?!

ל'

אני מניח שגם אם היית מנסה לשוחח עם הנהג לא הייתה מתבצעת "שיחה" אלא מונולוג מתלהם מצידו של אותו פרובוקטור שבמישטרים פחות סלחניים היה מוצא עצמו מאחורי סוגר ובריח.

ארז רונן

פורסם

מעניין אם יש גופה בארון, או איזה סאב עצבני.

דווקא אפשר לשים בתוך הקופסה פילטר אויר ענק + טורבו "קטן".

או יותר טוב, מנוע סילון. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נראה לי שאתם סוטים מהנושא.

זה לא פורום פוליטיקה, אלא פורום רכב.

ל' שואלת שאלה נכונה -

אם מורידים שלטים (פרסומות) מדרכים מהירות בגלל הסחת דעת הנוהגים, האם אין בפרובוקציה שכזאת כדי להסיח את הדעת ואולי עוד יותר ?

על-פני הדברים נראה שבוודאי מדובר בבעיה מתחכמת שיש לתת עליה את הדעת ולפותרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מזמור לדוד, ה' רעי לא אחסר

בנאות דשא ירביצני, על מי מנחות ינהלני,

נפשי ישובב, ינחני במעגלי צדק למען שמו.

גם כי אלך בגיא צלמות - לא אירע רע, כי אתה עמדי; שבטך ומשענתך המה ינחמני.

תערך לפני שלחן נגד צררי, דשנת בשמן ראשי, כוסי רויה,

אך טוב וחסד ירדפוני כל ימי חיי ושבתי בבית ה' לארך ימים

ממשלת ישראל, לא נשכח , לא נסלח

זה יפה שאתה מזכה אותנו באמירת מזמור תהילים.

אבל שבטעות לא נשמע כאן איזה טון מזלזל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

החוק מתיר לעשות זאת, זאת בעיקרון קופסא כל עוד היא לא חורגת מאורך ורוחב המטען שמותר לרכב לקחת אז זה חוקי.

כמו הרכב של חב"ד הם החנוכיה ושאר הדברים, כמו פרסומות על אוטובוסים, או מוניות באילת עם ארון קבורה משולש על הגג.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אבל מה שכן הוא ידע בדיוק איפה לחנות, צמוד לדגל המדינה שעומד לו בגאון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני מניח שגם אם היית מנסה לשוחח עם הנהג לא הייתה מתבצעת "שיחה" אלא מונולוג מתלהם מצידו של אותו פרובוקטור שבמישטרים פחות סלחניים היה מוצא עצמו מאחורי סוגר ובריח.
אני מבין שחופש הדיבור שבעטיו כול התקשורת יכולה לעזור לאויביב העם הזה זה בסדר , אבל מחאה על כך שהממשלה עוזרת לאויביי העם זה לא בסדר ? מה קרה ל"היתיפיפות" של "חופש ביטוי "?!!!!

אם כבר הייתי שם חצי מהתקשורת ואת שלום עכשיו מאחורי סורג ובריח

ולאחר האוףטופיק הזה , לגבי השאלה של ליטל , אני חושב שאי אפשר להשוות בין משהו שאדם עושה ברכבו הפרטי כדי למחות , גם אם המחאה הפוליטית הזו , תופסת תשומת לב , ובין שלטים מסחריים שתוכננו מעצם טבעם לתפוס תשומת לב , והושמו בנקודות מפתח כדי שישיגו את תשומת הלב המירבית . במקרה של השלטים זה פשוט לעזור לגרום להסחת דעת , במקרה של הנהג זו מחאה פוליטית לגיטימית לחלוטין

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

אתה מפספס את הנקודה.

שלטי רחוב לא פעם ולא פעמיים שימשו לא רק לפירסומת, אלא גם להבעת מחאות פוליטיות.

הדוגמה של ארון הקבורה שכאן משמשת למחאה פוליטית לא שונה מזה שאני יכול לשים על הגגון את תמונת החשופונת הבאה עם פרסומת לבגד-ים ולנסוע כך בדרכים. גם זה ימשוך תשומת לב נהגים (ולדעתי יותר מאשר שלט קבוע).

הענין הוא שהמחוקק צריך לתת דעתו על כך שהמתחכמים יעשו שילוט נייד.

יש את ענין הפרסום על אוטובוסים וכיו"ב, וצריך לחשוב על הכל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
יהודה,

אתה מפספס את הנקודה.

שלטי רחוב לא פעם ולא פעמיים שימשו לא רק לפירסומת, אלא גם להבעת מחאות פוליטיות. אם אתה חושב שאם החוק יעבור אזי לא יהיו אנשים בצמתים משני המפלגות , אתה טועה , ואם אתה חושב שלא תהיה תעמולה ברחובות אתה גם טועה , פשוט תמתין עוד מספר חודשים כשמערכת הבחירות תתחמם , ותראה מה יהיה

הדוגמה של ארון הקבורה שכאן משמשת למחאה פוליטית לא שונה מזה שאני יכול לשים על הגגון את תמונת החשופונת הבאה עם פרסומת לבגד-ים ולנסוע כך בדרכים. גם זה ימשוך תשומת לב נהגים (ולדעתי יותר מאשר שלט קבוע).

ועכשיו לך תמנע מנהג מונית למכור את חזית מוניתו לפרסומת לבגדי ים , אפילו משפטית לא נראה לי שתצליח , כי זה חופש העיסוק וחופש הביטוי

הענין הוא שהמחוקק צריך לתת דעתו על כך שהמתחכמים יעשו שילוט נייד.מי היה זה שהטיף לי כול הזמן שהמחוקק לא רואה מטר מהאף שלו ?!! ואתה רוצה דוגמא עכשווית ? מופז עם ההחלטה על מנהרה בת"א , הרי צוות מקצועי מהמשרד שלו אמר שלא הוא הצהיר שלא ואז כשהוא נפגש עם ראש עיריית ת"א פתאום הוא "משתכנע" שכן תוך שעתיים של שיחה ?!!!! מה בדיוק חודש לו שהוא לא ידע לפני כן ?!!!

יש את ענין הפרסום על אוטובוסים וכיו"ב, וצריך לחשוב על הכל.

.

אתה מצפה מהמחוקקים שלך יותר מידי ממה שהם מוכנים לתת (אלא אם כן תרמוז על טובת הנאה ו/או דרך למימון מסע בחירות ו/או עזרה ביחסי ציבור , שאז משום מה החלק האפור במוחם פתאום יעבוד לטובתך )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...