Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך השבוע יתווספו עוד שתי פונטיאקים כאלה (אחת לבנה ואחת שחורה) הן הגיעו השבוע ביבוא אישי ומחכות לשחרור מהמכס

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

המחיר לא גדול כל כך- לדעתי אם היו יודעים אנשים שיש כזו אופציה, היינו רואים יותר על הכביש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

העובדה שהרכב יפה שנויה במחלוקת.. משהו לא מסתדר לי עם הגריל שלו...

ואומנם היא הנעה אחורית, אבל אם זה לא הגרסא החזקה, הרכב הזה הוא עגלה, עם התנהגות כביש זוועתית!!!!

יצא לי לנהוג בו כמה פעמים בארה"ב, ואחת הפעמים היתה על מסלול, וקיללתי את הרכב שבחרתי בו לנסיעה.. למזלי היתה קורבט C06 דנדשה ופנויה...

פורסם

ראיתי פונטיאק די דומה אם לא אותה אחת בצבע שחור בירושלים

כ"כ רציתי לצלם אך היא נסעה מהר מידי

Toyota Yaris TS

פורסם

המחיר שלה בארה"ב 17000 דולר ואם כל המיסים והכול זה לא יוצא הרבה יותר מ200 אלף ,האפורה היתה במפגש באונברסיטה

אוטו מאוד יפה .

פורסם
ראיתי פונטיאק די דומה אם לא אותה אחת בצבע שחור בירושלים

כ"כ רציתי לצלם אך היא נסעה מהר מידי

+1 זיהוי בי-ם. חשבתי שמדובר באיזה רכב יוקרה, ואז זיהיתי את הסמל של פונטיאק.

אגב, זה סולסטיס (Solstice), לא סולסטיק.

פורסם

הכסופה שמסתובבת בירושלים שייכת לסוחר רכב בשם צדוק והיא למכירה אם למישהו מתחשק...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

ראיתי אחת כזו במפגש מועדון ה5

אוטו מאוד יפה

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

הרכב ה"אמריקאי" הזה מיוצר בשיתוף עם אופל ונמכר גם כאופל GT (ותחת עוד איזה שהוא מותג בארה"ב (אני חושב שסאטורן) תחת השם SKY).

אישית, אני מעדיף יותר את העיצוב של האופל GT.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...