Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בשומרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך לחדש ביטוח לרכב (חובה + מקיף). קיבלתי הצעה טובה מחברת ביטוח שומרה. יש למישהו ניסיון רע איתם?

פורסם

לי יש ניסיון רע מאוד איתם בחובה אבל טוב במקיף.

כשנפצעתי בתאונה את ערך הרכב הם שילמו מוקדם ממה שמותר להם לפי הפוליסה ולא ניסו להוריד כלום אבל בנזקי הגוף הם סירבו לתת תשלום תכוף בזמן האשפוז הארוך ורק איומים שאקח הלוואה בשוק האפור ואסביר לשופט למה הם הביאו אותי גרמה להם להתקפל (הם ניסו להשיג חתימה על העדר תביעות עוד כשהייתי מאושפז).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. לעניין ביטוח חובה זה לא כל כך משנה. כל חברות הביטוח פועלות בדרך דומה כשמדובר בנזקי גוף מה גם שיש חוק.

2. לגבי תשלום תכוף - מדובר בפרוצדורה קפדנית בל נשכח, יש להגיש בקשה לתשלום תכוף, להוכיח אובדן הכנסה משמעותי, לצרף מסמכים רבים וכו'.

3. היה לי ביטוח מקיף בשומרה לא היו לי תונות אבל גם לא תאונות.

בחר את המחיר הזול ביותר ותבטח שם.

פורסם

היה ביטוח חובה בשומרה, ונשבעתי שלא לחזור ולבטח איתם לעולם.

כמובן, כל אחד והנסיון שלו. היתה לי תביעה איתם שנמשכה חודשים רבים, הם לא היו הוגנים איתי ועו"ד שלי נאמר שהתביעות איתם תמיד לוקחים זמן ארוך מאוד...

אם אתה רוצה עוד פרטים אשמח בפרטי.

• תוכן חדש...