Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז זהו שלא.., הצבא טרח לגלם את שווי השימוש במשכורת מקבלי הרכב, כך שלמעשה אתה ואני משלמים את הרכבים הללו, מקבלי הרכב לא משלמים שקל אחד שחוק על הרכב, הכול מגולם על חשבון הברון.

עד אכשיו שמרתי על איזה שהוא איפוק אבל לא עוד

אתה אחד מצריי העיין הכי גדולים שראיתי מעודי, זאת ועוד שאין לי מושג באיזה צבא שירתת ותחת איזה מפקד שגרם לך להיות כל כך ממורמר

אני ששירתתי כלוחם ביחידה מובחרת ופיקדתי בה יכול להגיד לך רק שתפסיק לרשום דברים שאינך מכיר ואין להם כיסוי.

אתה רושם פה דברים כעובדות כשלמעשה הדבר מושתת על דעותיך האישיות בלבד ועל תחושת הבטן החולה שלך לגבי צה"ל בהיסתמך על המלחמה האחרונה.

כמו שאמרתי מקודם אחזור על עצמי, כן, גם בצבא יש בעיות כמו בכל מערכת, מסכים שבעיות בצבא הרבה יותר מסובכות ומסוכנות מבעיות במקום אחר מפעת האופי של העשייה בו

אל לכם לטעות, את הצבא לא מרכיבים רק אנשים קטנים עם צל גדול(כמו הרמטכ"ל האחרון שאכן עשה מגוון טעויות ואף לא טרח לעמוד מאחוריהן)

לסיכומו של עניין מר cx25gti לטעמי אתה מגזים בדעותיך כבר מעבר לעניין נושא הפג'רו לכל מח"ט, וכדי לסגור פינה מס ' עובדות שכדי שתדע:

1. לכל קצין מעל דרגת רב סרן מגיע רכב א' משמע רכב פרטי שלו לצרכיו האישיים(במאמר מוסגר אני יול להגיד שמהעולם שאני מגיע ממנו בצבא אני יכול להגיד שעוד מס' לא מבוטל של אנשים משתמשים רכב זה).

האם אני חושב שזה צודק?- מאוד, בן אדם שמבלה את רוב זמנו מחוץ לבית ומגיע אליו לפרקים, מגיע לו דרך נוחה לעשות זאת

2. לכל יחידה ישנם מס' רכבי ב' שמטרתם רכבי עבודה-- הם לא רשומים לעולם על שמו המסויים של אחד הקצינים באופן פרטי אל מוגדרים לפי תפקיד, לצורך העניין מדוג': מפקדת פלוגת הכשרות חתומה על רכב מסוג סופה 2 שאת האחריות עליו לוקח המ"פ- זה לא אומר שהרכב שלו ברמה הפרטית אלה שהוא לוקח אחריות על כל מי שנוהג ברכב זה, הדבר תופס גפ לגבי מח"ט וסמח"א וקמב"ץ- הראשון בשרשרת הוא המח"ט אך זה לא אומר כי הוא יכול לעשות מה שבא לו עם הרכב

האם לא קורות עם זה טעויות? ברור שקורות, אז מה אז זה ישר מצביע על פאקים בכל הרמות אני לא חושב.

3. הרכב השלישי של המח"ט שהומצא פה בשירשור היא פרי מוחו של מי שהעלה את זה לראשונה, לא קיים דבר כזה.

אני בכוונה לא מעלה פה את סוגי הרכבים שמשמשים כרכב מבצעי אך דבר אחד אגיד, אף אחד לא רשאי לצאת איתם הביתה, שלא לדבר על ליסוע איתם סתם- הרכבים מובאים על מובילים החל מאותו האמר(מבצעי אלק) ועד לטנק מרכבה.

תשווה את זה לטנק או מסוק-גם איתם לא יוצאים הביתה

*מהדברים שנאמר אפשר להבין שהדבר לא כזה פסיכודלי ובילתי מתקבל על הדעת כמו שניסית לצייר.

כן לכל מח"ט יהיה רכב א' שברובם זולים גם ככה כמו דיהטסו סיריון לקצין הפשוט ועד אימפרזה לקצין הרהוט- זה בטוח עולה פחות ממה שעולה הטויטה קאמרי או הוולוו של השר.

וכן גן רכבי הב' מתחדשים וחידוש עולה כסף

ודבר אחרון לא לכל דבר קשור למלחמה הארורה הזו ואני יכול להבטיח לך שהצד השני שילם מחיר מאוד ברור וחד ועל זה אני חותם ממקור ראשון, אי אפשר להאשים כל דבר בזה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה אחד מצריי העיין הכי גדולים שראיתי מעודי, זאת ועוד שאין לי מושג באיזה צבא שירתת ותחת איזה מפקד שגרם לך להיות כל כך ממורמר

אני מבין שהפכת לפסיכולוג ואתה יכול לאבחן דרך הרשת, את הסדיר שלי סיימתי לפני 16 שנה רוצה לדבר על זה ?

אני ששירתתי כלוחם ביחידה מובחרת ופיקדתי בה יכול להגיד לך רק שתפסיק לרשום דברים שאינך מכיר ואין להם כיסוי.

מוריד לך את הכובע, אתה לא הראשון ולא האחרון, אך הייתי נזהר בקביעות שלך כלפי אנשים אחרים שאתה לא מכיר.

אתה רושם פה דברים כעובדות כשלמעשה הדבר מושתת על דעותיך האישיות בלבד ועל תחושת הבטן החולה שלך לגבי צה"ל בהיסתמך על המלחמה האחרונה.

יש סמכות גבוהה ממני אשר הביעה את דעתה על הצבא והקצינים , ודרך אגב לא הבטן שלי חולה, כי אם צה"ל.

כמו שאמרתי מקודם אחזור על עצמי, כן, גם בצבא יש בעיות כמו בכל מערכת, מסכים שבעיות בצבא הרבה יותר מסובכות ומסוכנות מבעיות במקום אחר מפעת האופי של העשייה בו

מילה לסיום מבחינתי, כי אינני מתכוון לחוות דעת על הנאיביות שלך פעם נוספת, אתה כנראה עדין תחת השפעת השירות הסדיר שלך, עוד מספר שנים באזרחות על הקשים שבה , ייתנו לך נקודות מבט מעט יותר אוביקטיביות על הצבא ודרכו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מבין שהפכת לפסיכולוג ואתה יכול לאבחן דרך הרשת, את הסדיר שלי סיימתי לפני 16 שנה רוצה לדבר על זה ?

מוריד לך את הכובע, אתה לא הראשון ולא האחרון, אך הייתי נזהר בקביעות שלך כלפי אנשים אחרים שאתה לא מכיר.

יש סמכות גבוהה ממני אשר הביעה את דעתה על הצבא והקצינים , ודרך אגב לא הבטן שלי חולה, כי אם צה"ל.

מילה לסיום מבחינתי, כי אינני מתכוון לחוות דעת על הנאיביות שלך פעם נוספת, אתה כנראה עדין תחת השפעת השירות הסדיר שלך, עוד מספר שנים באזרחות על הקשים שבה , ייתנו לך נקודות מבט מעט יותר אוביקטיביות על הצבא ודרכו.

לא ממש פסיכולוג, יותר יועץ לבלבלני סכל וממורמרים

כנראה שגלל שסיימת את השרות שלך לפני 16 שנה, שעוד פעם אני לא יודע באיזו יחידה אין לך מושג מה קורה בצבא, דווקא בגלל זה הדעות שלך קיצוניות ואתה חושב שאתה יודע הכל, אבל האמת שאתה לא וכל מה שזרקת פה לאוויר הוא שוב תחושות הבטן שלך ויותר מזה, יכול להיות שאני באמת נאיווי אבל לפחות אני נותן מידע מדויק בלבד ולא כל מיני תחושות בטן שנכונות אולי לשנת טרמפפו.

והסמכות הגבוהה שמביעה את דעתה, אני רוצה לשים אותה יחד איתי בתפקוד מתחת לאיזה טיל מפנק, נראה עד כמה משתנה דעתה על תפקוד הצבא.

מילה שמבחינתי תפרש איך שבא לך,, אתה אחוז בחוק האדר שמסמן את הצבא כסעיר לעזאזל של ימינו, בבקשה שיבושם לך

אך לפחות על תיתן עובדות שאינן קיימות / שמעת מאחרים- לזה קוראים דעה, בחור מבוגר כמוך ורווה מאבקים כמוך צריך לדעת זאת טוב יותר מנאיבי שכמוני

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

הצעה חברית , ממליץ לך לבצע הגהה על ההודעות שלך לפני משלוח.

וזה לא נועד להקניט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה

למרות שאני בטוח שהמסר הובהר

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
הצבא טרח לגלם את שווי השימוש במשכורת מקבלי הרכב, כך שלמעשה אתה ואני משלמים את הרכבים הללו, מקבלי הרכב לא משלמים שקל אחד שחוק על הרכב, הכול מגולם על חשבון הברון.

אני מבקש ממך הוכחה לטענה זאת. (מודגש באדום).

אולי אתה מכיר מקרה יוצא דופן וגם עליו צריך להיות נימוק משכנע. (אולי נכה).

קצת את המערכת אני מכיר, ואני רוצה לעשות "מטעמים" מדבר שכזה, אבל בלי הוכחה זה לא ילך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אחרי שעברתי על כל השירשור הזה. מסקנה אחת במוחי.

אתה בצבא. = לא מגיע לך כלום.

אתה בן 38 עם דרגות אל"מ מגיע לך מקסימום 205 לבנה.

חבר'ה כולכם מסתכלים על נקודת מבט הכי גרוע. שרואים בה רק דבר אחד. "הצבא רכש 40 פאג'רוים ויחלק אותם למח"טים".

אני אתחיל בנקודה החשובה והעיקרית של התגובה שלי.

למה פג'ארו ? סיבה אחת = כלכלית. אני לא יודע איך אתם רואים בכך שהצבא עשה שטות שהוא רכש דווקא את הפאג'רו. להפך. תצריך להתסכל על הכלל הכי בסיסי שאנחנו מכירים מהאזרחות." מה שזול יקר". הפאג'רו מחליף את הטרופר. וגם הטרופר לא היה זול. אבל הוא החזיק מצויין 5 שנים. 5 שנים שהרכב הזה נסע וימשיך לנוסע. בגלל שהצבא שלנו. הוא צבא חיסכוני קמצן !! . רק בצבא עושים טיפול שבועי וחודשיי לרכבים כאלה. כדי שחס וחלילה אם יש תקלה. מגלים אותה בטווח הקצר במקום מאוחר יותר. ובכך חוסכים נזק עצום !!. וכן לדעתי קניית הפג'ארו. שהוא רכב מעולה. וגם אמין. היא משתלמת !!

בעיקר לטווח הארוך. ומבחינת השרדות הכלי היא מעולה. מאשר לקנות איזה סופה 2 שתתפרק אחרי שנה בגלל עומס העבודה. ואז יצטרכו לקנות עוד סופה 2 . וכבר 2 סופות הן פאג'רו וחצי !!.

ואני לא מדבר על הכמות של 40 כלים . שזאת כמות זניחה של טיפה בים.

ולחלוקת הרכבים. אני לא מבין מאיפה אתם !! חברי הפורום הזה. מביאים כל כך הרבה נתונים שגויים.

למח"ט = אל"מ . אדם בעל 2 תוארים אקדימאים, לפחות בן 36. שתחתיות המון חיילים. ולא נדבר על הגדודים. ואחריות עצומה על הגזרה הוא אחראי עליה.

אני אביא לכם לדוגמא את המח"ט שלי.[שלא נזכיר את שמו מטעמי ביטחון שדה וצנעת הפרט, וגם כי אם הוא יגלה שהחייל שלו מנדב עליו פרטים באינטרנט החייל יילך ישר לכלא]. הרכב המבצעי והמוגן הוא דיפנדר ממוגן. לטובת. הוא נהנה גם מהרכב הת"ש שלו. מיצובישי לאנסר, כדי שהוא יכול לנסוע לאירועים שבהם הוא צריך להיות נוכח. הוא הרי לא יסע עם הדיפנדר הממוגן מאיזור XXX לכיוון הקרייה. הרי זה לא היעוד של הדיפנדר. לנסוע מרחקים ארוכים כל כך. ואם הדיפנדר כן יסע הבלאי שלו גדל פי כמה וכמה לכן יש לו את הלאנסר. שהוא יכול לנוסע ולהראות כמו בן אדם. ולא חייל 24 שעות ביממה. וגם אם הוא ירצה לנסוע בשבת שלו בבית הוא לא יקח את הדיפנדר.

ואחרי שדיברנו על הרכב ת"ש הלנסר והרכב המבצעי הממוגן הדיפנדר. צריך עוד רכב מבצעי לא ממוגן, להלן הפאג'ו. פעם היה טרופר. היום זה פג'ארו. כל צרי העין ופותחי "העמודת תצפית" על המח"ט שיש לו פאג'רו חדש. יש מתקשר לפאג'רו של אותה "בלונדה מרמת אביב ג' שמחנה את הרכב על מדרכה. וכאשר היא מקבלת את הקנס על חנייה היא לוקחת את הדו"ח ועושה ממנו אוריגמני". תצאו בבקשה מאותה בועה שאתם חיים. הרי אם יש אירוע. המח"ט צריך להיות בנקודה בן הראשונים. לא לכל מקום מגיע הדיפנדר. הוא רכב ממוגן. שמוגבל במהירות ובתנועה. אסור לו לעבור מהירות X ובמיוחד שיפועיים בזווית של Y. מכיוון שהוא ממוגן. ומנגד יש את הרכב הלא ממוגן. שהוא הפאג'רו לצרוך העיניין. שיש לו לא מעט יתרונות מעל הדיפנדר. וגם הוא ג'פ שטח. וכולנו מסכימים על כך..

וגם אם האישה תקח את הלאנסר (למרות שהיא חונה ליד הלשכה) לשימוש פעם אחת, לא נורא. זה הרי רכב מהעבודה. בדיוק כמו הילד היי טק שחברה שלו לוקחת את הרכב שלו מהעבודה לטובת תור במספרה. אז להיא מהאזרחות מותר. ולאל"מ אסור. למרות שזה רכב ת"ש וזה יעודו. הרי לא נראה את המח"ט נוסע בפאג'רו על אזרחי ביום שבת על שפת הכינרת רובץ עם המשפחה.

כולכם מתעסקים בטפל. במה שהאל"מ יעשה עם הרכב. במקום לראות אם באמת היה צריך פאג'רו או היה אפשר להתפשר על ג'פ אחר ?. לפני שנכנס הדיפנדר הממוגן המתחרה העיקרי היה ה G וואגן של מרצדס. הוא היה הרבה יותר זול מהדיפנדר איכותי יותר. אבל השם הרס את הכל. ולכן הצבא הכל על ה "אנונימי" יותר הדיפנדר. וכנסת הדיפנדר לשירות הצבא שעלה פי כמה וכמה יותר מאותם 40 פאג'רורים. לא עשה רעש. כמו הסיפור עם הפאג'רו.

תזכרו-> מה שזול בסוף יעלה לנו ביוקר. ויחזור אילנו בהפוכה בריבוע !!

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
הצעה חברית , ממליץ לך לבצע הגהה על ההודעות שלך לפני משלוח.

וזה לא נועד להקניט.

צבע הכומתה שלו חום...

אבל הוא צודק- הכי קל ובאופנה ליפול על הצבא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

משהו בשרשור אמר ששלושת הרכבים ישמשו לא רק את המח"ט אלא גם את הלשכה אמר דבר נכון,

בתור ביתקו או במילים אחרות נהג בחפ"ק חטיבתי באחת החטיבות באיו"ש אני חייב להגיד לכם שרק מי שהיה מקורב לקצינים בכירים בחטיבה יכול להבין למה ומדוע אותם קצינים מקבלים שניים או שלושה רכבים.

אין לי מושג איך הדברים מתנהלים בקרייה או איי שם במקומות דומים לה שללוחם רגיל זה נראה מינימום כמו גן עדן על פני האדמות, אבל לפחות אצלינו בחטיבה הרכבים האלה רוב שעות היממה בתנועה. בין עם זה משימות, ארועים או ישיבות בבסיסים מרוחקים שכמה מהקצינים חייבים להיות נוכחים בהם. בזמן שהמח"ט עצמו, צריך להשאר בכוננות בבסיס או לצאת לאפטר הבייתה, או כל דבר אחר.

ומי שמשווה בשרשור הזה כישלון במלחמה האחרונה לעובדה שכמה מח"טים מקבלים פג'רו חדשה.. זה פשוט מגוחך. :roll:

פורסם
משהו בשרשור אמר ששלושת הרכבים ישמשו לא רק את המח"ט אלא גם את הלשכה אמר דבר נכון,

בתור ביתקו או במילים אחרות נהג בחפ"ק חטיבתי באחת החטיבות באיו"ש אני חייב להגיד לכם שרק מי שהיה מקורב לקצינים בכירים בחטיבה יכול להבין למה ומדוע אותם קצינים מקבלים שניים או שלושה רכבים.

אין לי מושג איך הדברים מתנהלים בקרייה או איי שם במקומות דומים לה שללוחם רגיל זה נראה מינימום כמו גן עדן על פני האדמות, אבל לפחות אצלינו בחטיבה הרכבים האלה רוב שעות היממה בתנועה. בין עם זה משימות, ארועים או ישיבות בבסיסים מרוחקים שכמה מהקצינים חייבים להיות נוכחים בהם. בזמן שהמח"ט עצמו, צריך להשאר בכוננות בבסיס או לצאת לאפטר הבייתה, או כל דבר אחר.

ומי שמשווה בשרשור הזה כישלון במלחמה האחרונה לעובדה שכמה מח"טים מקבלים פג'רו חדשה.. זה פשוט מגוחך. :roll:

סוף סוף בן אדם שפוי

BENJ:

ROY:

פורסם

הדיון מוצה.

מי שרוצה להמשיך בדיון על מהות הצבא יכול לעשות זאת ב-off.

תודה לכולם!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...