Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיכיתי לגרר יותר מ3שעות כאשר כל פעם התקשרתי ושאלתי מה עם הגרר?והאם הוא יגיע תוך 3 שעות,כאשר אמרה לי המוקדנית שאין מצב שהוא יגיע אחרי 3 שעות ואמרה לי לחכות,עכשיו אני רוצה לדעת האם ניתן לתבוע אותם?והאם צא מזה משהו?

החברה של הגרר שלמה סיקט

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם כתוב עד 3 שעות, השאלה כמה האחור?

על חריגה של 10 דקות, זה יהיה קטנוני וקנטרני גם בעיני בית משפט,

על חריגה של שעה, זה כבר נראה אחרת.

מעבר לזה - הכל תלוי בכתב השרות שקיבלת מהם עת הצטרפת להסדר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קרה לי מקרה די דומה אבל הייתה טעות של המוקדנית של חברת הגרר והגרר שהגיע לא התאים לגרירת הרכב שלי ש/נתקע.

לאחר 5 שעות הגיע הגרר השני וגרר אותי למוסך.

לאחר דין ודברים ומכתבים למנכ"ל אשתי שכנעה אותי לא להמשיך עם זה עד משפט וקבלת פיצוי במידה ושופט יחליט שאני צודק(שלפי דעתי הייתי זוכה אבל זה סיפור אחר) וקבלת פיצוי מחברת הגרירה בדמות ארוחת בוקר זוגית באיזה מסעדה .

גם טוב..אחלה חביתה הייתה:-).

מה שבאמת חשוב שתראה מה רשום בפוליסת הגרירה,אחרי כמה זמן הם צריכים להגיע. אם הם חרגו בצורה קיצונית (שעה ומעלה) וזה מתועד איכשהוא שעת ההזמנה ושעת ההגעה של הגרר אז תדרוש פיצוי.

פורסם

נראה לי שתצתרך לתת לג'ולה בגרון להחליק כלפי מטה ו.....זהו

זה לא חריגה נוראה לפי דעתי ואני באופן אישי לא הייתי עושה עם זה כלום.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

בתור אחד שלא מוותר בקלות רבה על דברים שמגיעים לי או על דברים שפוגעים בי אני באמת חושב שהזמן,טלפונים,מכתבים,התרוצצויות,עצבים וכול מה שמתלווה לזה לא שווים את המאמץ בגלל חצי שעה,בחברה אני כמעט משוכנע שהם לא יתייחסו ויגידו שחצי שעה עיכוב זה סביר מאוד והנהג התעכב בגלל,פקק/תאונה/משטרה/מחסום/לא הבין את תיאור המקום... וכו... ואני לא בטוח ששופט בתביעות קטנות לא יחשוב כמוהם וידחה את התביעה.

אני אישית בגלל חצי שעה לא הייתי תובע אבל אם הנושא ממש ממש מציק לך ואתה חושב שכן מגיע לך פיצוי...לך על זה גבר קח בחשבון הרבה בלבולי מח ולא בטוח שתקבל תמורה.

בכל מקרה אם תחליט לתבוע אשמח לעזור לך לנסח כתב תביעה(אני דיי טוב בזה:wink:).

פורסם

במקום העבודה שלי יוצא לי הרבה לראות רכבים ממתינים לגרר גם 3 וגם 7 שעות. אתה צריך להחליט אם זה שווה לך: להתרוצץ ולהשקיע זמן בזה = הפיצוי שיתכן ותקבל. אין מה לעשות, חברות גרירה הן סוג נותני השירות הכי שנוא עלי.:evil:

*אם נתקעתם על כביש 6, כדאי תמיד להרים טל' למוקד חירום ברגע שניתקעתם ולשמוע אם ניתן לעזור לכם.

Veni Vidi Vici

פורסם
הכל תלוי בכתב השרות שקיבלת מהם עת הצטרפת להסדר.

:mm_yeah:

מה שהמוקדנית הנחמדה אמרה לך בטלפון, לא יתפוס בבית משפט. רק כתב השירות.

כמה פעמים התקשרת אליהם בזמן שחיכית לגרר?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני הייתי מתלונן בחברת הגרירה וכותב מכתב וכו'...

לא חושב שאיחור של חצי שעה מצריך תביעה אך פיצוי יהיה הולם בנסיבות העניין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

התקשרתי לפחות 5 פעמים במהלך הזמן שחיכיתי,כנראה שאני אקח את עצת רובכם ואוותר על תביעה

נשמור אותה לפעם הבאה(אם חס וחלילה אני אצטרך גרר ואמתין הרבה זמן)

תודה לכל המגיבים.....

פורסם
אני הייתי תובע אותם. רק אם אתה ואחרים יעשו זאת החברות ילמדו שלא כדאי להן לאחר. תצי שעה איחור זה הרבה זמן.

למה הקטנוניות, אולי שכחתם שהגרר גם הוא נוהג באותם כבישים שאתם נוהגים בהם.

אני מעדיפה גרריסט שינהג בצורה שפוייה מאשר נהג שינהג בפזיזיות רק כדי לעמוד בלוח זמנים וכדי לרצות לקוחות.

השבוע סייעתי לחבר בכך שהייתי צריכה להעביר לו את הרכב לאיזור הדרום, באמצע הנסיעה הרכב כבה, ולא היה ניתן להמשיך בנסיעה.

יצרתי קשר עם הגרר שנתן לי הערכת זמן של 3 שעות עד אשר הוא מגיע, לאחר 5 דקות קיבלחתי טלפון שוב ובו בשורה משמחת שהגרר יגיע תוך 10 דקות.

הגרר הגיע לאחר 30 דקות, לא קרה כלום, העולם לא התהפך ואני אשרוד את ה 20 דקות "איחור" שלו.

סבלנות

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למה הקטנוניות, אולי שכחתם שהגרר גם הוא נוהג באותם כבישים שאתם נוהגים בהם.

אני מעדיפה גרריסט שינהג בצורה שפוייה מאשר נהג שינהג בפזיזיות רק כדי לעמוד בלוח זמנים וכדי לרצות לקוחות.

השבוע סייעתי לחבר בכך שהייתי צריכה להעביר לו את הרכב לאיזור הדרום, באמצע הנסיעה הרכב כבה, ולא היה ניתן להמשיך בנסיעה.

יצרתי קשר עם הגרר שנתן לי הערכת זמן של 3 שעות עד אשר הוא מגיע, לאחר 5 דקות קיבלחתי טלפון שוב ובו בשורה משמחת שהגרר יגיע תוך 10 דקות.

הגרר הגיע לאחר 30 דקות, לא קרה כלום, העולם לא התהפך ואני אשרוד את ה 20 דקות "איחור" שלו.

סבלנות

ל'

זה לא קטנוניות זה שירות. זה נקרא לעמוד במילה שלך. למה לקוח צריך לחכות שלוש וחצי שעות ולא חצי שעה עד שעה? למה שלוש שעות לא מספיקות לנהג להגיע? נהג לא צריך לנהוג בצורה בלתי שפויה. כל מה שצריך זה שהחברה תקנה עוד ניידות ואז לא נחכה כל כך הרבה זמן. זה מה שקורה כשכל מה שהם חושבים עליו הוא "איך אנחנו מגדילים את הרווחים שלנו". אם ניתן להם לחרבן עלינו הם ימשיכו לחרבן עלינו.

פורסם

הייצע וביקוש.

זה מה שהחברה הזו יכולה להציע לך, אתה משלם, לא מתאים לך אתה מוזמן לא להשתמש בשרותיה, ולחפש לך חברה אחרת שתספק לך את השירות בזמן קצר יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...