Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מזה תקופה שאני לא מצליח למצוא את התנוחה האידאלית בשבילי ברכב.

אני מרגיש חוסר תמיכה בגב - למרות שאני יושב כמעט זקוף !

כמו כן, בפניות במחלפים אני מרגיש שאני צריך להאבק ע"מ להישאר על הכיסא - האם מישהו יודע על מה אני מדבר ?

מה ניתן לעשות ?

בשמחה הייתי מחליף מושבים או שם תמיכות למושב - אבל ברכב הזה ישנם כריות אוויר במושבים.

אשמח לשמוע את דעתכם.

כמו כן, אודה לכם על המלצה לבעל מקצוע בתחום (איזור המרכז).

תודה מראש,

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אפשר להוסיף קצת מילוי בצדדים של המושב אצל רפד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש לך אפשרות להחליף מושבים? (תקציב, זמן וכוח)

כי אם כן ישנם הרבה מאוד מושבים ספורטייבים שיחזיקו אותך בתוך המושב בזמן פניות.

ג'ימיניב!

פורסם

לא יודע אם יש במגאן כיוני גובה למושב, אבל אם יש אז תנסה:

- תעלה את החלק הקידמי של המושב.

- תוריד את החלק האחורי של המושב.

- תשעין את גב המושב קצת אחורה.

- תתקדם קצת להגה.

פורסם

אני מבין לליבך... כמה דברים פשוטים שכיווננתי במגאן שלי ועזרו מאוד:

- כשמעלים/מורידים את גובה המושב, זה משנה בנוסף לגובה את הצורה שבה המשענת מצטלבת עם המושב עצמו וזה מאוד משמעותי לתנוחה. נסה לשחק עם זה.

- כיוונון התמיכה לגב תחתון במושב - לא יודע איזו רמת גימור יש לך, אבל אם קיימת אצלך האופציה הזו, מומלץ מאוד להגביר את התמיכה הזו בהדרגה, כל נסיעה עוד קצת. אם תקבע תמיכה מירבית בבת-אחד, לא בטוח שזה יהיה לך נוח, אבל לאט לאט מרגישים כמה שזה טוב.

- הייתי ממליץ לשבת זקוף, אבל רשמת שאת זה אתה כבר עושה. נסה לכוונן את ההגה, כך שיהיה בגובה הנמוך ביותר שלא מפריע לתנועת הרגליים.

- לפעמים יש לי כאבי גב (שלא באשמת המגאן..), אז אני מצמיד כרית קטנה בין הגב לבין איפה שאין תמיכה במושב.

- בדגמים שאחרי מתיחת הפנים, יש אפשרות לשנות את צורת משענת הראש (ולא רק את הגובה שלה) - לפעמים אני מוצא את זה שימושי. יכול להוסיף עוד טיפה לנוחות.

פורסם

לדעתי לא שיחקת מספיק עם הכיוונים של המושב.

בכל מקרה, אתה יכול תמיד להכניס מושבים של מגאן קופה שהם בעלי תמיכה צידית הרבה יותר טובה.

Veni Vidi Vici

פורסם

מושבים של מגאן קופה ?! - ומה בקשר לתאימות מע' כריות האוויר בצידי הכיסאות ?

החלפה למושבים אחרים ספורטיביים לא באה בחשבון - אני מעוניין לשמור על הימצאות הכריות בתוך הכיסאות.

בקשר לגובה גלגל ההגה - אני גדול מימדים ולכן בכל רכב שאני נוהג אני מעדיף שגלגל ההגה יהיה גבוה.

לקחתי את מושב הנהג כמעט עד לסוף המסילה, ומשענת הגב מכוונת כמעט לאנכי - עדיין אני מרגיש לחץ בחוליות התחתונות.

חשבתי לקחת חולצה יפה ולשים אותה על המושב, לחתוך את איזור הכריות אוויר, ולמקם על החולצה (מצידה הפנימי) כריות תמיכה - עד שאני אמצא את התנוחה הנכונה.

לאחר מכן, אלך לרפד שישחזר לי ריפוד יפה (מצידי שיהיה רק למושב הנהג).

כמו כן, ישנה ידית המגביהה את כל המושב - האם יש טעם לשחק איתה ? האם המושב עולה בצורה מקבילה או שהוא מקבל זווית ?

רמת הגימור שלי היא EX, שזה אומר RXT אבל של שנת 2002.

אין לי כיוונון למשענות הראש (כמו עוד בהרבה מגאנים שאחרי מתיחת הפנים).

אגב, הכותב בגובה 178 ס"מ.

פורסם

קודם כל המושבים של מגאן קופה יתאימו כי גם בהם יש כריות אויר - אבל כמו שציינת זה לא רלוונטי.

לגבי כיוון גובה המושב - המושב שוקע או מתרומם בחלק האחורי שלו בעת כיוון הגובה.

Veni Vidi Vici

פורסם

כמו כן, ישנה ידית המגביהה את כל המושב - האם יש טעם לשחק איתה ? האם המושב עולה בצורה מקבילה או שהוא מקבל זווית ?

כמו שכתבתי, המושב מקבל זוית שונה עם כיוונון הגובה, ולכן המשחק עם ידית זו מאוד משמעותי.

ומה לגבי כיוונון נפח המושב? יש לך ידית נוספת מעל הידית של זוית המשענת?

פורסם

נפח המושב מכוון למינימום האפשרי, בגלל שהרגשתי שהגב שוקע לי.

לו רק היה לי ידע טוב יותר בנושא מבנה עצמות הגב...

נושא הגבהת המושב יבחן מחר על הסובוח (הבוקר).

פורסם

כיוונון נפח המושב (שאגב, עזר לגב הכואב שלי רבות) הולך יד ביד עם כוונון גובה המושב.

אם אחד מהם לא אופטימלי אז גם השני כנראה לא יהיה המוצלח ביותר, בגלל שכיוונון הגובה משנה גם את הזוית ואת הצורה שהגב מתלבש על המשענת.

בקיצור, פנה לך 5-10 דקות לניסויים יסודיים, זה קצת מעצבן אבל משתלם.

ואני שוב אומר, גם לי בהתחלה ניפוח המשענת הרגיש "מוזר" בגב, אבל מומלץ לנסות להוסיף כל נסיעה קצת נפח. היום אני נוסע על מקסימום נפח, ואם היה אפשר עוד - הייתי מוסיף בשמחה.

• תוכן חדש...