Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה מה שנקרא לשים *** על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי בשעות המאוחרות של הערב אני וחבר בדרך לכפר יונה לאסוף חבר, בדרך בצומת עם רמזור עומדת סובארו טנדר שנפגעה בכנף הקדמית, שוטר עם ניידת חוסם תנועה וכנראה מזעיק עזרה, הנהג או מי שהיה ברכב מתפתל מכאבים ליד הרכב (מראה באמת לא נעים).

צומת הבאה רמזור אדום, לידינו נעצרת איביזה קופרה שחורה, כמה שניות ומפרפרת באור אדום וטסה קדימה באור אדום + רמזור לאחר מכן אדום. אני לצערי הספקתי רק לראות את ה 42 בתחילת המספר של הרכב.

שתבינו אחרי שהבן אדם ראה תאונה ובן אדם סובל הוא עבר 2 רמזורים אדומים!

באמת שאני לא מבין איך אפשר...

עמית

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אולי הו אלא ראה את התאונה ורק רצה לעשות דעווין על המשטרה.

בכל אופן לא הבנתי מה הקשר בין זה לבין לפזר כוכביות (***) על הכביש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באמת שאני לא מבין איך אפשר...

עמית

ס.ד "סיבוב דאווין"

אתה לא מבין איך אפשר?

אני עדיין מנסה להבין למה בבונים ש"מפרפרים" ברמזור חושבים שזה עושה איזה רושם על מישהו, או איך זה בדיוק גורם להם להיות יותר "גבריים"?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני עדיין מנסה להבין למה בבונים ש"מפרפרים" ברמזור חושבים שזה עושה איזה רושם על מישהו

בתיאוריה שלהם קיימות בנות כוסיות שמסתובבות ליד צמתים וכאשר הן שומעות פירפור הם מייד מתקשרות לקומבינה שלהם במשטרה/משרד הרישוי ודרך מספר הרכב הם משיגות את הטלפון של אותו בחור וקובעות איתו דייט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בתיאוריה שלהם קיימות בנות כוסיות שמסתובבות ליד צמתים וכאשר הן שומעות פירפור הם מייד מתקשרות לקומבינה שלהם במשטרה/משרד הרישוי ודרך מספר הרכב הם משיגות את הטלפון של אותו בחור וקובעות איתו דייט

חלששש אחשלי....

סתם טיפשות לשרוף אדום בצורה כזאת

פורסם

בסדר זה לא תמיד דאווין,יש אנשים שפשוט לחכות באדום לוקח הרבה זמן בשבילם כי הם ממש ממהרים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לאן?

לחדר מיון הקרוב לביתם?

או לפגישה אישית עם בורא עולם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שישרפו חופשי מבחינתי, ואפילו ירכיבו צמיגים ייעודיים שעושים עשן בצבעים אם בא להם... זה עוד לא הרג אף אחד.

אבל אלה שעוברים באדום מלא, או חותכים בפראות וכו' - אסור לרחם עליהם.

HFturbo

פורסם
לאן?

לחדר מיון הקרוב לביתם?

או לפגישה אישית עם בורא עולם?

ל'

כניראה,כול יום אני רואה אנשים שעוצרים ברמזור אדום,מסתכלים בצדדים,ונוסעים.

כמו כן אנשים ש"מכירים את הרמזור" גולשים לאט לאט ברמזור אדום כאילו הוא עוד שנייה מתחלף,לבסוף הם נימצאים באמצע הרמזור.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אנשים ממהרים?

שיצאו מוקדם יותר לעבודה, לבילוי ולאן שהם צריכים ושלא יסכנו אנשים לחינם.

ל'

• תוכן חדש...