Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

משהו לא מסתדר לי עם הביטוח של הרכב הנוכחי והביטוח של הרכב משנה שעברה ואשמח לקצת סידור עניינים בנושא.

ב2005 (גיל 17 ו3 חודשים) הוצאתי את הרשיון שלי והייתי נהג חדש שנתיים.

ב2006 היה לי פיג'ו 306 95' 1400 ידנית, שילמתי צד ג' + חובה (שמשות , גרירה , ביטול השתתפות עצמית) 3700 לשנה.

חצי שנה אחרי מכרתי את הפיג'ו וקניתי רובר 214 97' ידנית, בירור עם הסוכן ביטוח להעביר מהפיג'ו אל הרובר זה עולה 45 שקל משהו כזה, שילמתי את הסכום והביטוח עבר על הרובר באותם תנאים בדיוק.

משהו לא הסתדר עם הרובר לא חשוב כרגע מה, בקיצור הרובר חזרה לבעליה והכסף חזר אלי, ופה הייתי צריך לחפש רכב אחר.

קניתי אחרי שבועיים מיצובישי קולט 94' 1600 ידנית (שזה הרכב הנוכחי שיש לי כרגע).

שוב אותה פרוצדורה להעביר את הביטוח על המיצובישי הסוכן שוב רצה סכום דומה של 45 שקל (לא זוכר בדיוק) והביטוח עבר על המיצובישי.

זאת אומרת - חצי שנה עברה על הפיג'ו, שבוע וקצת ישב על הרובר וחצי שנה שניה היה על המיצובישי והנה הביטוח הזה נגמר בסוף ינואר הזה(עוד 10 יום).

ביררתי עם הסוכן ביטוח לחידוש הביטוח על המיצובישי לעוד שנה (החברה היא הראל והסוכן אותו סוכן), הסוכן אמר שיעלה לי לבטח לשנה 4200 שקל!! (אני כבר לא נהג חדש, שנתיים וותק על הכביש ,אין תאונות ואין תביעות).

אז למה אני צריך לשלם 4200 ששנה קודמת שילמתי 3700 (אם נוסיף את ה50 שקל ששילמתי לשינוי למיצובישי זה יוצא 3750).

מישהו אולי יכול להסביר לי מה הולך פה?

אני מציין שהחברת ביטוח היא הראל, והתנאים הם אותם תנאים: ביטול השתתפות עצמית, שמשות וגרירה.

אולי מישהו מכיר סוכן מחיפה והסביבה שיכול להציע לי פחות?

תודה,

אוהד.

פורסם

תן לי את הטלפון של סוכן הביטוח שלך, אני אתקשר אליו ואשאל במקומך.:roll:

אילו היית כותב כאן את ההסבר של סוכן הביטוח למה זה כך, יכול להיות שהיית חוסך לי להתקשר אליו.

כל מה שאתה כותב, זה שהסוכן אמר לך 4200.

לענ"ד, ה- 50 שקל שלקחו ממך הם לא עבור זה שהפרמיה עלתה, אלא עבור "טיפול במסמכים". בד"כ בהחלפת תעודות חובה גובים סכום דומה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...