Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ראיתי את הלינק הבא באיביי

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BLUE8500K-XENON-HEADLIGHTS-VW-PASSAT-06-07-JETTA_W0QQitemZ120203224434QQihZ002QQcategoryZ36476QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

לא ממש הצלחתי להבין,זה מנורות להחלפה לקיט קסנון?

או שהם במקום קיט קסנון רק מנורות שאפשר להרכיב ישירות לרכב?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

כמה עולות נורות לקסנון,בלי הקיט?

לא חשבתי שזה קסנון,רק רציתי להבין מה הנורות..

פורסם

על פאסאט 07 לא הייתי ממליץ לנגוע בככל במערכת האורות שלה.

1. נורות דמויי קסנון עלולות להדליק לך את האזהרה ברכב "נורה שרופה"

2. ואם תתקין קסנון אמיתי, יש סיכוי גבוה מאד שלא יעבוד כי בפאסאט יש מתח פועם, כלומר המתח שמגיע לנורה המקורית הוא מתח AC (לאחר הדלקת הרכב המתח הופך מ DC ל-AC). כך שקיט קסנון לא יעבוד . הדרך היחידה היא לנשות בהגדרות מחשב הרכב ולעבור למצב קסנון.

בחברת צ'מפיון יש אזהרה משורפת שהפרעות אלקטרומגניות פעוגות בתיפקוד מחשב הרכב ומזיק לבקרת המגבים.

ברוך -

פורסם

כשקניתי את הרכב

מהחברה הציעו לי לשים קסנון בעלות של 4.5K

אני חושב שהם מתקינים את זה ברדיו מילאנו אז עקרונית לא צריכה להיות בעיה מיוחדת..

פורסם

נכון להיום..אולי אחרי שגילו שיש בעיה הם עצרו את זה

בכל מקרה אסור להתקין קסנונים יותר בישראל בהנחייה של מתשרד התחבורה כך שגם רדיו מילאנו לא מתקין יותר

ברוך -

• תוכן חדש...