Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"חניה - התיעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

לפני כשבועים קבלתי בדואר התראה בקשר לדו"ח שקבלתי לפני יותר משנה בעיר זרה (בני ברק). בזמנו, בעצת תושב מקומי, התעלמתי מהדו"ח, וכעת נדרשתי לשלם 250 ש"ח- הדו"ח המקורי, +200 דמי עיכוב או משהו. הדו"ח אולי מוצדק מבחינת החוק היבש, אבל אני לא ממש מרגיש צורך לשלם אותו: לא הפרעתי שם לאף אחד, ואחרי 10 בלילה אני לא נוהג לחפש שלטי איסור חניה. עפ"י הדו"ח חניתי בתחנת אוטובוס אבל למיטב ידיעתי אין שם שום תחנה. חניתי (בין רכבים נוספים) שלא במקביל למדרכה.

אם עוד לא התעייפתם - הנה השאלה: הרכב, שמסיבה מסויימת היה רשום אז ע"ש אשתי שאין לה רשיון, כבר נמכר. עברנו דירה מאז והמכתב הגיע לכתובת הישנה. האם יש פה (או בא' הפרטים שכתבתי קודם) איזושהי עילה להפטר מהדו"ח?

הערה: למיטב זכרוני, זו הפעם הראשונה שאני מקבל דואר בקשר לדו"ח הזה.

פורסם

אם קיבלת את המכתב הרשום הראשון בדואר יותר משנה לאחר ביצוע העבירה בפועל - חלה התישנות על הדו"ח והוא אינו בתוקף.

לגבי הכתובת - האם עדכנתם את כתובתכם החדשה במשרד הרישוי בפרק זמן סביר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעודי לא עדכנתי כתובת במ' הרישוי. עדכנתי במ' הפנים כ-8 חודשים לאחר הדו"ח. אם כדבריך -מה עלי לעשות? האם להתעלם או להודיע שמאוחר מדי?

פורסם

אל תיתעלם,החוב יגדל,ובסוף יעקלו לך את החשבון,אם קיבלת את הדו"ח אחרי 10 בלילה,זה בטח באיזור האולמות,עדיף לך להיכנס פיזית לפיקוח עירוני ברבי עקיבא 2 ולנסות להחזיר את הדו"ח לחוב הראשוני ולשלם אותו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...